Bindia ved Trianglen

Blegdamsvej 130 København Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 325 kr

Kort om restauranten Bindia ved Trianglen

AUTENTISK INDISK RESTAURANT I KØBENHAVN - B´India er en skøn indisk restaurant ved Trianglen i København. Restauranten serverer indiske retter på et højt niveau og er især kendt for deres fremragende butter chicken. Både stemningen og maden er autentisk, og servicen er rigtig god.

VARIERET MENUKORT - Restauranten har et stort og flot menukort med noget for enhver smag. Således kan gæster blandt andet vælge imellem diverse biryanies, lamme- og kyllingeretter og et fint udvalg af vegetariske retter. Derudover serverer restauranten også en række forskellige curries, tandoori, papadums og meget, meget andet.

TÆT PÅ PARKEN - Restauranten ligger på Blegdamsvej ved Trianglen. Herfra tager det kun et øjeblik at komme over i Fælledparken, ligesom at Parken, Den Lille Havfrue, Kastellet og andre attraktioner kan nås på få minutter.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
325 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 3-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

 • 50 kr
  Et glas vin
 • 200 kr
  En flaske vin
 • 50 kr
  Kaffe
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Bindia ved Trianglen

Sådan kommer man derhen

 • Offentlig transport
  Trianglen - Bus (Linje 14-95N)

Åbningstider

Middag:
Alle dage: Fra 16.30 til 22.30

Tjenester

 • Kredit kort , Mastercard , Visa
 • Vi taler engelsk
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.