Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Cafe Kaiser

8,7/10
1123
Stengade 35, 3000 HelsingørVis kort

Gennemsnitlig pris 250 kr.

Brunch 159 kr 159 kr

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

TheFork-tilbud

MENU Brunch 159 kr 159 kr

Den faste menu inkluderer: forret + hovedret + dessert

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 250 kr.
  Særlige ønsker
Cæsarsalat
129 kr.
Salat, marineret kyllingebryst, parmesan ost samt en frisk hjemmelavede Cæsar dressing. Toppet med hjemmelavede croutoner. Serveres med hjemmebagt brød.
Gedeostsalat
129 kr.
Salat, semidried tomater, honning-marinerede mandler, soltørret abrikoser alt sammen vendt i vores hjemmelavede vinaigrette dressing. Toppet med gratineret gedeost på brød.
Laksesalat
129 kr.
Salat, varmrøget laks, tomater, radiser, sukkerærter alt sammen vendt i vores hjemmelavede vinaigrette dressing. Serveres med hjemmebagt brød.
Brunch 159 kr 159 kr
Den faste menu inkluderer: forret + hovedret + dessert

Kostmuligheder

,

Brugerbilleder

Brunch

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,7/10
baseret på 1123 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,7/10
Betjening :9/10
Omgivelser :8,5/10
 1. Lene H.
  Lene H.
  • 2 anmeldelser
  5/10

  Øv vi var skuffede i dag. Det plejer ellers at være godt, måske der var lidt for travlt. Den stegte flæsk var ringe, først alt for overstegt og i anden omgang nærmest kogt, ikke godt.

 2. Ann H.
  Ann H.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Et sidste fantastisk måltid på Cafe Kaiser i Helsingør. Ærgeligt vi først kan ses igen i det nye år. I sørger altid for god mad og drikke og jeres personale yder den bedste service!! Glæder mig til at kunne spise hos jer igen i 2021.

 3. Christina S.
  Christina S.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Hyggelig café med god stemning. Venligt og sød betjening. Men maden var desværre kedelig, og smagsløst.. tror det er længe siden i selv har smagt på jeres mad. Børnene fik også dessert- en vanilleis der smagte af absolut ingenting. Ikke det mindste strejf af vanillie. Kort sagt, en hyggelig aften med familien, men med kedelig mad.

 4. Michael G.
  Michael G.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Meget meget professionelt betjening, dejligt frisk og stor brunch buffet. Alt flot anrettet og friskt. En lille perle midt i Helsingør. Dette er bestemt ikke vores sidste besøg.

 5. Helle K.
  Helle K.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Dejlig og veltillavet mad. Hyggeligt sted. Flinke, om end urutinerede, tjenere. Meget larm, desværre. God værdi for pengene. Vi kommer gerne igen.

 6. Mona J.
  Mona J.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Vi havde på forhånd bestilt bord. Der var ikke dækket bord, blot sat et "reserveret" skilt på. Vin, vand, bestik og servietter kastet på bordet, så kunne vi selv klare resten. Maden var ligegyldig, betjeningen ung og umoden. Her kommer vi ikke igen lige foreløbig.

 7. Karin L.
  Karin L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Brunch var en rigtig god oplevelse. Flot buffet med lækker mad, alt var frisk og godt. Meget venligt og serviceminded personale. Vi kommer gerne igen.

 8. Christina S.
  Christina S.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Skøn og dejlig brunch som altid. Fint udvalg og hele tiden fyldte fade. Tryg og god oplevelse i disse Corona tider. Sprit, handsker og god plads. ????

 9. Heidi H.
  Heidi H.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Altid lækker mad og betjening i top . Vi kommer der tit . Altid lækker brunch . Søde og rare tjenere der er parat til at servicere os . Kan kun anbefales

 10. Lene T.
  Lene T.
  • 2 anmeldelser
  7/10

  Meget larm ellers ok. Slatten salat. Mad smagte fint. Dyre drikkevarer. Men ellers ok priserne i den dyre ende. Dder var skide koldt idag indenfoe

 11. Tina H.
  Tina H.
  • 3 anmeldelser
  7/10

  God betjening. Anbefaling at reservere bord, travlt selv på en fredag. Frugten var dog ikke værd at vælge i brunch brættet, gammelt og kedeligt.

 12. Kirsten N.
  Kirsten N.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Vi var meget tilfreds, maden var fin og lækker. Betjeningen i top. Der var megen støj, dårlig akustik, det er det eneste dårlige at sige om dagens oplevelse, som ellers var til u g

 13. Berit H.
  Berit H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig brunch. Rigtig mange lækre ting at vælge i mellem. Super søde og serviceminded personale. Vigtigt at bestille bord, da der altid er mange mennesker.

 14. Mette C.
  Mette C.
  • 1 anmeldelse
  2/10

  Havde bestilt bord,. Da vi ankom var der ikke plads. Fik muligheden for at spise ud dog til halv pris. Takkede nej, da vi ikke ville side ude og spise midt i november.

 15. Ole L.
  Ole L.
  • 2 anmeldelser
  8,5/10

  Brunch'en var super lækker. Men der var næsten for meget. Meget fleksibel tjener, da vi ønskede at flytte bord fordi der var megen støj i midten af lokalet. Men et besøg vi varmt kan anbefale.

 16. Cecilie K.
  Cecilie K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super god service, lækker lækker lækker mad, men må påpege at de visirer de havde på - er ikke godkendt, men alt andet var spot on ☺️ Søde og imødekommende som altid ☺️

 17. Pia N.
  Pia N.
  • 1 anmeldelse
  4,5/10

  Fik en burger bearnaise med æg, ægget var ikke stegt ordentligt der var æggehvide der flød ud af burgeren. Vi spurgte ind til hvad de havde af øl, da vi gerne ville ha en mærk øl, svaret fra tjeneren var at det kunne hun ikke lige huske, kun at deres Classic var lidt mørk.

 18. Lasse F.
  Lasse F.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig hyggelig restaurant. God mad og service. I de her covid 19 tider, så gjorde de et fantastisk stykke arbejde altså personalet. toilet var rent, og det var dejligt at sæbe kom ud automatisk også Papir til at tørre hænder. Kommer gerne igen.

 19. Sarah M.
  Sarah M.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Det virkede som om vi fik en ny tjener der var under oplæring. Men han var meget venlig og opmærksom og kunne endda svare på spørgsmål om mad og vin. Maden var lækkert tilberedt og vi følte os meget velkomne, vi gik derfra meget glade og tilfredse!

 20. K.it k.
  K.it k.
  • 14 anmeldelser
  10/10

  Cafe kaiser ligger centralt i byen og deres brunch havde et stort lækkert udvalg med bl.a. både varmrøget laks, kyllingespyd, varme rundstykker, pandekager, smoothies og bobler og meget mere. Sød venlig smilende betjening. Vi sad er sted hvor der var godt kig til gågaden. Der var både sprit og handsker til når man tog noget fra buffeten. Det var godt vi havde bestilt bord, da her var fyldt helt op.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Mandag til Torsdag: Fra 10.00 til 22.00

Fredag til Lørdag: Fra 10.00 til 23.00

Søndag: Fra 10.00 til 22.00

Sådan finder du restauranten

Stengade 35, 3000, Helsingør, Danmark

Offentlig transport

Helsingør st - Bus (Linje 803)

Om restauranten

HYGGELIG CAFÉ I HELSINGØR - Cafe Kaiser er en dejlig café på strøget i Helsingør. Stedet har en varieret cafémenu og er derudover kendt for en hyggelig atmosfære.

GOD MAD PÅ ALLE TIDSPUNKTER AF DAGEN - Caféen har en fin menu med noget for enhver smag. Gæster har mulighed for at komme forbi til både morgenmad og brunch, ligesom at man på menukortet kan finde en række gode salater, sandwiches, burgere og diverse lune retter. Derudover tilbyder restauranten også veltilberedte aftenretter såsom tatar, bøf bearnaise og hvidvinsbraiseret spoleben.

TÆT PÅ BYENS SEVÆRDIGHEDER - Caféen har hjemme på Stengade 35 i Helsingør. Fra caféen er der kun få minutters gang til Helsingør Domkirke, Axeltorvet og andre attraktioner. Samtidig ligger Rosenborg Slot under en kilometer væk.

Funktioner

, , , , , , , , , , , , ,

Servicer

,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 55 personer)

,

Restauranter i nærheden af Cafe Kaiser

Italiensk

D’Angelo

Karakter:9,1

Helsingør

Gennemsnitspris: 200 kr.

Thai

Restaurant Ø

Karakter:9,1

Helsingør

Gennemsnitspris: 268 kr.

 • Insider

Italiensk

La Dolce Vita

Karakter:9,2

Insider

Helsingør

Gennemsnitspris: 520 kr.

Europæisk

Restaurant Kaj

Karakter:8,8

Helsingør

Gennemsnitspris: 350 kr.

Japansk

Humlebæk

Gennemsnitspris: 175 kr.

Steakhouse

Rungsted Kyst

Gennemsnitspris: 400 kr.

Fransk

No 22 bistro

Karakter:8,7

Rungsted Kyst

Gennemsnitspris: 395 kr.

Indisk

Hørsholm

Gennemsnitspris: 199 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Download vores app

 • Hent den i App Store
 • Find den i Google Play
 • Om
 • Loyalitetsprogram
 • Kontakt
 • Brugsbetingelser
 • Har du en restaurant?
 • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Accept af cookies
 • Vi søger medarbejdere
 • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation