Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Christianshøjkroen

9,1/10
972

Gennemsnitlig pris 375 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Menukort

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 375 kr.
  Særlige ønsker
Aftenkortet Skifter hver anden uge.

Priserne på de enkelte retter variere efter råvaren.

Retterne kan desuden købes a'la'carte.

Der er mulighed for tilkøbsretter, eller man kan vælge retterne enkeltvis

4 retter + løst og fast
500 kr.

Kostmuligheder

,
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Blåbær med hvid chokolade og solbær sorbet
Rejechips med torsk Og rugbrød med dild creme og rejer
Tatar med tre slags tomat og skum
Ande termin med syltede rødbede og rødbede creme
Kammusling med syltede kartofler
Okse cuvette m. Stegte gulerødder og bearnaise sauce
Agurk med sommer mayo og tørt skinke

+14

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Helt exceptionelt lækkert

9,1/10
baseret på 972 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9,3/10
Betjening :8,7/10
Omgivelser :9/10
 1. Helle H.
  Helle H.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Virkelig en fantastisk middag som vi sent glemmer. Der var kælet for hver en detalje og de forskelige retter var alle en stor oplevelse. Vin og mad var perfekt afstemt og alt i alt var der absolut intet som ikke fungerede. Vi kommer snart igen og anbefaler alle at gøre det samme.

 2. Henriette W.
  Henriette W.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Super dejlig og veltilberedt mad. Rigtig god betjening. Det eneste vi savnede lidt var evt lidt stille baggrundsmusik i restauranten. Ellers toplækkert????????????

 3. Kristine G.
  Kristine G.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Hyggelig og skøn atmosfære, skønt personale, mad og præsentation i top. En kæmpe stor oplevelse. Kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales.

 4. Jesper Eigen M.
  Jesper Eigen M.
  • 3 anmeldelser
  9,5/10

  Bestemt en omvej værd. Ligger smukt i skoven og smørrebrøddet er af meget høj klasse. Nyt og spændende. Blot lidt sært at kun 3 hold gæster blev bænket tæt op ad hinanden i denne coronatid, når der var plads til at sprede os. Ellers hurtig og elskværdig betjening. Stedet får vores varmeste anbefaling.

 5. Mikkel K.
  Mikkel K.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Virkelig glad for, at vi fik anbefalet stedet. Det var en rigtig god oplevelse med god mad til fine priser. Tjeneren var behagelig og gik i fin dialog med os både om mad, drikke og aktiviteter efter vores besøg.

 6. Josepha Katarina L.
  Josepha Katarina L.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Smukt indrettet, lækker mad og sød betjening. Kan kun anbefale stedet. Vi var der for at fejre min mands fødselsdag og de mange små retter gjorde os dejlig mætte.

 7. Jørgen B.
  Jørgen B.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Menuen var en smule jævn og kedelig; men hovedretten 'gris' bestod mest af fedt!? Det er ikke lige det, man forventer i vore dage og på en restaurant af en vis kaliber.

 8. Else C.
  Else C.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  En utrolig dejlig aften vi havde på Christianshøjkroen, en meget hyggelig restaurant med høj kvalitet. Utrolig lækker, smagfuld mad, præsenteret meget dekorativt.

 9. Claus P.
  Claus P.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Fantastisk spændende og varieret mad. Value for money er 100 %. 4 retter + 5 små mellemretter for 550 kr. så kan de fine M restauranter gå hjem og lægge sig Claus Perrild

 10. Pelle Dam O.
  Pelle Dam O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Vi havde en fantastisk madoplevelse, der desværre blev overskygget af, at vi havde glemt at vi skulle have mundbind på ved ankomst. Vi måtte købe 2 mundbind, til kr 20,- pr stk - sikke en kundebetjening, når et mundbind koster under kr 2,- pr styk og vi kommer som gæster. Det er da en afstraffelse der vil noget og en kundeservice man virkelig vil huske, det kan være vi vælger et andet sted at spise næste gang, der måske ved hvad service betyder for en gæst.

 11. Malene V.
  Malene V.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Spændende og eksperimenterende mad. Fin betjening. Dejlige omgivelser og rimelig pris i fht. Kvaliteten. Kan klart anbefales. Alle pengene værd.

 12. Karsten H.
  Karsten H.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  En aften til ug. Super god og kompetent betjening. Maden elegant og sad lige i skabet. Stor fleksibilitet fra tjener og køkken, da en af os gerne ville skifte oksekødet ud med noget andet i hovedretten. Hvad med gris, fjerkræ eller fisk, spurgte tjeneren . Og torsk blev det. Vi havde købt og betalt for en tre retters. Vi fik fire plus tre små overraskelser. Eneste lillebitte hår i suppen var de vinduer , vi kiggede på. De kunne godt fortjent lide maling og en pudsning .

 13. Karin B.
  Karin B.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Virkelig skønt kalvesmørrebrød med alt muligt spændende, inkl. en varm sauce med kantareller og (et enkelt stykke) brissel. Kan absolut anbefales. Hvorefter jeg spurgte tjeneren om ost - og præciserede, at jeg ønskede fåre- og gedeost. Fik så et lillebitte stykke italiensk pecorino, smagte fint, men ikke noget specielt. Et stykke fransk gede-tomme, smagsløst. Og et stykke dansk komælksost, alt for sødt. 3 kedelige gule stykker ost, den ene ko, intet bornholmsk ... dér gik vi virkelig fejl af hinanden.

 14. Jørgen N.
  Jørgen N.
  • 8 anmeldelser
  10/10

  Alt var, som sædvanligt, helt fantastisk. ????

 15. Birthe S.
  Birthe S.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  En meget venlig ung dame som servicerede os. Spændende mad med små overraskelser. Lidt ærgerligt at vi ialt kun var 2 par. Vi vil gerne komme tilbage en anden gang.

 16. Niels L.
  Niels L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En lille tryg oase i skoven på en blæsende lidt kølig sensommeraften. Vi blev taget hånd om, i det øjeblik vi trådte ind ad døren. Venligt personligt og afslappet blev vi de næste par timer guidet igennem aftenens måltid som bestod af en række små velsmagende og spændende retter. Rigtig god og ukrukket orientering om hvad vi fik serveret. Vi var mætte og tilfredse.

 17. Maj L.
  Maj L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk sted i smukke omgivelser. Alle retter var smukt anrettet og smattet vidunderligt. Dygtigt, nærværende og meget opmærksomt personale.

 18. Maia M.
  Maia M.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Super dejligt sted. Flotte og idylliske omgivelser, lækker mad og god betjening. Det bliver ikke meget bedre???? men bestil i god tid, for du risikerer, at der er udsolgt og med rette.

 19. Magdalena Z.
  Magdalena Z.
  • 2 anmeldelser
  7/10

  Smuk bygning i smukke omgivelser. Et dejligt sted. Maden havde rigtige gode takter med god opfindsomhed. Servicen var hurtig og venlig, men for upersonlig for mig. Folk hviskede nærmest og det giver en lidt stiv atmosfære, som tjeneren sagtens kunne have ordnet med mere hjertelighed og oprigtig snak.

 20. Mette R.
  Mette R.
  • 4 anmeldelser
  9,5/10

  Hyggelig aften med masser af lækker mad og ikke mindst søde, smilende og imødekommende personale på kroen. Vi blev overrasket over små lækre ukendte retter imellem retterne i vores bestilte menu. Kan klart anbefales.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Sådan finder du restauranten

Segenvej 48, 3720, Aakirkeby, Danmark

Offentlig transport

Almindingen - Lilleborg (Bornholm) - Bus (Linje 1-4)

Om restauranten

PRISVINDENDE RESTAURANT PÅ BORNHOLM - Christianshøjkroen er en fornem restaurant ved Åkirkeby i Bornholm. Restauranten ligger i flotte og naturskønne omgivelser og blev i 2015 kåret som årets frokostrestaurant af Den Danske Spiseguide.

FREMRAGENDE NORDISK MAD - Restauranten er kendetegnet ved nordisk mad på et meget højt niveau. Kokkene skifter ud i menuen dagligt, så der altid er noget nyt at smage på, når man kommer forbi. Maden er på samme tid enkel og innovativ og giver gæsterne en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

MIDT PÅ BORNHOLM - Man kan om aftenen nyde en dejlig 4 eller 6-retters menu og mad a la carte. Restauranten er placeret i det smukke skovområde Almindingen, midt på Bornholm.

Funktioner

Servicer

,

Restauranter i nærheden af Christianshøjkroen

Dansk

Det Røde Pakhus

Karakter:9.4

MICHELIN 2020

Rønne

Gennemsnitspris: 475 kr.

 • Insider

Gourment

Molen

Karakter:9.3

Insider

Nexø

Gennemsnitspris: 553 kr.

Italiensk

Allinge

Gennemsnitspris: 140 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation