Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Det Gamle Bryghus

8,4/10
567
Luffes Gård, Søndersti 3, 4780 StegeVis kort

Gennemsnitlig pris 390 kr.

Fuldt booket på TheFork

Fuldt booket på TheFork

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Denne restaurant følger relevante sikkerhedsretningslinjer*:
1 meter mellem bordene
Digital, kontaktløs eller engangs menu
Ekstra rengøring af borde, toiletter og køkkener
Håndsprit tilgængelig for gæster
*Disse oplysninger er angivet af restauranten selv
Se flere oplysninger

Restaurantens menukort

Anders Lodall-Staugaard, kok
 • Gennemsnitlig pris 390 kr.
  Særlige ønsker
OKSEMØRBRAD
310 kr.
200g oksemørbrad med hjemmelavet rødvins speciel sauce og crudité af urter. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.
ENTRECÔTE AF HEREFORD
295 kr.
200g entrecôte med Madagaskarpebersauce og crudité af urter. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.
SANDART
295 kr.
Skindstegt sandartfilet, sat på spejl af urtecreme, serveret med syltet fennikel. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.

Brugerbilleder

Beef Burger
Chiken Burger Spicy
The terminator burger med en double IPA

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,4/10
baseret på 567 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,6/10
Betjening :8,3/10
Omgivelser :8/10
 1. Aino J.
  Aino J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Lækker frokost til alle - smørrebrød, rødspættefilet og burger - dejlige øl fra bryggeriet, god service fra et fantastisk personale. Vi kommer helt sikkert igen :)

 2. PHILIP B.
  PHILIP B.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Altid hyggeligt at komme på det gamle bryghus i Stege. Fin betjening, god stemning, to dygtige og effektive kokke, dejlig mad...og rigeligt af den!

 3. Janne A.
  Janne A.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Der var ingen til at tage imod os - så vi måtte selv finde et bord. Det var meget cafeteriet-aftigt. Vi fik burgere - og de var gode. Venlig betjening.

 4. Helle Juncher C.
  Helle Juncher C.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Vi ventede i 20 minutter på at kunne bestille kaffe og dessert. Der kom aldrig en tjener, så vi gik ned for at betale og forlod stedet skuffet. Der er åbentbart ingen som kommer og spørger om man ønsker mere. Ligesom man (i lighed med på et caffeterie skal gå til en kasse for at betale.

 5. Kenneth A.
  Kenneth A.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Rigtig godt. God betjening. God mad. Maden er der rigelig af. Ikke billig mad, men så vil man heller ikke få den kvalitet. Vi kommer igen, igen, igen.

 6. Frederikke A.
  Frederikke A.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Lokalet var helt tilrøget og vores tøj lugter kraftigt efter besøg. Personalet er fortravlet - det tager 40 min at få mad. Personalet kan ikke svare på spørgsmål om maden, efter vi har bestilt fra den store burgermenu, får vi at vide at de bestilte pomfritter er udsolgt. Vi kan få søde kartofler gratis. De bliver alligevel lagt på regningen. Men den mad vi får smager fint.

 7. Finn John C.
  Finn John C.
  • 3 anmeldelser
  8/10

  God betjening og lækker mad i gode omgivelser. Selv om der var langt mellem bordene på grund af restriktioner, virkede lokalet indbydende og charmerende. Udenfor var der også fyldt pænt op ved alle bordene.

 8. Kirsten B.
  Kirsten B.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Betjeningen håndterede Covid-19 så fint. “Vores” tjener sagde at han havde mere styr på øl som vin, da vi bestilte en flaske rødvin ???? Jeg skriver I skal ha den til 350 kr sagde han, så ved jeg hvad det er for en ???? Tak for lækker mad, det var en fornøjelse.

 9. Nanna B.
  Nanna B.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Det kød vi fik var desværre stegt alt for meget. To stykker oksemørbrad og en entrecote var skam stegt. Tjenerne var flinke men havde det lidt rigeligt sjovt med at pjatte bag baren. Ellers et hyggeligt sted men maden skuffede rigtig meget. Desværre ikke den oplevelse vi havde forventet. Vi modtog en sovs der var for salt, men personalet var dog søde til at give en ny. Betjening via app fungerede godt.

 10. Mette S.
  Mette S.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Vi ankommer til tiden og bliver set af 3 af de unge mennesker der betjener, alligevel er det mere vigtig at tørre glads af. Så der går noget tid før en kommer. Vi øverhøre en tjener tale nedsættende til nogle andre gæste hvilket heller ikke er rart. Vi fik en meget flink tjener der var på spring og kom uden for den hyggelige “gårdhave”. Maden smagte ikke rigtig af noget men dem der fik kylling burger var meget tilfreds. Manglede bryghus stemingen.

 11. Ophelia Femø C.
  Ophelia Femø C.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Lækreste burger længe!!

 12. Anette Bach D.
  Anette Bach D.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Fin aften. Bøfferne var gennemstegt- var ønsket hhv. Rosa og medium - men alligevel god mad. App'en mangler lidt udvikling, men til vores aften fik vi det til at fungere.

 13. Claus B.
  Claus B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig mad, fin betjening, sødt personale, hyggeligt sted, kommer gerne igen til hver en tid. Og så er der fremragende øl fra det lokale bryggeri.

 14. Christiaan H.
  Christiaan H.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Kompetent betjening og meget hjælpsom. De var utrolig flexibel trods de havde travlt. Maden var god og i kombination med deres egne bryggede øl, gik det hele op i en højere enhed. Tusind tak for en fremragende oplevelse. vh Fam Ham.

 15. Finn Og Lise-Lotte O.
  Finn Og Lise-Lotte O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Flot service, dejlig atmosfære og god frokost. Ikke at forglemme god hjemmebrygget øl. Kommer gerne igen og kan anbefale stedet. Engageret personale ????

 16. Dianna Aase u.
  Dianna Aase u.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Det var kvalitet maden og betjeningen

 17. Susanne S.
  Susanne S.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Lille varmt sted , rigtig god mad, og rigeligt af det. Pænt rent, også på toiletterne Da maden stod på bordet , måtte vi dog bede om bestik og servietter. Kedelig baggrund musik , der var de samme nummere de spillede igen og igen . Men kan klart anbefales .

 18. Peter H.
  Peter H.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Maden var ok men prisen var bare for høj. Hvorfor skal man betale 50kr. ekstra for pomfritter til en burger der koster 175kr. eller 26kr for postevand? De nye lokaler er ikke særlig hyggelige.

 19. Niels F.
  Niels F.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Maden var rigtig god; men der manglede på betjeningen: Rødvinen var for varm, så vi måtte bede om en vinkøler. Da maden kom måtte vi bede om bestik. Vi havde bestilt grillet kalvemørbrad; men fik ikke grillknive. Restauranten havde brugt dem de havde !!. Da vi var færdige med at spise måtte vi bede om at få vore tallerkner fjernet. Det skete så; men resten af serveringen blev stående på bordet. Ellers venlig og imødekommende betjening.

 20. Peter N.
  Peter N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Flot anrettet, og virkelig lækker og veltillavet mad. Fin og venlig betjening. Velsmagende øl. Kommer helt sikkert igen, næste gang vi er på Møn.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

LUKKET GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONER

Sådan finder du restauranten

Luffes Gård, Søndersti 3, 4780, Stege, Danmark

Offentlig transport

Støvvasen/Lendemark Hovedgade - Bus (Linje 660R-669)

Om restauranten

LIGGER I LUFFES GÅRD - Bryghuset Møn i Stege er baseret på råvarer og traditioner, og med dens centrale beliggenhed i det gamle kvarter i Luffes gård, får du fornemmelsen af at være rejst tilbage i tiden til en sublim oplevelse.

BYENS BEDSTE BURGER - Udover at kunne prøve de velsmagende smørrebrød, kan Bryghusets burger også varmt anbefales. Her får du en saftig bøf med lækre, tykke og sprøde pomfritter til. Derudover serveres der to forskellige slags majonæse, som passer perfekt til burgeren.

ØLKORT UDOVER DET SÆDVANLIGE - På stedet kan du vælge imellem mange forskellige specialbrygget øl, som du kan nyde til enten burgeren eller de lækre smørrebrød.

Funktioner

, , , , , , , , , ,

Servicer

, ,

,

Restauranter i nærheden af Det Gamle Bryghus

Japansk

Stege Sushi

Karakter:8,6

Stege

Gennemsnitspris: 260 kr.

Stege

Gennemsnitspris: 300 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Download vores app

 • Hent den i App Store
 • Find den i Google Play
 • Om
 • Loyalitetsprogram
 • Kontakt
 • Brugsbetingelser
 • Har du en restaurant?
 • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Accept af cookies
 • Vi søger medarbejdere
 • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Fuldt booket på TheFork
Find lignende restauranter med kapacitet.

Søg