Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Spansk

El Meson

8,7/10
743
Hauser Plads 12, 1127 KøbenhavnVis kort

Gennemsnitlig pris 390 kr.

-20% på á la carte!

Find et bord

-20 %

Gratis service • Reservationen bekræftes med det samme

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Denne restaurant følger relevante sikkerhedsretningslinjer*:
1 meter mellem bordene
Ekstra rengøring af borde, toiletter og køkkener
Håndsprit tilgængelig for gæster
*Disse oplysninger er angivet af restauranten selv
Se flere oplysninger

TheFork-tilbud

-20 % -20% på á la carte!

Drikkevarer er ikke inkluderet. Tilgængelig på bookede tidspunkt.

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Tilgængelig på bookede tidspunkt.

MENU Menu 395 kr.

Den specialmenu inkluderer: TAPAS + Hovedret + Dessert

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 390 kr.
PAELLA DE PESCADO Y MARISCO (min. 2 pers.)
259 kr.
Paella med fisk og skaldyr (pris pr. person)
SOLOMILLO AL A PIMIENTA
299 kr.
Peberbøfmed sauce og garniture
CARRE DE CORDERO A LAS BRASAS
289 kr.
Grillet lammekrone med garniture og smørsauce
Menu 395 kr.
Den specialmenu inkluderer: TAPAS + Hovedret + Dessert

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter

Brugerbilleder

Patatas bravas
Gambas pil pil
Kylling kroketter
Tapas
Tapas

+7

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,7/10
baseret på 743 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,7/10
Betjening :8,8/10
Omgivelser :8,6/10
 1. Cecilie B.
  Cecilie B.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Maden var fantastisk, der var en virkelig dejlig stemning og personalet er rigtig søde - servicen skal man derimod have tålmodighed med, desværre. Vi ventede længe. Både på menukort, mad og regning. Uden undtagelse.

 2. Torben H.
  Torben H.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Den store tapas meny var en lidt flad oplevelse, så vi var desværre lidt skuffede. Vi var her på en fodboldaften, og var derfor alene i restauranten,, som var pæn og hyggelig,

 3. Anders B.
  Anders B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Min kones fødselsdag skulle holdes og El Meson blev valgt. Det var rigtig god tapas, betjeningen var super god og ventetiden var kort. Jeg havde i bookingen spurgt til om de kunne sætte flag frem da min kone havde fødselsdag. Det havde de ikke set eller gjort. Det er eneste punkt jeg har. ellers spillede alt !

 4. Karen D.
  Karen D.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Fantastisk betjening, skøn atmosfære og ganske god mad. Et godt valg til en afslappet og hyggelig aften ude :-) Jeg skal nok komme igen - og igen!

 5. Laila R.
  Laila R.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig hyggelig restaurant, betjeningen var fremragende og maden i top. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har været der. Kan klart anbefales!!

 6. Torben F.
  Torben F.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  For fyldt i forhold til covid 19 og checkede ikke alle coronapas . Vi har været der 3 gange før og prøvede som sidste gang at få cava sangria ( som er meget almindelig i Spanien ). De virkede fuldstændig uforstående over for denne spanske drik . Selvom vi fik den i februar 2020 på restauranten. Øv øv men lækker mad og søde tjenere

 7. Jens K.
  Jens K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super hyggelig restaurant med god betjening til en fornuftig penge, vi kommer helt sikket igen. Spændende at smage så mange ting fra det spanske køkken.

 8. Janni S.
  Janni S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super hyggelig restaurant med en god atmosfære, lækker mad og servering. Vi følte os super godt behandlet fra start til slut og sjovt at køkkenchefen lige fik en svingom med serveringspersonalet og hvem der ellers havde lyst. Dejlig musik og familiær atmosfære.

 9. Martin T.
  Martin T.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Der var alt for meget fokus på at sælge stedets tapas menu. Vi bestilte 8 stk tapas fra a la carte kortet, de blev serveret inden for 10/15 minutter, uden mulighed for af færdiggøre en eet, før den næste skulle placeres på det overfylde bord. Ingen præsentation af retterne. Vi blev efter sidste ret tilbudt brød, men det var lidt for sent, når de retter der havde haft brug for brød, var serveret og fortæret. Alt i alt en kedelig oplevelse, omend stedet var hyggeligt.

 10. Jan H.
  Jan H.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Dejligt sted og rigtig hyggeligt med god spansk mad Alt fungerede men de burde være meget mere omhyggelige med hygiejnen ... De tører bare bordene af med en fugtig klud - efter kunden er gået - ingen afspritning overhovedet ... om et år er jeg nok ligeglad men ikke i øjeblikket

 11. Svend k.
  Svend k.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Hyggelig restaurant- god steming menu og vinudvalg ok. Men. Maden forsinket - en fik al mad på en gang. Og alle andre fik ikk noget i en halv time. Da vi rykkede var det tydeligt vi var glemt. Fik en fl vin som kompensation oh det var fint. Da maden så kom kunne have været bedre. Skuffet . .

 12. Dorothée G.
  Dorothée G.
  • 4 anmeldelser
  8,5/10

  Delicious food, good service, and reasonably priced! A great address for tapas and paella in Copenhagen, we had a great dinner experience. I recommend

 13. Johnny P.
  Johnny P.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Dejlig mad, fin service og god stemning. Priserne er rimelige. Kan varmt anbefales

 14. Thomas G.
  Thomas G.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dette kan gøres meget kort: Servicen er i top og maden smager fantastisk! Tjenerne kredser om dig for at give dig en god oplevelse og er simpelthen så søde og rare. Glæder mig til at komme igen!

 15. Linda H.
  Linda H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Utrolig hyggeligt sted med en skøn atmosfære. Personalet var rigtig dygtige og der var hurtig betjening. Skøn mad og drikke. Også hyggeligt med en pejs. Vi kommer helt sikkert igen ????

 16. Monica p.
  Monica p.
  • 4 anmeldelser
  6/10

  Meget hyggeligt, selvom der var smil hos tjener virkede han meget trist, min suppe var næsten kold og to af tapas retterne havde fået for meget der var ikke travlt 3borde a 4 personer

 17. Poul S.
  Poul S.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Lokalet var ekstrem varm, fuld blus i pejsen gav en vild varme, da den brændte ud blev det ok. Vi valgte huset rødvin, det var en kæmpe fejl, det var en ringe 45kr rødvin. Vi valgte at købe yderligere en vin, model crienza god vin acceptabel pris. Maden var helt generelt en kæmpe skuffelse - totalt kønsløst og helt uden smag. Eneste lyspunkt var kalvemørbrad stykket som var ok krydret og smagte godt, men tilbehøret uha uha. Alle tapasretterne vi fik 10 stk, var totalt uvedkommende og manglede krydderier. Alt i alt ikke nogen god oplevelse.

 18. Claus R.
  Claus R.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Vi følte os meget velkomne på El Meson. Betjeningen var personlig, meget imødekommende, opmærksom og lydhør overfor vores behov. Anretningerne var varierede og tilpas i størrelsen. Tusinde tak. :)

 19. Jytte O.
  Jytte O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Maden smagte fint. Men var glad for at det var en Sweetdeal til halv pris. Ville aldrig have betalt kr.600 for det. Ellers hyggelig restaurant og personale.

 20. Frank N.
  Frank N.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  God oplevelse, venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Hyggelige omgivelser og god mad. Vi tog en "Menu de la casa" med 10 retter og var yderst tilfredse og gik meget mætte hjem efter en god oplevelse.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag: 17.00 til 24.00 (man-lør)

Sådan finder du restauranten

Hauser Plads 12, 1127, København, Danmark

Offentlig transport

Nørreport st. (Metro, S-Tog, 5C, 350S mm.)

Sådan finder du restauranten

Restaurant El Meson har leveret tapas med stil i over 43 år nu. Hos os er det altid gæsten der er fokus på, så gæsterne altid forlader restauranten med et smil på læben.

Parkering ud til gaden.

Indre By

Om restauranten

LÆKKER SPANSK MAD I KØBENHAVN - El Meson er en glimrende spansk restaurant på Hausers Plads i København. Restauranten serverer autentiske spanske retter på et meget højt niveau, tilrettelagt af Michelin-kokken Javier Pascual.

ET LÆKKERT MENUKORT - Spisestedet, der emmer af ægte spansk stemning, tilbyder et bredt udsnit af klassiske spanske retter. Således kan man på restauranten bl.a. bestille paella, varm og kold tapas og spanske kødretter. Derudover er det også muligt at bestille diverse tasting-menuer og spanske fusionsretter.

EN HISTORISK RESTAURANT - Restauranten åbnede i 1976 og er ifølge ejerne den første spanske restaurant i Skandinavien. Restauranten ligger bag Kulturtorvet, et stenkast fra Nørreport Station og i gåafstand fra seværdigheder som Rosenborg Slot, Kongens Nytorv, Amalienborg og Nyhavn.

Funktioner

, Fars dag, Mors dag, Travelers' Choice 2020, Valentinsdag, Europæisk, Bryllup, , Familie, Fødselsdag, , Gourment, Grupper, Romantisk, Terrasse, Traditionelt, Venner, Fisk og Skaldyr, , Kød og grillretter, Tapas

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 70 personer)

, , ,

Restauranter i nærheden af El Meson

Spaghetteria La Perla

Karakter:9,1

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Skandinavisk

København

Gennemsnitspris: 400 kr.

Italiensk

L'Anfora

Karakter:7,5

København

Gennemsnitspris: 160 kr.

 • Insider

Skandinavisk

Insider

København

Gennemsnitspris: 455 kr.

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Italiensk

Perbacco

Karakter:8,8

København

Gennemsnitspris: 160 kr.

Skandinavisk

Aamanns 1921

Karakter:9,2

MICHELIN

København K

Gennemsnitspris: 310 kr.

Internationalt

Café G

Karakter:9,0

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

-30%

Italiensk

Limone Piazza

Karakter:8,5

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

Sole D'Italia

Karakter:8,1

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

-50% Accepterer Yums

Japansk

Sushi Nørregade

Karakter:8,0

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

-20%

Italiensk

Amalfi

Karakter:8,6

København

Gennemsnitspris: 169 kr.

-30%

Amerikansk

København

Gennemsnitspris: 135 kr.

Orientalsk

Yaffa

Karakter:9,3

København

Gennemsnitspris: 350 kr.

Italiensk

Mercante

Karakter:9,2

København K

Gennemsnitspris: 450 kr.

-20%

Japansk

Sushi-Tsukiji

Karakter:8,5

København

Gennemsnitspris: 249 kr.

-20%

 • Insider

Internationalt

Insider

København

Gennemsnitspris: 390 kr.

Dansk

Tight CPH

Karakter:9,1

København

Gennemsnitspris: 278 kr.

 • Insider

Dansk

Insider

København

Gennemsnitspris: 450 kr.

Japansk

Midori

Karakter:8,5

Copenhagen

Gennemsnitspris: 299 kr.

Andre restauranter i København, som du måske synes godt om

Skandinavisk

Ø12

Karakter:8,8

København

Gennemsnitspris: 250 kr.

Amerikansk

København

Gennemsnitspris: 145 kr.

-20%

Fransk

MICHELIN

København

Gennemsnitspris: 895 kr.

Japansk

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 145 kr.

Italiensk

København

Gennemsnitspris: 395 kr.

Dansk

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

Spansk

København

Gennemsnitspris: 450 kr.

Dansk

Nyboders Køkken

Karakter:8,2

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

Accepterer Yums

Japansk

Nibon Ya

Karakter:7,8

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

-20% Accepterer Yums

Internationalt

København

Gennemsnitspris: 445 kr.

-30% Accepterer Yums

Italiensk

Eatalian

Karakter:9,3

København

Gennemsnitspris: 699 kr.

-30%

Spansk

El Cava

Karakter:9,1

København

Gennemsnitspris: 265 kr.

Dansk

MICHELIN

København

Gennemsnitspris: 250 kr.

Internationalt

Café Royal

Karakter:8,4

København

Gennemsnitspris: 480 kr.

København

Gennemsnitspris: 199 kr.

Internationalt

København

Gennemsnitspris: 240 kr.

Populære byer på TheFork

 • Odense
 • Aarhus
 • Aalborg
 • Roskilde
 • Herning

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Download vores app

 • Hent den i App Store
 • Find den i Google Play
 • Om
 • Loyalitetsprogram
 • Kontakt
 • Brugsbetingelser
 • Har du en restaurant?
 • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies (opdateret)
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Vi søger medarbejdere
 • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation