Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Gourment

El Meson

8,9/10
662
Hauser Plads 12, 1127 KøbenhavnVis kort

Gennemsnitlig pris 390 kr.

-20% på á la carte!

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Denne restaurant følger relevante sikkerhedsretningslinjer*:
1 meter mellem bordene
Ekstra rengøring af borde, toiletter og køkkener
Håndsprit tilgængelig for gæster
*Disse oplysninger er angivet af restauranten selv
Se flere oplysninger

TheFork-tilbud

-20% -20% på á la carte!

Drikkevarer er ikke inkluderet. Tilgængelig på bookede tidspunkt.

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Tilgængelig på bookede tidspunkt.

MENU Menu 395 kr

Den faste menu inkluderer: TAPAS + Hovedret + dessert

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 390 kr.
  Særlige ønsker
PAELLA DE PESCADO Y MARISCO (min. 2 pers.)
259 kr.
Paella med fisk og skaldyr (pris pr. person)
SOLOMILLO AL A PIMIENTA
299 kr.
Peberbøfmed sauce og garniture
CARRE DE CORDERO A LAS BRASAS
289 kr.
Grillet lammekrone med garniture og smørsauce
Menu 395 kr
Den faste menu inkluderer: TAPAS + Hovedret + dessert

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Tapas
Tapas
Tapas
Grilled Prawns
Tapasmenu

+2

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,9/10
baseret på 662 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,8/10
Betjening :9,1/10
Omgivelser :8,9/10
 1. Thomas G.
  Thomas G.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dette kan gøres meget kort: Servicen er i top og maden smager fantastisk! Tjenerne kredser om dig for at give dig en god oplevelse og er simpelthen så søde og rare. Glæder mig til at komme igen!

 2. Linda H.
  Linda H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Utrolig hyggeligt sted med en skøn atmosfære. Personalet var rigtig dygtige og der var hurtig betjening. Skøn mad og drikke. Også hyggeligt med en pejs. Vi kommer helt sikkert igen ????

 3. Monica p.
  Monica p.
  • 4 anmeldelser
  6/10

  Meget hyggeligt, selvom der var smil hos tjener virkede han meget trist, min suppe var næsten kold og to af tapas retterne havde fået for meget der var ikke travlt 3borde a 4 personer

 4. Poul S.
  Poul S.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Lokalet var ekstrem varm, fuld blus i pejsen gav en vild varme, da den brændte ud blev det ok. Vi valgte huset rødvin, det var en kæmpe fejl, det var en ringe 45kr rødvin. Vi valgte at købe yderligere en vin, model crienza god vin acceptabel pris. Maden var helt generelt en kæmpe skuffelse - totalt kønsløst og helt uden smag. Eneste lyspunkt var kalvemørbrad stykket som var ok krydret og smagte godt, men tilbehøret uha uha. Alle tapasretterne vi fik 10 stk, var totalt uvedkommende og manglede krydderier. Alt i alt ikke nogen god oplevelse.

 5. Claus R.
  Claus R.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Vi følte os meget velkomne på El Meson. Betjeningen var personlig, meget imødekommende, opmærksom og lydhør overfor vores behov. Anretningerne var varierede og tilpas i størrelsen. Tusinde tak. :)

 6. Jytte O.
  Jytte O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Maden smagte fint. Men var glad for at det var en Sweetdeal til halv pris. Ville aldrig have betalt kr.600 for det. Ellers hyggelig restaurant og personale.

 7. Frank N.
  Frank N.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  God oplevelse, venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Hyggelige omgivelser og god mad. Vi tog en "Menu de la casa" med 10 retter og var yderst tilfredse og gik meget mætte hjem efter en god oplevelse.

 8. Simon S.
  Simon S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Københavns bedste tapas restaurant! Virkelig lækker mad, gode priser, fremragende service og dejlige omgivelser. Vi kommer igen og igen år efter år!

 9. Martin B.
  Martin B.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Super oplevelse - både maden og vores tjener. Stedet har sin helt egen charme og atmosfære... Bestemt ikke sidste gang vi besøger dette sted ????????

 10. Christian M.
  Christian M.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Fantaskisk menu med en masse forskellige retter. En rigtig god og hygglig tjener. Alle fire (inkl 2 børn) tog menuen og vi var alle meget tilfredse da aften var slut.

 11. Heidi K.
  Heidi K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Formidabelt! Maden var frisk og vel tilberedt. Vi bliver ved at komme tilbage gang på gang. Atmosfæren er autentisk og duften af pejsen, der sagte brænder, er det første, der fylder næseborene når man får mundbindet af. Dernæst er det den fantastiske mad, der kræser for lugtesansen, og her bliver man ikke skuffet. Maden er den bedste jeg har smagt på en spansk restaurant til dato. Klart anbefalelsesværdigt!

 12. Camilla B.
  Camilla B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Jeg er vild med at komme hos El Meson. Stemningen og maden er fantastisk! Snyd ikke jer selv for et glas af deres virkelig gode Sangria. Et besøg værd!

 13. Bo A.
  Bo A.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Rigtig fin og hjertevarm betjening. Dejlig mad i hyggelige omgivelser. Pris og kvalitet hænger fint sammen, og vi fik en god spansk spiseoplevelse,

 14. Ida S.
  Ida S.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Vi havde en sweetdeal på en tapasmenu og maden smagte dejligt og autentisk spansk, men portionerne var meget små og vi følte ikke der var mad nok ift prisen. Det samme var gældende for den lille kande sangria vi bestilte hvor der ikke engang var til to glas. Så pris og mængde hang desværre ikke helt sammen.

 15. John N.
  John N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Klart anbefalelsesværdig hvis du ønsker god tapas i hyggelig omgivelser og servicen var på højt niveau! Kam klart anbefale denne restaurant en hverdag eller weekend

 16. Heidi B.
  Heidi B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Skøn betjening, lækker mad og hyggelig atmosfære. det hele virker meget autentisk . Det er hverken første eller sidste gang vi kommer der .. ...

 17. Carsten C.
  Carsten C.
  • 2 anmeldelser
  6,5/10

  Maden var fin men ejer desværre en meget corona-ramt en af slagsen, som jamrede sig vildt over corona og hvad det gkorde ved hans restaurant. Og kunne vi også høre han gjorde til de andre borde. Lad vær med det. Vi ved godt at restauranter og barer er hårdt ramt. Men vi orker faktisk ikke at høre om det i 10 min. Vi kommer faktisk for at støtte. Ikke høre jammer. Så bliver vi hellere hjemme.

 18. Tina A.
  Tina A.
  • 6 anmeldelser
  9,5/10

  Super god Spansk tapas, super god service, super dejlig stemning, helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre og jeg kommer helt sikkert igen.

 19. Jan C.
  Jan C.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Vi delte en gang Rejer i hvidløg til forret, som savnede lidt smag i retten, og så er en pris på 95 kr for 5 stk rejer lige i overkanten efter min smag. Til hovedret fik vi Paella, som badede lidt for meget i olie, men som smagte fremragende. Betjeningen var dejlig smilende og helt i top. De kom jævnligt og fyldte vores glas op med vand, og spurgte også flere gange ind til, om alt var, som det skulle være. Så alt-i-alt en rigtig god oplevelse.

 20. Dorthe S.
  Dorthe S.
  • 6 anmeldelser
  6/10

  En menu til 400 kr. der kunne være lidt mere spændende. 1 stykke brød med tomat til hver. 2 rejer til hver, en kødbolle til hver og sådan var det med alle retter. Godt nok 11 forskellige retter, men kun små hapser. Har fået bedre tapas.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag: 17.00 til 24.00 (man-lør)

Sådan finder du restauranten

Hauser Plads 12, 1127, København, Danmark

Offentlig transport

Nørreport st. (Metro, S-Tog, 5C, 350S mm.)

Sådan finder du restauranten

Restaurant El Meson har leveret tapas med stil i over 43 år nu. Hos os er det altid gæsten der er fokus på, så gæsterne altid forlader restauranten med et smil på læben.

Parkering ud til gaden.

Indre By

Om restauranten

LÆKKER SPANSK MAD I KØBENHAVN - El Meson er en glimrende spansk restaurant på Hausers Plads i København. Restauranten serverer autentiske spanske retter på et meget højt niveau, tilrettelagt af Michelin-kokken Javier Pascual.

ET LÆKKERT MENUKORT - Spisestedet, der emmer af ægte spansk stemning, tilbyder et bredt udsnit af klassiske spanske retter. Således kan man på restauranten bl.a. bestille paella, varm og kold tapas og spanske kødretter. Derudover er det også muligt at bestille diverse tasting-menuer og spanske fusionsretter.

EN HISTORISK RESTAURANT - Restauranten åbnede i 1976 og er ifølge ejerne den første spanske restaurant i Skandinavien. Restauranten ligger bag Kulturtorvet, et stenkast fra Nørreport Station og i gåafstand fra seværdigheder som Rosenborg Slot, Kongens Nytorv, Amalienborg og Nyhavn.

Funktioner

, Fars dag, Jul og Nytår, Mors dag, Travelers' Choice 2020, Valentinsdag, Spansk, Europæisk, Bryllup, , Familie, Fødselsdag, , Grupper, Romantisk, Terrasse, Traditionelt, Venner, Fisk og Skaldyr, , Kød og grillretter, Tapas

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 70 personer)

, , ,

Restauranter i nærheden af El Meson

Dansk

Restaurant Jacobsen

Karakter:8,3

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

-20%

København

Gennemsnitspris: 200 kr.

Pizzeria

Spaghetteria La Perla

Karakter:9,0

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Italiensk

Ristorante Amante

Karakter:8,8

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

-20%

Italiensk

Il Rustico

Karakter:8,6

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

Skandinavisk

København

Gennemsnitspris: 400 kr.

Spansk

El Tapeo

Karakter:2,0

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Italiensk

L'Anfora

Karakter:7,9

København

Gennemsnitspris: 160 kr.

Tyrkisk

Ankara

Karakter:8,3

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

 • Insider

Skandinavisk

Insider

København

Gennemsnitspris: 455 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation