Hvad
Hvor

Japansk

Izumi Frederiksberg

Gennemsnitlig pris 250 kr.
8,2/10
483 anmeldelser

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 250 kr. Særlige ønsker

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter

Brugerbilleder

Sushi
Sushi ad libitum

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert
8,2/10
baseret på 483 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :8,7/10
Betjening :7,5/10
Omgivelser :7,9/10
 1. Lise P.
  Lise P.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Maden var rigtig god, men vi blev desværre skuffede over at det tog så lang tid før vi fik vores mad. Vi ventede i over en time. Dog var maden rigtig god da den endelig kom.

 2. Sabine N.
  Sabine N.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Ventetiden på maden var simpelthen ikke i orden. Vi valgte til sidst at gå efter vi havde siddet der i 2 timer. Vi nåede at få vores mindre første bestilling, men fik aldrig vores anden, da der simpelthen gik alt for lang tid i mellem. Samtidig var der ingen kommunikation fra personalet, vi følte os i hvert fald meget overset.

 3. Ditte K.
  Ditte K.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  For lidt personale ifht. gæster. Ventede 15-20 minutter på drikkevare og 30-35 minutter på mad. Derudover (!!!!!) tabes der af tjeneren et sæt spisepinde på gulvet - SÅ SMIDDES DET UD! Han valgte pænt at lægge spisepindende ind i hylsteret igen og op på bordet. 5minutter efter kommer der et par og sætter sig, og skal nu spise af det sæt pinde, som lige har været på gulvet... det fandme klamt!

 4. Pernille J.
  Pernille J.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Meget skuffende oplevelse! Tjenerne var søde og gjorde hvad de kunne, men de var stærkt underbemandede, der var ingen musik/stemning, tjenerne var stressede og betjeningen var yderst mangelfuld, vi ventede al al for længe på maden, restauranten var rodet og det var på ingen måde en oplevelse af at være ude at spise på et sted der har styr på at drive en restaurant. Øv!

 5. Christine G.
  Christine G.
  • 7 anmeldelser
  6,5/10

  De er desværre begyndt at slacke på servicen over vores sidste besøg. Særligt her i aften. Der mangler fokus på, om man har, hvad man mangler på bordet, og på at rydde af. De var til aften ikke specielt servicemindet eller imødekommende, til gengæld utrolig stressede og tabte en masse ting i restauranten. Tre af vores tallerkener endte først på andre borde, hvor vi blev nødt til selv at finde ud af det med nabobordet, fordi tjeneren allerede var gået igen. Der var ikke styr på det. Men maden var upåklagelig og fantastisk lækker som altid!

 6. Mohamad Ibrahim A.
  Mohamad Ibrahim A.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Modtagelsen var fin, og maden var fantastisk. Vi var dog meget kede af, hele forløbet med tjenerne efter modtagelsen. Efter at have afgivet vores bestilling, går der relativt lang tid før vi får vores mad, og vi kan se at senere ankommende gæster, fik serveret bestillingen før os. Efter ca. 45 minutters ventetid, går det op for os, og nabobordet, at de har modtaget al vores mad. Vi får vores sushi, da naboen ikke genkender bestillingen, dog får vi ikke vores starters. Jeg går så ud fra at vores manglende ting bliver “genbestilt” af tjeneren, da vi aldrig modtog dem, det skete dog ikke. Da vi så spurgte tjeneren ind til om vi måtte genbestille alle forretterne, virkede det nærmest som en byrde vi lagde på personen. Vi modtager derudover kun 3 ud af de 7 starters, som vi bestilte over to omgange. Ikke en eneste gang, blev man spurgt om alt var i orden. Da man vælger ikke at give drikkepenge på baggrund af oplevelsen, får man et “hejhej” ved bordet og så var den aften slut.

 7. Roland M.
  Roland M.
  • 2 anmeldelser
  6,5/10

  Man får hvad man betaler for, og det er ment positivt. Rimelig pris, rimelig kvalitet, god betjening. Jeg kommer igen med glæde. Dejligt med at sted, der har et prisniveau, der ikke er steget til himlen - og samtidig også leverer en fornuftig kvalitet. Tak for mad.

 8. Kevin K.
  Kevin K.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Super venlig betjening, og rigtig god service. Synes at denne gang var væsentligt bedre end tidligere i og med der var ny bemanding. De kom ofte og sikrede at alt var som det skulle være.

 9. Dennis W.
  Dennis W.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Jeg syntes standard var en del under hvad det ellers plejer at være. Er kommet på Izumi jævnligt igennem de sidste 10 år, men igår måtte vi blandt andet vente 30 min på at få vores bord som vi havde bestilt i forvejen...

 10. Hanna G.
  Hanna G.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Min partner og jeg spiste et dejligt måltid hos Izumi på Frederiksberg. Vi bestilte via TheFork, hvilket var en god oplevelse! Maden smagte skønt, køkkenet tilberedte den hurtigere end man kunne tillade sig at forvente og alt var korrekt. Hvis jeg skulle sige noget negativt, så var det nok, at tjeneren så ud til at være alene på arbejde på en torsdag aften og han koncentrerede sig mere om at rengøre borde end at betjene gæsterne i restauranten. Det tænker jeg at de nemt kan gøre bedre ved lige at give et lille tjener kursus ☺️

 11. Jeanette W.
  Jeanette W.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  For få tjenere og dem der var på arbejde , var langsomme og uopmærksomme. Det tog 1 time før vi fik vores sushi og vi fik ikke beslilt anden gang ,da tjeneren efter 20 min stadigvæk ikke var kommet og afhentet vores ordre. Men sushien var god

 12. Jimmy K.
  Jimmy K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Det er det bedste sushi jeg nogensinde har smagt ???????? ..har spist på mange forskellige restauranter, men for min vedkommende er der ikke nogen som kan overkomme jer ..

 13. Pernille G.
  Pernille G.
  • 6 anmeldelser
  6/10

  Dårlig betjening. Hver gang vi bestilte noget (drikkevarer, bestik, regningen) blev vi glemt og måtte påminde tjeneren om det. Desuden rigtig dårlig lugt af friture i lokalet og i tøjet da vi kom hjem. Synd når maden nu er så god!

 14. Amalie Jensine S.
  Amalie Jensine S.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  God mad med et godt udvalg. Hyggelig atsmosfære, men desværre var det svært at få fat i en tjener gennem hele besøget

 15. Pia P.
  Pia P.
  • 3 anmeldelser
  9,5/10

  Rigtig god mad. Venlig betjening

 16. Dina B.
  Dina B.
  • 2 anmeldelser
  8/10

  Jeg hader når der er tarm i mine rejer! Det er der ikke andre steder, men nu er det 2/3 gange jeg oplever det. Ad! Betjeningen er ikke til at klage over ????

 17. Sebastian D.
  Sebastian D.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Sød og hurtig betjening - effektiv uden at virke fortravlet, og maden var dejlig: Høj kvalitet sushi og glimrende vin.

 18. Kathrine W s.
  Kathrine W s.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Tak for en god aften! Med det sagt, ville jeg klart dæmpe lyset en smule for at få en mere afslappet og hyggelig atmosfære. Vi oplevede at vores bord fik 3 forkerte retter og at vi også blev snydt for vores retter, ved at andre borde fik dem. Dette gør at de to timer man har til at spise, ligepludselig går meget hurtigt uden man rigtig har fået spist noget :)

 19. Rose M.
  Rose M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super lækker mad! Vi var begge enige om det var det bedste sushi vi har fået. Rigtig god betjening. Tjenerne var opmærksomme på os. Vi fik også et “privat” bord som vi bad om. Virkelig god oplevelse!

 20. Helle R.
  Helle R.
  • 4 anmeldelser
  10/10

  Maden var som sædvanlig lækker. Vi er ved at være stamgæster.

Flere oplysninger

Sådan finder du restauranten

Gammel Kongevej 142, 1850, Frederiksberg, Danmark

Sådan finder du restauranten

Frederiksberg

Funktioner

Sushi

Servicer

, , ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 36 personer)

, , , ,

Restauranter i nærheden af Izumi Frederiksberg

Fransk

Cork Vinbar

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 200 kr.

Steakhouse

MASH Frederiksberg

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 400 kr.

Accepterer Yums

Moderne mad

Deligreco

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 325 kr.

-30%

Thai

Jasmin Corner

Karakter:8.6

Copenhagen

Gennemsnitspris: 195 kr.

Indisk

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 160 kr.

-20%

Japansk

Genki Sushi

Karakter:8.1

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 260 kr.

Internationalt.

Cafe Cadeau

Karakter:8.6

København

Gennemsnitspris: 95 kr.

Italiensk

Cortigiano

Karakter:7.7

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 260 kr.

-30%

Japansk

Dinner Sushi

Karakter:7.6

Copenhagen

Gennemsnitspris: 244 kr.

Mexicansk

La Fiesta Mexicana

Karakter:8.8

Copenhagen

Gennemsnitspris: 260 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation