Hvad
Hvor

Japansk

Izumi Frederiksberg

8,1/10
565 anmeldelser

Gennemsnitlig pris 250 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 250 kr. Særlige ønsker

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Sushi
Sushi ad libitum

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,1/10
baseret på 565 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :8,6/10
Betjening :7,4/10
Omgivelser :7,8/10
 1. Teit W.
  Teit W.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Desværre oplevede vi lidt mange forglemmelser fra tjenernes side. Både vand og ved madbestillingen. Dernæst var et par af gæsterne upassende klædt. To herrer som kun var iklædt tanktop, det passer sig ikke for en restaurant.

 2. Marie W.
  Marie W.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Har besøgt dem mange gange efterhånden, så ved at man skal reservere bord i forvejen. Der var mange gæster, så de havde virkelig travlt. Vi blev placeret ved indgangen (stort vinduesparti) hvor solen havde stået og bagt, så der var virkelig varmt - og ingen åbne vinduer. Efter vi havde bestilt gik der næsten 40 minutter før vi fik mad - og drikke, da de havde glemt det. Sushi først, hvorefter vores tempura ankom af tre forskellige omgange. Vi var igang med at bestille igen da den sidste tempura ret ankom til vores bord. Jeg kommer helt sikkert igen, men vi nok ikke når de har så travlt.

 3. Melina M.
  Melina M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig god betjening og som altid lækker mad af god kvalitet og godt koncept! Helt klart en af favoritstederne. Søde servicemedarbejdere og hyggelig restaurant

 4. Emil N.
  Emil N.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Som altid en fornøjelse at spise på Izumi! Hurtig og god service, samt sublim mad. Alle retterne kom i en god strøm, og der var ikke nogen lang ventetid. Bedste sushi til prisen i København.

 5. Sebastian I.
  Sebastian I.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Bestemt godkendt. Super hyggeligt med god plads mellem borde. Hvilket jeg savner når jeg Spiser hos izumi Charlottenlund. Maden kom hurtigt og smagte godt

 6. Martin B.
  Martin B.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Hyggeligt stemning og mad af den højeste kvalitet! Masser af muligheder (også til vegetarer) dog sashimi er ikke inkluderet i ad libitum menu.

 7. Katja H.
  Katja H.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Fint og opmærksomt personale. Man venter ikke længe. De er dygtige. Maden er fremragende. Og varieret. Dygtige kokke. Atmosfæren ligeså. Vi kommer altid igen. Absolut anbefalelsesværdig.

 8. Kenneth T.
  Kenneth T.
  • 2 anmeldelser
  6/10

  Super god mad sushi. Lamb chops var dog skuffende. Lidt kedelig og upersonlig betjening når man havde fortalt at man fejrede en 50 års fødselsdag. Spurgte til om de havde dessertkort. Og fik så menukort igen???? hvor man kunne vælge mellem 1 eller 2 kugler is?? Men pris og kvalitet hænger fint sammen ????

 9. Malte R.
  Malte R.
  • 1 anmeldelse
  3,5/10

  Maden var ikke tilberedt. Vi ventede over en time før vi fik et stykke sushi. Betjeningen virkede spm om de ikke vidste hvordan man skulle styre en restaurant

 10. Mathilde Winther N.
  Mathilde Winther N.
  • 5 anmeldelser
  8/10

  Fejl i samtlige bestillinger. Endten var der noget der manglede, ellers var der noget vi ikke havde bestilt. Det smagte alt sammen dejligt, men man vil gerne have set man har bestilt og ikke noget andet.

 11. Ninna S.
  Ninna S.
  • 4 anmeldelser
  4/10

  Plejer at være tilfreds med vores besøg hos Izumi . Men servicen var næstmest ikke eksisterende. De havde travlt og var tydeligvis underbemandet men det gjorde oplevelsen virkelig dårlig.

 12. Kirstine S.
  Kirstine S.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Lækker, smukt tilberedt mad, god og hurtig service og hyggelig indretning. Det er klart anbefalelsesværdigt og vi kommer tilbage igen og igen med hele familien.

 13. Mitzi D.
  Mitzi D.
  • 2 anmeldelser
  5/10

  Maden er altid virkelig god og lækker og vi synes at konceptet er virkelig godt, men betjeningen er ikke god. De tørrer ikke skærmene af efter brug, de holder på sugerørene med fingererne, når de har travlt glemmer de at komme ned til bordet.

 14. Lise P.
  Lise P.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Maden var rigtig god, men vi blev desværre skuffede over at det tog så lang tid før vi fik vores mad. Vi ventede i over en time. Dog var maden rigtig god da den endelig kom.

 15. Sabine N.
  Sabine N.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Ventetiden på maden var simpelthen ikke i orden. Vi valgte til sidst at gå efter vi havde siddet der i 2 timer. Vi nåede at få vores mindre første bestilling, men fik aldrig vores anden, da der simpelthen gik alt for lang tid i mellem. Samtidig var der ingen kommunikation fra personalet, vi følte os i hvert fald meget overset.

 16. Ditte K.
  Ditte K.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  For lidt personale ifht. gæster. Ventede 15-20 minutter på drikkevare og 30-35 minutter på mad. Derudover (!!!!!) tabes der af tjeneren et sæt spisepinde på gulvet - SÅ SMIDDES DET UD! Han valgte pænt at lægge spisepindende ind i hylsteret igen og op på bordet. 5minutter efter kommer der et par og sætter sig, og skal nu spise af det sæt pinde, som lige har været på gulvet... det fandme klamt!

 17. Pernille J.
  Pernille J.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Meget skuffende oplevelse! Tjenerne var søde og gjorde hvad de kunne, men de var stærkt underbemandede, der var ingen musik/stemning, tjenerne var stressede og betjeningen var yderst mangelfuld, vi ventede al al for længe på maden, restauranten var rodet og det var på ingen måde en oplevelse af at være ude at spise på et sted der har styr på at drive en restaurant. Øv!

 18. Christine G.
  Christine G.
  • 10 anmeldelser
  6,5/10

  De er desværre begyndt at slacke på servicen over vores sidste besøg. Særligt her i aften. Der mangler fokus på, om man har, hvad man mangler på bordet, og på at rydde af. De var til aften ikke specielt servicemindet eller imødekommende, til gengæld utrolig stressede og tabte en masse ting i restauranten. Tre af vores tallerkener endte først på andre borde, hvor vi blev nødt til selv at finde ud af det med nabobordet, fordi tjeneren allerede var gået igen. Der var ikke styr på det. Men maden var upåklagelig og fantastisk lækker som altid!

 19. Mohamad Ibrahim A.
  Mohamad Ibrahim A.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Modtagelsen var fin, og maden var fantastisk. Vi var dog meget kede af, hele forløbet med tjenerne efter modtagelsen. Efter at have afgivet vores bestilling, går der relativt lang tid før vi får vores mad, og vi kan se at senere ankommende gæster, fik serveret bestillingen før os. Efter ca. 45 minutters ventetid, går det op for os, og nabobordet, at de har modtaget al vores mad. Vi får vores sushi, da naboen ikke genkender bestillingen, dog får vi ikke vores starters. Jeg går så ud fra at vores manglende ting bliver “genbestilt” af tjeneren, da vi aldrig modtog dem, det skete dog ikke. Da vi så spurgte tjeneren ind til om vi måtte genbestille alle forretterne, virkede det nærmest som en byrde vi lagde på personen. Vi modtager derudover kun 3 ud af de 7 starters, som vi bestilte over to omgange. Ikke en eneste gang, blev man spurgt om alt var i orden. Da man vælger ikke at give drikkepenge på baggrund af oplevelsen, får man et “hejhej” ved bordet og så var den aften slut.

 20. Roland M.
  Roland M.
  • 2 anmeldelser
  6,5/10

  Man får hvad man betaler for, og det er ment positivt. Rimelig pris, rimelig kvalitet, god betjening. Jeg kommer igen med glæde. Dejligt med at sted, der har et prisniveau, der ikke er steget til himlen - og samtidig også leverer en fornuftig kvalitet. Tak for mad.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Sådan finder du restauranten

Gammel Kongevej 142, 1850, Frederiksberg, Danmark

Sådan finder du restauranten

Frederiksberg

Funktioner

Asiatisk, Sushi

Servicer

, , ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 36 personer)

, , , ,

Restauranter i nærheden af Izumi Frederiksberg

Fransk

Cork Vinbar

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 200 kr.

Steakhouse

MASH Frederiksberg

Karakter:8.4

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 400 kr.

Moderne mad

Deligreco

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 325 kr.

-30%

Thai

Jasmin Corner

Karakter:8.4

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Indisk

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 160 kr.

-20%

Japansk

Genki Sushi

Karakter:8.1

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 260 kr.

Internationalt.

Cafe Cadeau

Karakter:8.5

Copenhagen

Gennemsnitspris: 95 kr.

Italiensk

Cortigiano

Karakter:7.6

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 260 kr.

-30%

Japansk

Dinner Sushi

Karakter:7.7

Copenhagen

Gennemsnitspris: 244 kr.

Mexicansk

La Fiesta Mexicana

Karakter:8.7

Copenhagen

Gennemsnitspris: 260 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation