Jean Claude

Victor Borges Pl. 6 2100 København Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 455 kr

Kort om restauranten Jean Claude

FRANSK BISTRO PÅ ØSTERBRO - Jean Claude er en dejlig fransk restaurant i København. Restauranten har en autentisk bistroatmosfære og tilbyder god fransk mad og en række glimrende vine.

FRANSKE DELIKATESSER - Restauranten serverer mad til frokost og aften såvel som til selskaber. Restauranten har et lille, men dejligt menukort med kammuslinger, rib eye, foie gras og andre delikatesser på menuen. Derudover kan man også bestille en 3-retters menu, ligesom at der også altid er mulighed for er bestille dagens kød eller dagens fisk.

STEMNINGSMÆTTET INTERIØR - Restauranten har et intimt bistrointeriør, med små, hyggelige borde, levende lys og flotte plakater på væggene. Restauranten ligger på Victor Borges Plads 6 i København, kun nogle få hundrede meter fra Parken og Fælledparken.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
455 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 3-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

 • 55 kr
  Et glas vin
 • 25 kr
  Kaffe
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Jean Claude

Sådan kommer man derhen

 • Offentlig transport
  Randersgade - Bus (Linje 3A)

Åbningstider

Frokost:
Alle dage: Fra 11.00 til 16.00
Middag:
Alle dage: Fra 17.00 til 21.00

Tjenester

 • Mastercard , Visa
 • Vi taler engelsk
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.