- Dagens havfriske pust i Maj og juni: Skindstegt multe på sauté af palmekål og kartofler samt hvidløgsfumé
- 259 kr.
- Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
- 259 kr.
- Karetgryde Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos
- 179 kr.
- Karetgryden: / Dele-udgaven / 2 pers.
- 218 kr.
- Kalvelever med champignon ala creme, bacon og tyttebær samt hvide kartofler
- 179 kr.
- Dagens ret Tirs.- ons.- tors.- og søndag Stegt flæsk med persillesovs og kartofler, ad libitum
- 159 kr.
- HYGGEMENU
- 549 kr.
- bestil menuen online og få 10 \% rabat 3 retters menu se venligst fanebladet “menuer” Vælg mellem: 1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin 3 fadøl inkl. Kaffe eller Irish Coffee v/ min. 2 pers.
- Det havfriske pust i Juli og august: Skindstegt multe på sauté af palmekål og kartofler samt hvidløgsfumé
- 259 kr.
- Staldtippet i Juli og august: Lammekrone m/ urterasp og fennikelsalat, timianglace og pommes Røsti
- 269 kr.
- Dagens staldtip i Maj og juni: Lammekrone m/ urterasp og fennikelsalat, timianglace og pommes Røsti
- 269 kr.
- Planke laks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
- 259 kr.
- Spareribs m/ grove frites og coleslaw
- 199 kr.
- Peberbøf, 250 gr. skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
- 269 kr.
- Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos, hertil sauce bearnaise og løgringe
- 269 kr.
- Kalvesteg stegt som vildt serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
- 249 kr.
- Wienerschnitzel med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
- 269 kr.
- 2/2 wienerschnitzel: / Dele-udgaven
- 298 kr.