billeder
Helt exceptionelt lækkert
Sad ved et bord hvor det træk. Det var ikke muligt at få et andet. Sad alt for tæt op ad selvskabte ved siden af, de var meget højrøstede. Så kunne desværre ikke nyde maden. Som faktisk var rigtigt god.
Det bedste sted til steak i Silkeborg. Verdens bedste bearnaise og de bedste fritter. Supert god salat. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage derhen
Vi faldt over restauranten ved et tilfælde men sikke en skøn oplevelse. Virkelig lækker og gennemtænkt mad - det behøver slet ikke være så svært, når man holder det enkelt. Vi kommer helt sikkert tilbage til sommer!
Dejlig velkomst og meget opmærksom og venlig og kompetent betjenning. Stor begejstring for madens kvalitet. Min søn synes at øllene kunne være lidt større ????
3. gang jeg var der og det skuffer aldrig. Lækker tapas, bøffer og tilbehør. Uhm. Og så lige et glas lækker vin og ikke mindst portvin! Vi var alle 3 ovenud tilfredse.
Skøn atmosfære. Sødt personale. Meget lækkert menukort og kød.
Efter min første oplevelse her på Kjød og Kul for år tilbage, har jeg og mine kammerater kun været her, når der skal vælges en god bøf. Priserne er i den dyrere ende, men kvaliteten er også derefter. Alle er enige om, at det er den højeste standard indenfor bøf-verdenen. Virkelig en fantastisk mad der bliver serveret, en hyggelig atmosfære i restauranten samt en skøn betjening af hele personalet. Det skal opleves :-)
Jeg har før givet Kjød & Kul 5 stjerner og haft virkelig gode oplevelser der, men denne aften faldt altså igennem. Vi fik 2x Waguy bøf. Min datters var perfekt stegt, min var bleu. Bearnaisen var orange og med koaguleret æggeblomme. De havde glemt min sovs. Ingen kom og spurgte om maden var ok, eller om vi ønskede mere at drikke. Skuffende aften når jeg ved de virkelig kan
Rigtig mad, venlig og kompetent betjening med god information om mad og vin. Rigtig hyggelig atmosfære ???????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ret enestående med mad af top kvalitet betjening var imødekommende og meget kompetent man bliver glad for at komme sådan et sted hvor det hele går op i en højere enhed
Det er altid en fornøjelse at komme hos kjød og kul. Meget meget god restaurant og med god beliggenhed
Betjeningen og vejledningen var i topklasse. Maden var fremragende, bøfferne varme og særdeles møre, tilbehøret meget lækkert. Den anbefalede vin passede super godt til maden. Det var vores første besøg men bestemt ikke det sidste.
Et spontant besøg på en hverdagsaften. Simpel men indbydende menukort, lækre bøffer stegt som ønsket, yderst velsmagende og velanrettede salater. Smilende og afslappet stemning. Vi kommer igen!
Jeg gider altså ikke at min tjener nærmest sidder på gulvet når han taler til os. Derudover bør han tale ligeværdigt til alle parter ved bordet (i dette tilfælde) to og ikke blot interessere sig for den ene.
Lidt for afslappet attitude bland tjener personalet ( påklædning, service) Manglede at tjeneren kom hen til bordet og spurgte om alt var i orden.
6. gang vi har været der og det er virkelig en skøn fornøjelse hver gang. Utrolig lækre bøffer og lige så skøn betjening. Uden tvivl det bedste sted at få bøffer.
Helt genialt. Dejlige rolige omgivelser, behagelig musik, fantastisk mad og lige i skabet betjening. Det er så bestemt en af de bedste oplevelser jeg har haft på noget spisested. 10/10 der kommer vi igen.
Utrolig lækker mad . Dygtig og venlig betjening. Kan absolut anbefales :-)
Som altid en god oplevelse
Fuldstændig vanvittig kød oplevelse! Den bedste restaurant der findes! Og Kenneth yder med længder den bedste service jeg nogensinde har fået på en restaurant!
Middag:
Mandag til Lørdag: Fra 17.00 til 21.00
Østergade 34, 8600, Silkeborg, Danmark
Sønder Allé v. Aarhus Rutebilstation - Bus (Linje 12-13-15-19-100-103-109-200)
MERE KØD - Konceptet er kød i den bedste kvalitet med lokale råvarer i fokus. Kødet kommer fra Ohama i USA, og midt i restauranten står deres modningskab, hvor man kan følge modningsprocessen af kødet – som de tørmodner i op til 90 dage.
HISTORIEN - Stedet, som ligger ved havnen ,åbnede i 2013 og er ejet af et ægtepar. Hun er dansk og fra Silkeborg. Han er norsk. Ordet Kjød er gammelnorsk.
VINSMAGNING - Restauranten arrangere ind i mellem vinsmagning, hvilket primært er italienske vine. Anretningen af maden gør de dog noget ud af alle dage.
Fars dag, Jul og Nytår, Travelers' Choice 2020, Valentinsdag, , , Familie, Fantastisk udsigt, Fødselsdag, , Grupper, Romantisk, Traditionelt, Trendy, , Venner, Burger, Kød og grillretter
,
Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 80 personer)
, , ,
Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt
Se flere oplysningerLog på TheFork Manager, og kontakt os via chat.
Log på TheFork ManagerGratis serviceØjeblikkelig reservation