Hvad
Hvor

L'estragon

9,5/10
1.019 anmeldelser

Gennemsnitlig pris 455 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Denne restaurant følger relevante sikkerhedsretningslinjer*:
1 meter mellem bordene
Digital, kontaktløs eller engangs menu
Ekstra rengøring af borde, toiletter og køkkener
Håndsprit tilgængelig for gæster
*Disse oplysninger er angivet af restauranten selv
Se flere oplysninger

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 455 kr. Særlige ønsker
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Snacks
Helleflynder
Nye kartofler
Muslingesuppe
Dessert med rabarber
Fiskeserveringer

Vurderinger og anmeldelser

Helt exceptionelt lækkert

9,5/10
baseret på 1019 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9,6/10
Betjening :9,4/10
Omgivelser :9,4/10
 1. Flemming J.
  Flemming J.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Fransk café miljø, sad ved et lille bord på vejen, ret tæt på trafikken. Det var lige rigeligt at spise 3 retter på træstole. Maden fin nok. Betjening lidt tilfældig

 2. Anette K.
  Anette K.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Dejlig mad hvor der er tænkt over detaljen.

 3. Christian H.
  Christian H.
  • 8 anmeldelser
  9/10

  Super charmerende lille restaurant. Meget smukt anrettet og ok priser. Men maden var lidt for salt

 4. Finn J.
  Finn J.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Fransk stemning for alle pengene - dejligt. Samtidig med et fremragende måltid med en veltilpasset vinmenu ...som dog godt måtte være lidt mere fransk :-) kan absolut anbefales

 5. Michael Mücke J.
  Michael Mücke J.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Virkelig en hyggelig restaurant. Betjeningen var meget imødekommende og top professionel. Maden var helt fantastisk. Hver ret var gennemtænkt og meget smagfuld.

 6. Jan S.
  Jan S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk restaurant, service i topklasse...Ernestine kan sit kram, yderst professionel og yderst imødekommende. Maden er så klart at anbefalede alt var perfekt, skøn balance mellem sødme og syrelighed. Alt ros til kokken og hele køkkenet!

 7. Tomas I.
  Tomas I.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Sød og opmærksom betjening og umådelig lækker mad. Tak L’estragon for en helt igennem fantastisk servering. Vi ses helt sikkert, når vi igen rammer Jylland.

 8. Inger H.
  Inger H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig fin mad flot anrettet og god betjening der viste viden om maden.Hyggelig .atmosfære. Vinen var ligeledes god passende til maden Maden kom i passende tempo. .

 9. Jens Peter G.
  Jens Peter G.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Dejligt at komme ud igen ;o) og l'Estragon skuffer ikke: flot stil og delikat velsmag i retterne m smagfyldte råvarer der får lov at smage igennem (dog: smør i hovedretten både på kartofler og på serveringen var lidt rigeligt) kombi m imødekommende, venlig betjening - tak & vi ses ;o)

 10. Henning P.
  Henning P.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Sød og vidende tjener tog imod og fortalte om vinene med vid og entusiasme, var altid tilgængelig. Vi startede med fiskesuppe af havkat og linemusling Yderst delikat. Derefter en potpourri af asparges, også superlækkert. Helleflynder fulgte, også flot tilberedt, dog et meget lille stykke helleflynder, dækket med hasselnødder. Kartofler og grøntsager var lækre, men det burde være fisk med grøntsager, ikke omvendt. Desserten af is var lidt rodet, men også dejlig. Vinmenu kan anbefales, dejlige vine fra ende til anden, specielt Loire til forret, og dessertvinen, mens Riesling til asparges kunne gøres bedre. Den italienske blanding til helleflynder var god men lidt svag. Alt i alt et dejligt måltid, og til en yderst attraktiv pris - stor værdi for pengene!

 11. Berit J.
  Berit J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Smukt anrettet og virkeligt lækker mad. Dejlig stemning og god og uformel betjening. God vinmenu tilpasset maden. Kan klart anbefales. Vi kommer igen.

 12. Anna B.
  Anna B.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  L’Estragon er en gastronomisk perle i latinerkvarteret i Aarhus, som serverer økologiske frokost - som middagsretter af høj kvalitet med virkelig god smag. Smukke omgivelser og personlig betjening - kan til enhver tid anbefales

 13. Julie L.
  Julie L.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Forret og hovedret var gode, men desserten alt for sød og kagen var bagt helt tør.. Desværre var personalet uopmærksomt og lavede flere fejl. Vi havde fx ikke bestilt dessert, og så kom hun alligevel med dessert til os, som vi så måtte betale for. Hun gav os også maden uden at have givet os noget bestik eller servietter, og vi måtte bede efter dette flere gange. Vi fik også brød og smør, men ingen smørkniv og vi manglede det alm. bestik, så vi måtte dyppe brødet i smøret. Alt i alt en lidt skuffende oplevelse, der ikke levede op til tidligere oplevelser og erfaringer med L'estragon.

 14. Klaus T.
  Klaus T.
  • 2 anmeldelser
  6,5/10

  Vi spiser ofte på L'estragon - Det er uden tvivl Århus' hyggeligste restaurant. Dog var oplevelsen af maden denne gang dog noget under niveau af hvad vi har fået før. Vinen var dog af samme fine niveau som vanligt. Forretten som var en suppe, var en fantastisk suppe, som faldt i alle ved bordets smag. Mellemretten som var en rødbederimmet fisk, var en smule skuffende. Fisken duftede ikke helt lækkert, og der var for meget fisk i forhold til rettens størrelse. Hovedretten som var carpaccio, var også lidt skuffende. Kødet "druknede" i puré og det gjorde at de tynde stykker af den fine oksemørbrad, ikke fik lov til at komme til sin "ret" ;) Desserten var derimod en lækker sag - Masser af smag som virkelig var med til at runde aftenen godt af.

 15. Filip J.
  Filip J.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Vanvittigt at man kan få sådan en fantastisk middag til den pris!! Derudover var tjener utrolig opmærksom og serviceminded. Man skal besøge dette sted❤

 16. Birgithe N.
  Birgithe N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Dejligt og hyggeligt sted. Rigtig fransk på den gode måde. Gode råvarer og fin betjening. Kun en ret skuffede lidt. Vinene var alle fantastisk gode.

 17. Peter B.
  Peter B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Eminent menu, hvor ALT bare spillede. Meget flot og kompetent vejledning omkring såvel mad som vin. Hyggelig og intim atmosfære. Eneste anke er de hårde træstole - her kunne man godt ønske en investering i lædersæder/puder. Bortset fra det - et af de bedste måltider, jeg har fået til dato - min varmeste anbefaling!

 18. Johan S.
  Johan S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Virkelig god menu. Alt var rigtig godt, og man blev rigeligt mæt. Det er nok den mest nærværende og hyggelige restaurant, jeg nogensinde har besøgt.

 19. Helen R.
  Helen R.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Rigtig dejlig menu til pengene. En positiv overraskelse. Uformel, kompetent og høflig betjening. Hyggelige lokaler. Helt igennem charmerende.

 20. Karen-Marie R.
  Karen-Marie R.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  L’estragon har et meget høj niveau . De kan deres håndværk. Der var kræset om detaljerne og vi fik en kæmpe smagsoplevelse. Betjeningen var meget opmærksom og venlig. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Tirsdag til Søndag: Fra 18.00 til 24.00

Sådan finder du restauranten

Klostergade 6, 8000, Aarhus, Danmark

Offentlig transport

Nørregade - Bus (Linje 1A-14-17-18-20-33)

Sådan finder du restauranten

Om restauranten

LATINERKVARTERET - L’estragon er en eksklusiv restaurant i hjertet af det århusianske latinerkvarter. Med plads til blot 22 gæster giver det lille fransk inspirerede lokale gode rammer for nydelsen af både udsøgte retter og vine, og stedet har været en institution i Aarhus i over 25 år.

ØKOLOGISK OG EKSKLUSIV - Økologi er oppe i tiden og L’Estragon vægter det højt og benytter som hovedregel økologiske råvarer når det kan lade sig gøre. Økologiprocenten er oppe på hele 97,3% og køkkenet bestræber sig på at holde den mindst mulige afstand fra råvarerne til den færdige tallerken.

VIN OG MAD - Vinkortet indeholder såvel bobler som perler fra både Frankrig, Italien og Tyskland. Menukortet er fransk inspireret med afsæt i fisk, skaldyr, fjerkræ og kvæg fra hovedsageligt danske producenter.

Funktioner

, TripAdvisor Udmærkelsescertifikat, Europæisk

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 10 personer)

,

Restauranter i nærheden af L'estragon

Fransk

Aarhus

Gennemsnitspris: 300 kr.

Japansk

Bluefin Sushi & Gin

Karakter:8.5

Aarhus Municipality

Gennemsnitspris: 300 kr.

-20%

Europæisk

Slap Af

Karakter:8.3

Aarhus

Gennemsnitspris: 250 kr.

Pizzeria

Pizza Hytten

Karakter:8.1

Aarhus

Gennemsnitspris: 125 kr.

 • Insider

Europæisk

Restaurant Komfur

Karakter:8.8

Insider

Aarhus

Gennemsnitspris: 350 kr.

Accepterer Yums

Italiensk

Aarhus

Gennemsnitspris: 95 kr.

MENU

Japansk

Oishii Sushi

Karakter:9.4

Aarhus

Gennemsnitspris: 250 kr.

Thai

Akin

Karakter:8.7

Aarhus

Gennemsnitspris: 105 kr.

Accepterer Yums

Moderne mad

Bar Plata

Karakter:8.9

Aarhus

Gennemsnitspris: 400 kr.

MENU

Fra Middelhavet

Madkonsulatet

Karakter:5.5

Aarhus

Gennemsnitspris: 225 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation