Tilbage

Anmeldelser - La Bamba

8,9/10

Glimrende

baseret på 26 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
 1. Martin R.
  Martin R.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Det var en hyggelig oplevelse, desværre var det min oplevelse, at når man spiste nachochipsene smagte de som chips der havde stået ude for længe og blevet bløde også varmet op. Jeg havde den samme oplevelse med tacobrødet. Derudover så var kødet i tacoerne tørt.

  La BambaLa Bamba

  Hej Martin Tak for din (kedelige) anmeldelse . Det undrer mig virkelig, at når jeg spurgte ved bordet om alt er ok, at du ikke fortæller det, du har skrevet ? Nachos chips kommer først i ovnen når der kommer ost på og skal serveres, så din fortolkning forstår jeg ikke helt. Det hele ville være meget bedre for os alle, hvis du nævner det med det samme. Så har vi en chance for at ændre det eller fortælle om hvordan din mad bliver forberedt. Hav en god weekend. Venlig hilsen Luna Anguita

 2. Emma O.
  Emma O.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Super lækker mad og god betjening. Der manglede virkelig et klimaanlæg eller lignende, det var alt for varmt at sidde i. Vi kommer helt klart igen.

 3. Majken V.
  Majken V.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk atmosfære og rigtig lækker mad Samt er sødt og smilende personale! La Bamba er helt klart et besøg værd og det var bestemt ikke sidste gang.

 4. Mette C.
  Mette C.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Gid mad og sød betjening. Og rigtig hyggeligt sted. Kommer bestemt igen. Ikke for dyrt alle kan være med. Kan varmt anbefales hvis man er til mexicansk mad.

 5. Allan J.
  Allan J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super sød betjening og virkelig god mad! Kan anbefales rigtig meget! Kommer helt sikkert igen!! Vi var 3 personer, fik masser af mad og drikke - gik super mætte og glade derfra: til billige penge!!