Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Le Caprice

8,5/10
134
Nansensgade 24, 1366 KøbenhavnVis kort

Gennemsnitlig pris 245 kr.

-20% på á la carte!

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

TheFork-tilbud

-20% -20% på á la carte!

Drikkevarer er ikke inkluderet. Tilgængelig på bookede tidspunkt.

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Tilgængelig på bookede tidspunkt.

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 245 kr.
  Særlige ønsker
Dagens ret
Oksemørbrad, Syltede røde løg, Jordskokkepure og trøffelsauce
Fisk, Torsk, Hjerte Muslinger, Gnocchi

Kostmuligheder

, ,

Brugerbilleder

Vi har stadig ingen billeder fra vores brugere

Foretag en reservation på denne restaurant, og vær den første til at dele billeder derfra.

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,5/10
baseret på 134 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,8/10
Betjening :8,2/10
Omgivelser :8,4/10
 1. Mads J.
  Mads J.
  • 2 anmeldelser
  3/10

  Du bliver desværre snydt, hvis du booker med rabat. Prisen for maden er som udgangspunkt fin nok, men det ændrer ikke på, at du som gæst har krav på det du har booket og restauranten har indgået et samarbejde med (i dette tilfælde The Fork). Maden var god nok (dog oversaltet andeconfit)men personalet levede ikke op til COVID-restriktionerne. Det var blandt andet tydeligt, når kokken gik rundt i restauranten og råbte op uden mundbind på. I en lille restaurant med mange mennesker var dette ubehageligt af flere årsager: 1) Vi blev som gæster skældt ud og hånet af kokken, fordi han syntes rabatten var urimelig. Gentagende gange sagde han, at vi så bare skulle være gået på McDonalds eller fået en Sharwama. Vi hele bordet havde bestil enten 3 eller 4 retters mad og købt gode vine til for på den måde at ligge lidt ekstra til restauranten. Det fortrød man hurtigt, da man til fuld skue for de resterende gæster blev udstillet og svinet til. Jeg forestiller mig også, at det var generende for de andre gæster. 2) De nægtede blank at give os den rabat vi havde krav på 3) COVID-restriktioner var utilstrækkelig overholdt.

 2. Lars S.
  Lars S.
  • 6 anmeldelser
  5,5/10

  Man fik kun den annoncerede Fork-rabat, hvis man valgte én bestemt meny. Ellers var det fuld pris. Maden var udmærket, men betjeningen var ikke tilfredsstillende. Der gik for lang tid mellem retterne. Utrolig lang tid, før kaffen kom, og vi måtte bede om mælk til kaffen ad flere omgange. Det tog helt utilfredsstillende lang tid, før regningen kom. Så alt i alt ikke en oplevelse, der kalder på gentagelse.

 3. Diana N.
  Diana N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Havde en dejlig aften på La Caprice. Hyggelig atmosfære, super betjening og fantastisk mad/vin. Bestemt et sted, som vi vender tilbage til. Tak for en dejlig aften.

 4. Britt R.
  Britt R.
  • 45 anmeldelser
  4,5/10

  Vi havde booket med rabat og fik udleveret et menukort hvor priserne var 60 % højere end på det menukort man fik hvis man ikke havde booket med rabat. Indehaveren råbte og skreg af de 2 søde og meget flittige kvindelige tjenere. Myndighedernes forskrifter i forhold til corona blev på ingen måde overholdt der var over 40 gæster på Max 50m2. Der blev placeret en gæst ved et bord der stod 30 cm fra vores. Flere af gæsterne - måske var det stamkunder eller medejere rendte ud og ind af køkkenet uden mundbind og rundt blandt gæsterne. Maden var faktisk god og velsmagende men det forsvandt fuldstændig i dette vanvid.

 5. Kirsten P.
  Kirsten P.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Maden var fantastisk. Betjeningen var lidt langsom, vi ventede flere gange længe på at få mere vin. Atmosfæren var hyggelig, men der var meget lydt.

 6. Glenn R.
  Glenn R.
  • 10 anmeldelser
  6/10

  Meget hyggelig indrettet restaurant, men personalet havde for travlt og man blev forsøgt overtalt til at vælge noget andet fra menuen end det man oprindeligt bad om - måske pga. travlhed, men alligevel en mærkelig oplevelse. Lækkert anrettet mad som dog godt måtte smage af mere.

 7. Heidi C.
  Heidi C.
  • 6 anmeldelser
  4,5/10

  Rigtig dårlig service, udover at vente evigheder på at blive betjent, fik vi ikke det tilbud som vi havde fået ved bordbestilling... viste min bestilling ved ankomst og fik derefter menukort, som åbenbart ikke galt tilbuddet.. Det var deres fejl, men vi måtte betale for den.. Rigtig dårlig stil! Det trækker rigtig meget ved vinduerne.. maden var ok.

 8. Karsten M.
  Karsten M.
  • 20 anmeldelser
  8/10

  Dejlig restaurant, god atmosfære, lige som det skal være på en klassisk 'Vincent restaurant' ???? Vi kommer bestemt tilbage. Husk at gøre opmærksom på evt The Fork rabat..

 9. Bjarne Arntvel J.
  Bjarne Arntvel J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig hyggeligt sted

 10. Tina F.
  Tina F.
  • 10 anmeldelser
  10/10

  Atter en fremragende oplevelse, hvor maden er i top. Vi kommer igen og igen og igen !

 11. Lonni g.
  Lonni g.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Maden er dejlig, original enkel og man kan smage råvarerne. ATmosfæren intim og afslappet Betjeningen er personlig og munter og meget hjertelig. Man føler sig hjemme og mad og vin er bare udsøgt

 12. Helle B.
  Helle B.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Super lækker mad til en rigtig fornuftig pris.

 13. Søren E.
  Søren E.
  • 65 anmeldelser
  10/10

  Fremragende mad - især signatur-retten "Ostesouffle" og citron-desserten var fuldstændigt i særklasse. Denne gang sad jeg/vi i sidelokalet, hvor akustikken er meget bedre :) ... kan varmt anbefale Le Caprice. Fremragende mad og super værdi for pengene

 14. Daniel S.
  Daniel S.
  • 2 anmeldelser
  5,5/10

  Maden var rigtig fin til prisen, men service trak meget nedad. Forret: soufflé, lækker! Main: mørbrad, endestykke med sener men masser af smag. Dessert: citrusanretning, friskt og godt. Service: - Vinglas blev glemt på bordet. - De to tjenere snakkede ikke sammen. - Stempelkaffen blev først sat over efter vi havde fået desserten (+ kold mælk). - For meget larm til at man kunne føre en normal samtale (køkkenchefen skruede pludselig meget højt op for musikken) - Tjeneren spurgte om alt havde været som det skulle, og efter konstruktiv feedback undskyldte hun og sagde tak ???? hvorefter køkkenchefen kom farende og påstod at det er bevidst at de først laver kaffen efter at desserten er serveret (???) og så ville han ikke høre mere ????????????

 15. Søren E.
  Søren E.
  • 65 anmeldelser
  9/10

  Fremragende mad - virkelig super. Pæn restaurant og indretning. En kende støjende (lille lokale) - og en super flink vært - alle om bordet var meget begejstrede fra A til Z og jeg/vi kommer der helt sikkert igen

 16. Jan b.
  Jan b.
  • 11 anmeldelser
  9,5/10

  Fantastisk sted

 17. Anne N.
  Anne N.
  • 3 anmeldelser
  6/10

  Dejlig restaurant hyggelig og også dejlig mad men meget kunne forbedres der er ikke mange muligheder for drikkevarer hvis man ikke drikker vin. Enhver god restaurant med respekt for sig selv har også et udvalg sf lemonader og juicer som kan drikkes sammen med maden. Det var dog ikke tilfældet her hvor vi kun kunne få mineralvand cola og en flad hyldeblomstdrik. Ventetiden mellem måltiderne var meget lang og betjeningen var sød men forvirret. Så alt i alt hvis du er vin drikker gerne venter længe på maden og regningen efterfølgende så er Le Caprice stedet for dig.

 18. Berit J.
  Berit J.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Super lækker mad, fin betjening, og dejlig stemning i restauranten. Men akustikken var dårlig, vi var 6 personer, der havde meget svært ved at tale sammen.

 19. Birgitte J.
  Birgitte J.
  • 1 anmeldelse
  2/10

  Vi havde reserveret bord fredag aften til kl 19.00 og glædet os til en dejlig aften på restauranten. Alle borde var optaget og da vi havde ventet 45 minutter ved døren sammen med 6 andre uden at få anvist bord vslgte vi at finde et andet sted. De unge tjenere virkede forvirrede og havde slet ikke overblik over hvem det ventede og hvornår vi kunne forvente at få plads.

 20. Lars W.
  Lars W.
  • 26 anmeldelser
  9,5/10

  En fantastisk dejlig atmosfære med udsøgt mad. Som at "komme hjem".

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag : Fra 17.00 til 21.30 (Torsdag til Lørdag)

Sådan finder du restauranten

Nansensgade 24, 1366, København, Danmark

Sådan finder du restauranten

Om restauranten

Funktioner

, ,

Servicer

, , , ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 40 personer)

, , ,

Restauranter i nærheden af Le Caprice

Japansk

Uma

Karakter:9,4

Köpenhamn

Gennemsnitspris: 387 kr.

-30%

Kinesisk

H Table

Karakter:9,2

København

Gennemsnitspris: 250 kr.

Amerikansk

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

Internationalt

Bankeråt

Karakter:8,5

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

Internationalt

Cafe Feel Good

Karakter:9,0

København K

Gennemsnitspris: 130 kr.

Italiensk

Brace

Karakter:9,4

MICHELIN

København K

Gennemsnitspris: 498 kr.

Indisk

OH! My Masala

Karakter:8,3

København

Gennemsnitspris: 200 kr.

 • Insider

Italiensk

Trattoria Sud

Karakter:9,2

Insider

København

Gennemsnitspris: 390 kr.

Italiensk

København

Gennemsnitspris: 699 kr.

-30%

Fra Middelhavet

Dubrovnik

Karakter:8,6

Köpenhamn

Gennemsnitspris: 290 kr.

-30%

Japansk

Sushi Nørregade

Karakter:8,0

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

-20%

Fransk

København

Gennemsnitspris: 185 kr.

Raw

Ferment

Karakter:9,1

Copenhagen

Gennemsnitspris: 195 kr.

Indisk

Zahida

Karakter:9,3

København

Gennemsnitspris: 300 kr.

-40%

Amerikansk

Greasy Spoon

Karakter:6,4

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

-20%

Japansk

Sushi-Tsukiji

Karakter:8,6

København

Gennemsnitspris: 249 kr.

-20%

København

Gennemsnitspris: 350 kr.

København

Gennemsnitspris: 1.250 kr.

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Amerikansk

København

Gennemsnitspris: 200 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Download vores app

 • Hent den i App Store
 • Find den i Google Play
 • Om
 • Loyalitetsprogram
 • Kontakt
 • Brugsbetingelser
 • Har du en restaurant?
 • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Accept af cookies
 • Vi søger medarbejdere
 • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation