Le Diamant

østergade 59 1101 København Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 455 kr

Special tilbud og Menuer

Specielle tilbud er kun tilgængelige via TheFork online booking. Du kan vælge menu på det sidste trin af din booking, hvis tilgængelig for dine valgte kriterier.
Menuer

Sushi

Kort om restauranten Le Diamant

KONCEPTRESTAURANT I KØBENHAVN - Le Diamant er en spændende konceptrestaurant i centrum af København. Restaurantens specialitet er steaks og sushi. Derudover er stedet kendt for sin meget flotte indretning.

FØLG MED I MADENS TILBEREDNING - Restauranten har et godt menukort, hvor man udover sushi og steaks også kan bestille pasta, kød- og fiskeretter, burgere, sandwiches og salater. Al mad laves på friske råvarer, og restauranten har et åbent køkken, så man kan følge med i kokkens arbejde – bl.a. fra den flotte bar placeret rundt om køkkenet.

FLOT INDRETNING - Restauranten har hjemme i smukke lokaler designet af et kendt norsk arkitektfirma. Restauranten ligger på Østergade 59, 50 meter fra Storkespringvandet og tæt på andre af indre bys mange seværdigheder.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
455 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 3-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

 • 89 kr
  Et glas champagne
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Le Diamant

Sådan kommer man derhen

 • Offentlig transport
  Vingårdstræde - Bus (Linje 81N-350S)

Åbningstider

Middag:
Mandag til Torsdag: Fra 12.00 til 22.00
Fredag til Lørdag: Fra 12.00 til 23.00
Søndag: Fra 12.00 til 22.00

Tjenester

 • Mastercard , Visa
 • Vi taler engelsk
Kun gæster, der har booket bord gennem TheFork og besøgt restauranten, kan efterlade en anmeldelse
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  1
 • < 7
  2
1/5 anmeldelser
Hanne M.
1. vurdering
(1 anmeldelse)
Gennemsnitlig karakter
5 /10
Mad
4
Betjening
6
Omgivelser
6
 • Dato for måltid: 04/11/2017
Kold kartoffelmos der smagte meget tydeligt af at være opvarmet, var rigtigt dårligt selskab til den ellers perfekte tournedos! Vi fik ikke vand sammen med vinen, som vi blev lovet da vi bestilte, men måtte rykke efter den. Hovedretten kom inden forretten var færdig og ryddet af, vi måtte vente længe på dessertkirsebær, som vi endte med at rykke efter. De unge piger virkede uengageret i kundebetjening. Men sushi var god, burger var god tænk at en cola er syreregnseutrofiering shots og sommersby??
Vi kommer ikke igen.
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.