Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Kinesisk

Magasasa Istedgade

8,6/10
627
Istedgade 4, 1774 KøbenhavnVis kort

Gennemsnitlig pris 260 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 260 kr.
  Særlige ønsker
Oksekød med sort pebersauce
128 kr.
Lynstegt lammekød
128 kr.
Kylling i karrysauce
108 kr.

Kostmuligheder

Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

And

+2

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,6/10
baseret på 627 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,9/10
Betjening :8,7/10
Omgivelser :7,8/10
 1. Lauritz L.
  Lauritz L.
  • 18 anmeldelser
  7,5/10

  Fin mad - magasasa istedgade høre til blandt de bedre kinesiske restauranter i København - husk at bestil bord! Restauranten er ofte optaget af gæster

 2. Gertrud l.
  Gertrud l.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Virkelig god mad. Høflig betjening. Selve restauranten er ikke så hyggeligt indrettet, så jeg ville nok ikke invitere mine forældre på middag dér. Men rigtig god "hverdagsmad"!

 3. Dennis Buch N.
  Dennis Buch N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Sødt personale ???????????? super lækker mad ???????????? gode priser ???????????? god atmosfære ???????????????? super god vin ???????????????? Kommer helt sikkert snart igen

 4. Anders B.
  Anders B.
  • 1 anmeldelse
  4,5/10

  Maden var intet særligt. Hold jer fra anden, der var sej og mest af alt bestod af ben og sener. Deres dumplings var i øvrigt smagløse. Stedet er slidt ned og trænger til en ordentlig ansigtsløftning.

 5. Helle B.
  Helle B.
  • 1 anmeldelse
  3,5/10

  Min veninde har spist her flere gange og talte godt om stedet inden vores besøg men ak jeg forhørte mig om mulighed for en vegetar ret uden gluten. Tjener foreslog en grøntsag med hvidløg. Der kom vitterligt kun en lille tallerken med en kogt grøntsag uden smag med lidt kogt hvidløg ovenpå. Dette var en ret. Jeg prøvede igen om jeg kunne bestille en ret med tofu og svampe. Denne gang kunne det godt lade sig gøre... Retten smagte af bouillon-terning og vand intet andet. Min datter ville have okse-steg i strimler.. Det var meget tørt og der var blot en lille skål med chili ved siden af... Hun kunne kun spise et par af strimlerne fordi det var alt for tørt. Min veninde bestilte den ret hun har fået flere gange før og måtte give den tilbage til kokken fordi den var alt alt for salt. Hun fik en ny ret med mindre salt men stadigvæk meget salt. Hun blev ikke opkrævet ekstra for en ny portion hvorimod jeg måtte betale fuld pris for min datter og jeg, hvor maden havde været uspiselig.... Dybt skuffet. Tjener havde glemt en ret og forret kom ikke først. Alle var midt i deres ret før mine kogte grøntsags-stængler m kogt hvidløg kom... Suk. Kæmpe fiasko. Min veninde var ked af hun havde bragt os med og hun havde haft så gode oplevelser før. Jeg fik ingen reduktion i prisen til trods for at jeg måtte fortælle tjener at det mad vi fik ikke var i orden. Vi talte om om der muligvis var kommet en ny kok.. Men uanset så kommer jeg der aldrig igen. Forfærdelig oplevelse. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

 6. Irene W.
  Irene W.
  • 5 anmeldelser
  8/10

  Altid lækre Dim Sums. Lydniveau til den høje side. Om sommeren kan man sidde ude. Vi kommer der regelmæssigt. Start med de små forårsruller - lækre

 7. Ida K.
  Ida K.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Meget lækker mad, men vi ventede længe på den, vores drikkevare og fik ikke soyaen og chilisovsen der høre fast med til vært bord. Tjenerne glemte os vidst. Men måske skal man bare ikke spise ude en fredag aften.????

 8. Dorte K.
  Dorte K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En god oplevelse hver eneste gang. Virkelig god mad til en utrolig fair pris. Portionerne er store og kan nemt deles af to. Opmærksom og god betjening. Vender tilbage igen og igen.

 9. Charlotte B.
  Charlotte B.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Rigtigt god, autentisk mad. Stort menukort med mange spændende rettertil rimelige priser. Især forårsrullerne med and var de bedste vi nogensinde har smagt. Betjeningen var mekanisk og uentusiastisk. Det virkede som om tjeneren ikke havde lyst til at være der. Bordene var klistrede

 10. Nittaya T.
  Nittaya T.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Vi fik maden hurtigt og service var god. Virkelig lækkert mad. Nok det bedste kinesisk mad jeg har fået i København. Kommer helt sikkert forbi igen.

 11. Anders E.
  Anders E.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  God gedigen kinesisk mad fra Sichuan og Anhui. Kom for madens skyld og stemningen af hverdag. Til gengæld ikke stedet for den romantisk middag.

 12. Morten E.
  Morten E.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Deres mad er altid værd at komme ind og spise. Har været der mange gange på begge af deres restauranter. Det er her man skal vælge den rigtige alt efter man vil spise, er man til dim sum og dumplings skal man vælge deres restaurant i kødben.

 13. Karen p.
  Karen p.
  • 6 anmeldelser
  10/10

  Kommer snart igen????

 14. Karen p.
  Karen p.
  • 6 anmeldelser
  9,5/10

  Vi har besøgt restauranten 3 gange og alle 3 gange har vi været super tilfredse, mine varmeste anbefalinger

 15. Leah S.
  Leah S.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Jeg holder virkelig meget af magasasa. Deres første restaurant er og bliver bare den hyggeligste med god kinesisk mad. Det er min kæreste og jeg's go-to kinesiske restaurant i indre by, og kan varmt anbefale det til andre!

 16. Camilla L.
  Camilla L.
  • 16 anmeldelser
  8/10

  Rigtig godt mad og god betjening men rigtig lang ventetid på vores sidste ret og ingen tjenere som følger op på om vo mangler noget.

 17. Karen p.
  Karen p.
  • 6 anmeldelser
  7,5/10

  Igen super lækkert

 18. Karen p.
  Karen p.
  • 6 anmeldelser
  8,5/10

  Dejlig autentisk smag, godt krydret og tilsmagt, vi kommer igen

 19. Henrik R.
  Henrik R.
  • 3 anmeldelser
  9/10

  Denne restaurant er på alle måder meget kinesisk. Det er i modsætning til den mad, der serveres på de fleste kinesiske restauranter i Danmark, det samme, som serveres på gode restauranter i Kina - også mht. krydring (dvs. flere af retterne er meget krydrede (chili), men kan man lide stærk mad, er det ikke noget problem - tværtimod). Personalet er hjælpsomt og venligt og holder den venlige tone, selv om der ofte er masser af gæster. De mange gæster, som kommer fredag og lørdage aftener, betyder desværre også, at det kan være lidt svært at få ørenlyd, men det er ikke restaurantens skyld. Priserne er lave, særlig set i forhold til kvaliteten og valgmulighederne (der er dog ingen buffet, men i buffeter er der sjældent den helt store madoplevelse at hente alligevel). Kan varmt anbefales

 20. Niki R.
  Niki R.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Alle dage: Fra 11.00 til 23.00

Sådan finder du restauranten

Istedgade 4, 1774, København, Danmark

Offentlig transport

Hovedbanegården - Bus (Linje 10-14)

Sådan finder du restauranten

Vesterbro

Om restauranten

GLIMRENDE KINESISK RESTAURANT I KØBENHAVN - Magasasa er en autentisk kinesisk restaurant i centrum af København. Restauranten serverer mad, der smager som den ægte vare. Udvalget er rigtig fint, og priserne er holdt på et niveau, hvor alle kan følge med.

MAD FRA KINESISKE PROVINSER - Restaurantens retter, og dets kokke, kommer fra de kinesiske provinser Sichuan og Anhui. Retterne fra Sichuan har en dejlig krydret smag og er sammensat af smagsvarianter såsom sur, sød, bitter, skarp og salt. Omvendt stammer mange af de braiserede og sammenkogte retter fra Anhui.

HYGGELIG ATMOSFÆRE - Restauranten har til huse i intime lokaler på Istedgade 4. Bordene står tæt sammen, hvilket er med til at skabe en hyggelig og varm stemning. Restauranten kan med fordel anvendes i forbindelse med middage, forretningsfrokoster og selskaber.

Funktioner

TheFork Festival, Asiatisk, , Familie, Romantisk, Traditionelt, Venner, Fisk og Skaldyr, , Kød og grillretter

Servicer

,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 40 personer)

Restauranter i nærheden af Magasasa Istedgade

Kinesisk

Great China (Istedgade)

Karakter:8.4

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Amerikansk

O'Learys

Karakter:8.7

København

Gennemsnitspris: 255 kr.

-30%

København

Gennemsnitspris: 200 kr.

Copenhagen

Gennemsnitspris: 195 kr.

Asiatisk

N.OBU

Karakter:8

København

Gennemsnitspris: 180 kr.

Tyrkisk

MADO Copenhagen

Karakter:7.4

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Europæisk

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Steakhouse

København V

Gennemsnitspris: 345 kr.

Kinesisk

København V

Gennemsnitspris: 260 kr.

-30%

Internationalt

Café Royal

Karakter:9.3

København

Gennemsnitspris: 480 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation