Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Kinesisk

Magasasa (Kødbyen)

8,2/10
1666

Gennemsnitlig pris 195 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Menukort

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 195 kr.
  Særlige ønsker
Forårsrulle med andeconfit
55 kr.
Pandestegt dumplings med svinekød og kinesisk ramsløg
45 kr.
Sprød toast sandwich med rejer mousse og sesam
45 kr.

Kostmuligheder

Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Beef with mushrooms

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,2/10
baseret på 1666 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :8,7/10
Betjening :7,8/10
Omgivelser :7,5/10
 1. Linda V.
  Linda V.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Autentisk og afslappet

 2. Hans-Jacob P.
  Hans-Jacob P.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Det var rigtig lækker mad, men servicen var for ringe og for travl. Vi blev først betjent efter 40 min og de var ved at jage os væk fra vores bord før tid. Synd når maden bør opleves...

 3. Monica S.
  Monica S.
  • 1 anmeldelse
  4,5/10

  Tjernerne var meget uopmærksomme. Der blev ikke fyldt op på vores vand eller spurgt om vi ville have flere drikkevarer. Derudover sad man meget tæt i restauranten, hvilket ikke var end god oplevelse den nuværende situation med Corona taget i betragtning.

 4. Emilie P.
  Emilie P.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Søde og imødekommende tjenere. Udsmykningen er ikke noget særligt, men stemningen er meget fin. Maden var ikke byens bedste dim sum, men det var super fint til prisen.

 5. Louise N.
  Louise N.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Lækker mad og fine priser. Hyggelige omgivelser. Men et kæmpe minus. Jeg havde bestilt bord til 5 personer og så får vi af vide at vi skal sidde adskilt ved 2 forskellige borde. Så vi knap kunne tale og hygge os sammen. Det var meget underligt og vi måtte så absolut ikke sidde alle 5 samlet ved bordet, selvom der var masser af plads. Det var pga corona tiltag- fair nok der laves tiltag og de skal overholdes. Men dette gav ingen mening, da vi kom sammen som selskab. Og prikken over i'et- en masse gæster i restauranten sad helt tæt samlet i den ene ene af restauranten mens en masse borde stod tomme i den anden ende. Hvor er meningen med at holde afstand for at forebygge smitte her? Vi må ikke sidde sammen som selskab, men skal til gengæld sidde tæt op af fremmede mennesker. Dette trak vores besøg langt ned, da vi kom for at hygge og tale og være sammen men det var svært for os at tale sammen da vi blev sat adskilt. Det var lidt en ærgerlig oplevelse. Derudover var personalet meget søde og venlige. De fulgte nok bare nogle retningslinjer fra en chef eller lign. Men håber i lige genovervejer placeringen af gæster - og så fremad lige informer at man ikke har mulighed for at sidde sammen hvis man kommer x antal mennesker. Det ville jeg meget gerne have vist inden, fordi så havde vi valgt et andet sted, og jeg havde besøgt jeres restaurante i et mindre selskab.

 6. Josefine L.
  Josefine L.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Det var svært at snakke der inde, fordi der var då meget larm. Derudover var vi skuffet over, at restauranten for et par måneder siden havde fået en sur smiley og vi ventede lidt på maden.

 7. Denis G.
  Denis G.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Blev modtaget af en irriteret værtinde, som insisterede på, at selskabet skulle side ved 2 forskellige borde (vi var 6!), og de måtte ikke sættes sammen. Brugte COVID som begrundelse... sådan er reglerne ikke. Virkede derudover irriteret over at skulle have gæster. Maden var fin nok, omend det kommer i lynserveringer (det kunne jeg nu godt lide), men deres smiley rapport... oh oh, ikke god!

 8. Kenneth h.
  Kenneth h.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Maden har mistet sin originale smag på dim sum meny mærkbar nedgang i kvalitet og originalitet - har været der 3 gange sidste år og var begejstret - i dsg var en skuffelse

 9. Dennis N.
  Dennis N.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Havde bestilt et bor til to ved vinduet, gerne romantisk. De placerede os tilfældigt og lige ved indgangen. Tjenerne havde ekstremt travlt, det tog lang tid at få drikkevarerne. Maden var super god! Meget potentiale...

 10. Joakim L.
  Joakim L.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Maden fremragende. Bestilling bliver glemt tastet ind, men tjener fikser det hurtigt efter lang ventetid, og nødvendig kompensation bliver givet, og maden kommer hurtigt

 11. Sandra H.
  Sandra H.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Maden var mega lækker! Men der var meget proppet derinde og man sad meget tæt med bordene ved siden af, og så var bordet ret klistret. Det var lidt svært at få fat i en tjener når man ville betale, der måtte tjenerne gerne være bedre til at komme til en. Men det er et hyggeligt sted med lækker mad og jeg vil helt klart komme igen. Men de må gerne få styr på det med bordene.

 12. Moqi T.
  Moqi T.
  • 2 anmeldelser
  8,5/10

  Maden er virkelig super ret igennem, det er genuint kinesisk, og ikke kedeligt tilpasset vesterlandske smagsløg, som fx de fleste kinabikser vi kender fra 80’erne og frem. Lokalerne er smukt rå, Kødbyens cool signature. Servicen var ikke på top denne aften, en smule uopmærksom, på trods af at det ikke var proppet.

 13. Yann V.
  Yann V.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Kaos, kaos. Vi bestilte 5 retter og fik kun 4. Jeg var nødt til at komme med vores bestilling til skrankrn. Der var ikke nogen soya sauce eller chili olie på bord. Hovedretten kom før forretter. Da jeg bed om regningen kom den også forsinket... Det var kaos men denne mad vi fik var god nok???? Der er bedre sted i byen. Jeg kan altid oversætte den anmeldelse in english, en français eller på norsk.

 14. Sørine Latorre P.
  Sørine Latorre P.
  • 2 anmeldelser
  6,5/10

  Tjeneren der modtog os var forfærdelig! Nedladende, forklarede ingenting. Men da vi først var sluppet af med hende var det en super oplevelse. De andre tjenere var virkelig sympatiske, maden var lækker og coctailsene gode!

 15. Catharin N.
  Catharin N.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Meget lækkert mad og drinks! Betjeningen halter dog. Man skal selv henvende sig for at blive betjent, da tjenerne ikke er opmærksomme på de enkelte borde.

 16. Rikke K.
  Rikke K.
  • 2 anmeldelser
  4,5/10

  Maden var super god - men servicen var klart forringet. De havde ikke overblik over hvem der servicerede hvem hvilket gav misforståelser undervejs. Vi fik maden i en underlig rækkefølge, og blev heller ikke tilbudt vand til maden selvom vi havde købt andre drikkevarer.

 17. Lilian O.
  Lilian O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Hyggelig restaurant med velsmagende, dog lidt stærk mad og spændende kinesiske cocktails. Venlig betjening. God beliggenhed i Kødbyen. Vi kommer helt sikkert igen.

 18. Theresa N.
  Theresa N.
  • 51 anmeldelser
  4,5/10

  Kvaliteten af dim sum er godt nok dalet... Øv!

 19. Inge H.
  Inge H.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Maden var super lækker og autentisk! Personalet var dog meget fortravlet, og lavede fejl i vores drinksordre, efter vi havde påpeget fejlen på bonnen til 3 forskellige tjenere. Vi sad også og ventede 10-15 min. på en tjener, efter vi havde besluttet os for, hvad vi skulle have. Derfor blev vi til sidst nødt til at gå op til tjeneren og afgive vores bestilling for at få hendes opmærksomhed. Herefter gik alt dog fint og tjenerne var fortsat mere opmærksomme på os.

 20. Caroline P.
  Caroline P.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Virkelig lækker mad og hyggeligt atmosfære! Det tog lidt tid før vi blev “lagt mærke til” og kunne bestille, på trods af at der ikke var så mange i restauranten, hvilket var lidt ærgerligt - ellers god og hurtig betjening

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Mandag til Torsdag: Fra 11.00 til 23.00

Fredag til Lørdag: Fra 11.00 til 02.00

Sådan finder du restauranten

Flæsketorvet 54, 1711, København V, Danmark

Offentlig transport

Dybbølsbro St. - Bus (Linje 1A)

Sådan finder du restauranten

Vesterbro

Om restauranten

KINESISK DIM SUM I KØDBYEN - Magasasa Dim Sum & Cocktails er en fin kinesisk restaurant i Kødbyen i København. Restauranten har et flot udvalg af dim sum og lækre nudelretter. Derudover kan man selvfølgelig også nyde en række velsmagende cocktails.

MASSER AT VÆLGE IMELLEM - Restauranten har et varieret menukort med masser af dampet, pandestegt og friturestegt dim sum. Derudover kan gæster også nyde nogle af de dejlige anretninger med dampet risnudelsuppe og risnudler og diverse retter med kylling, lam, oksekød og rejer.

GOD STEMNING - Restauranten har hjemme i hyggelige og varme lokaler med masser af kinesisk stemning. Restauranten ligger på Flæsketorvet 54-56, hvorfra der ikke er langt til Tivoli og andre af indre bys attraktioner.

Funktioner

Asiatisk

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 30 personer)

Restauranter i nærheden af Magasasa (Kødbyen)

Amerikansk

Cock’s & Cows (Kødbyen)

Karakter:6.6

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Tyrkisk

MANGAL

Karakter:8.2

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

Skandinavisk

København

Gennemsnitspris: 350 kr.

Fransk

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

Skandinavisk

København

Gennemsnitspris: 390 kr.

 • Insider

Italiensk

Insider

København

Gennemsnitspris: 350 kr.

Mexicansk

Senorita

Karakter:7.2

København

Gennemsnitspris: 190 kr.

-30%

Pizzeria

Senza Nome

Karakter:7.8

Copenhagen

Gennemsnitspris: 1 kr.

-30%

Pakistansk

Shezan

Karakter:8.7

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

-30%

Europæisk

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation