Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Steakhouse

MASH Frederiksberg

7,8/10
104
Gammel Kongevej 116, 1850 FrederiksbergVis kort

Gennemsnitlig pris 400 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 400 kr.
  Særlige ønsker
Dansk Ribeye, Dry-aged, ca. 300 g
395 kr.
Uruguansk Mørbrad, ca. 200 g
315 kr.
MASH Burger, ca. 200 g med bacon, ost og chili fries
195 kr.
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Tatar
Mash bruger & Ribeye with chilli fries
Forret

Vurderinger og anmeldelser

7,8/10
baseret på 104 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :7,6/10
Betjening :8,4/10
Omgivelser :7,6/10
 1. Anja J.
  Anja J.
  • 22 anmeldelser
  10/10

  Super dejlig mad - 1 x tun tartar til deling med et glas hvidvin til hver og derefter 1 x steak og frites og 1 x burger + svampe i hvidløg, dertil et glas Barolo og 1 MASH pilsner (som er virkelig god). Det hele smagte virkelig godt og vi nød det, og vi nyder altid at være på MASH Frederiksberg, som simpelthen er den bedste og hyggeligste MASH restaurant, for der er ikke den larm og uro, som der er andre steder. Personalet er også utrolig venligt og opmærksomt. Der er ret dyrt på MASH, men man får også en virkelig god kvalitet og i lækre omgivelser - og hvad der virkelig er super godt, er, at man kan bruge sine Yums dér, hvorfor vi kommer der en del gange i løbet af året. Bliv endelig ved med at have aftalen om Yums - Smiler.

 2. Anja J.
  Anja J.
  • 22 anmeldelser
  10/10

  Som altid er det rigtig hyggeligt at komme på MASH Frederiksberg, og som sædvanlige maden, serveringen og personalet i top. Meget tilfreds, især over at jeg kan bruge mine Yums - og kommer selvfølgelig igen.

 3. Thomas C.
  Thomas C.
  • 25 anmeldelser
  9/10

  Fint og hyggeligt. Mash burde måske arbejde lidt med deres burger. En enkelt skive tomat og andet grøntsager eller en ikke "plain white" bolle ville gøre en forskel. Fin opmærksom betjening og hyggelige lokaler

 4. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  10/10

  Rigtig god restaurant på Frederiksberg med spændende forretter og bøffer af høj kvalitet. Der er et stort udvalg af tilbehør, som købes ved siden af bøffen, så man vælger selv lige det, man gerne vil have. Venlig og hurtig betjening. Moderne indrettet lokale i den velkendte Mash-stil.

 5. Line J.
  Line J.
  • 47 anmeldelser
  9/10

  I forhold til vores sidste besøg var. dette en god oplevelse. Og burgerne er nogle af byens bedste. Ser nu mere frem til næste besøg

 6. Nikolaj J.
  Nikolaj J.
  • 44 anmeldelser
  9/10

  Fantastisk burgerbøf med gode fritter. Servicen var mangelfuld. Gik alt for længe mellem tjenerne kom retur efter udleveret menu kort. Det samme ved betaling, hvor de havde glemt at medtage loyalitetsbonus fra the Fork.

 7. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  9,5/10

  Var igen hos Mash på Frederiksberg, og også ved dette besøg hos var vi meget tilfredse. Udvalget af forretter er stort og de er af høj kvalitet. Tuntataren med avocado var helt frisk og lækker, og der var ikke sparet på størrelsen af portionen. Den spanske serranoskinke smagte skønt. Vi fik begge mørbrad fra Uruguay; kødet var helt perfekt, meget mørt og stegt lige som vi havde ønsket. De sprøde fritter og kartoffelmosen med løg og bacon passede perfekt til kødet. Betjeningen var venlig, effektiv og imødekommende. Moderne, rart lokale med meget behagelige stole og god plads.

 8. Anja J.
  Anja J.
  • 22 anmeldelser
  10/10

  Altid dejligt at få en burger hos MASH på Gl. Kongevej - maden er rigtig god, restauranten og stemningen er virkelig god og betjeningen sød og opmærksom. Der ER jo dyrt på MASH, det ved man, men hvis jeg skulle komme med et lille pip, så kunne der godt have været skænket et par dråber mere op i mit glas hvidvin til kr. 80,-! Det håber jeg sker, næste gang vi kommer forbi - for det gør vi selvfølgelig :-)

 9. Allan T.
  Allan T.
  • 27 anmeldelser
  10/10

  Rigtig lækker mad, og servicen i top. Man er mandsopdækket og fornemmer dårlig nok at man får fyldt op i glassene og refills kommer snapt. Top kval af smag i kødet.

 10. Anette S.
  Anette S.
  • 9 anmeldelser
  6,5/10

  Ikke vanlig MASH standard. Kød under middel og begge bøffer stegt for lidt i forhold til det ønskede. Vi går i Bredgade næste gang. Betjening ok og meget fredeligt for en lørdag aften.

 11. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  9,5/10

  Glimrende steakhouse på Gl. Kongevej. Lever helt op til de forventninger, som Mash-navnet skaber. Vi fik lækre forretter; asparges, tuntatar, spansk skinke med kroketter mv. Til hovedret saftige burgere med fritter og godt tilbehør. Venlig og professionel betjening. Rart lokale med store borde og behagelige stole.

 12. Sara B.
  Sara B.
  • 36 anmeldelser
  10/10

  Fantastisk lækkert som altid!

 13. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  9,5/10

  Glimrende bøfrestaurant på Frederiksberg. Vi fik lækre og perfekt stegte oksemørbrad og en super god burger. Spændende forretter: Tuntatar og aspargesnage var helt i top. Flot udvalg af gode vine. Meget venlig og professionel betjening. Moderne, behageligt lokale. Dog lidt mørkt for ældre gæster.

 14. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  9,5/10

  Rigtig god restaurant på Gl. Kongevej. Mange spændende forretter af høj kvalitet og glimrende steaks med lækkert tilbehør. Venligt og professionelt serveringspersonale. Lokalet er moderne og lidt mørkt.

 15. Aske W.
  Aske W.
  • 29 anmeldelser
  7,5/10

  Vi fik desværre ikke brød

 16. Lennart H.
  Lennart H.
  • 65 anmeldelser
  9,5/10

  Glimrende steakrestaurant på Gl. Kongevej. Maden er helt i top. Spændende forretter; jeg fik en meget velsmagende tuntatar. Kødet er lækkert og mørt, uanset om man vælger steak eller f.eks. burger. Venlig og opmærksom betjening. Lokalet er moderne og maskulint indrettet med mørkt træ og rødt læder.

 17. Sebastian D.
  Sebastian D.
  • 10 anmeldelser
  6/10

  Vores tjener var temmelig uopmærksom og lod os sidde med menukortet i 25 min, før vi fik en afrydder til at få hende hen til vores bord. Maden smagte godt (ribeye m fritter), min partners bøf var mere mør end min. Da vi skulle betale, fik vi regningen, jeg lagde betalingskort på kuverten og så ventede i 10 min på at tjeneren kom hen og fik afviklet betalingen (selvom der var kø i døren til vores bord. Overraskende for os, at tjenerstandarden ikke var højere på MASH

 18. Jan C M.
  Jan C M.
  • 24 anmeldelser
  10/10

  Noget af det bedste brød vi nogensinde har smagt :-)

 19. Bent-Ole A.
  Bent-Ole A.
  • 19 anmeldelser
  9/10

  Super lækre forretter, perfekt tilberedt bøf, lækkert tilbehør og RIGTIG god betjening. En rigtig god oplevelse som vi gerne gentager.

 20. Heidi K.
  Heidi K.
  • 20 anmeldelser
  9/10

  Absolut venlig og imødekommende betjening og kort ventetid på servering. Flot indrettet restaurant med autencitet, med madanretninger der ligger i toppen af skalaen.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Sådan finder du restauranten

Gammel Kongevej 116, 1850, Frederiksberg, Danmark

Sådan finder du restauranten

Frederiksberg

Funktioner

Restauranter i nærheden af MASH Frederiksberg

Japansk

Izumi Frederiksberg

Karakter:8.1

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 250 kr.

Fransk

Cork Vinbar

Karakter:9.4

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 200 kr.

Mexicansk

La Fiesta Mexicana

Karakter:8.8

Köpenhamn

Gennemsnitspris: 260 kr.

Internationalt.

København

Gennemsnitspris: 95 kr.

Moderne mad

Deligreco

Karakter:8.8

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 325 kr.

København

Gennemsnitspris: 244 kr.

Indisk

Al-Diwan

Karakter:9

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

-50%

Frederiksberg

Gennemsnitspris: 300 kr.

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation