- Smørrebrød a la Mevino & Mondrup
- 3 smørrebrød pr. person 175,-
- Avokado med haydari, hytteost, sprøde mandler og mild frisk chili
- 80 kr.
- Rejemad på stegt surdejs brød med syltet grønne tomater, urte mayo og pocheret æg
- 80 kr.
- Stegt syltet sild med lun kartoffelkompot, syltet løg og sprød kyllingeskind
- 80 kr.
- Plukket rørt gråsten kylling med gær emulsion, svampe, sprøde kyllingecrackers og urte salat
- 80 kr.
- Saltet oksetatar på smørristet rugbrød med brændt porre mayo, sprød kartoffel og karse
- 80 kr.
- Anderilette med svampecreme, senneps marineret grønkål, syltet beder og frisk revet peberrod
- 80 kr.
- Dagens kage med creme fraiche
- 60 kr.
- Æbleskiver med skovbærmarmelade og gløgg
- 100 kr.
- Snacks - Oksecrouquetter med gæremulsion
- 60 kr.
- Snacks - Puffet andecrackers med eddikepulver & urtemayonnaise
- 40 kr.
- Snacks - Sprøde linseflager med krydret tomatrelish
- 40 kr.
- Snackbræt med det hele
- 110 kr.
- Aften
- Vi anbefaler 2-4 retter
- Baba ganoush med krydret yoghurt, saltede mandler og mynte
- 85 kr.
- Glaseret mini knoldselleri med sprøde hasselnødder, syltet gran og sauce med parmesan og trøffel
- 95 kr.
- Dumplings med Troldgårdsgris og pil-selv rejer, asiatiske krydderier og karamelliseret løgsuppe
- 95 kr.
- Letsaltet helleflynder med syltede grønne tomater, dild, syrnet fløde og smørristet surdejsbrød
- 110 kr.
- Bagt torsk med stegt og syltet kål og cremet muslinge smørsauce
- 120 kr.
- Saltet oksetatar med østersemulsion, løvstikke, sprød kartoffel og karse
- 120 kr.
- Stegt Gråsten and med bagte beder, jordskokkepuré, citrontimian og sauce på skrog
- 130 kr.
- Yoghurtfromage med jordskokker, bagt hvid chokolade, granolie og pære
- 70 kr.
- Mevino & Mondrup ”Den lille sult”
- 300 kr.
- Køkkenet bestemmer
4 serveringer til hele bordet
300,- pr. person
+ vin 300,-
- Mevino & Mondrup “All-in”
- 400 kr.
- Køkkenet bestemmer
8 serveringer til hele bordet
400,- pr. person
+ vin 400,-