Fuldt booket på TheFork
Fuldt booket på TheFork
Vi har stadig ingen billeder fra vores brugere
Foretag en reservation på denne restaurant, og vær den første til at dele billeder derfra.
Det var en helt suveræn aften, hvor vi blev modtaget med bobler. Fik en yderst velkomponeret og velsmagende menu med delikate råvarer og spændende tilberedning og hertil en vinmenu vi sjældent glemmer. Servicen var helt i top gennem hele aftenen, både fra chefkokken og vores yderst kompetente tjener, så vi kan varmt anbefale Mondæn.
Meget fin betjening. Godt udvalg af drinks. God og smagsfuld mad. Pænt præsenteret. Lidt små portioner men OK med “lidt men godt”. God stemning og hyggelige tjenere.
Super dejlig mad som altid. Fantastisk og kompetent betjening. Alt er bare i orden.
fik 5 serveringer som hver især var en fantastisk smagsoplevelse, portionerne er desværre MEGET små, og vi var stadig sultne da middagen var over. Vores Tjener var super dygtig og vidste alt om maden og de vine vi drak til maden (vi fik vinmenu)
De unge tjenere og måske indehavere var gæstfrie, passioneret og meget professionelle - virkelig dejlig mad og aften i godt selskab med min søster
Dejligt smørrebrød på en helt ny måde. Fin og hurtig betjening. Kommer helt sikkert igen
Alle borde optaget, derfor lidt ventetid. Det undskyldte tjeneren. Høflig betjening. Lækkert, lækkert velafbalaceret smørrebrød og vi kommer helt sikkert igen.
Fint sted. Kommer gerne igen.
Uheld i køkkenet gjorde, at vi sad uforholdsmæssigt længe og ventede på smørrebrød nr. 2 - OG vi sad i 40 min. og ventede på at få en lille bitte tærte og en ost!! ikke i orden
Fantastisk - intet mindre
Jeg kan vidst bedst udtrykke min tilfredshed med fgl. begivenhedsrække: Fr. 29/11 fejrede min datter sin fødselsdag på Mondän. Inspireret heraf gæstede jeg ons. 4/12 atter Mondän med min nye veninde til en romantisk middag. Med venlig hilsen
dejlig lokal restaurant, hyggelig stemning, uhøjtidelig og venlig betjening, i lunt lokale. Den ene deltager fandt torske forretten for salt og ikke god.
Vi fik bord lige indenfor i restauranten hvilket var fint, men koldt. Restauranten var 100% booket, af mindre grupper samt et ret stort selvskab. Tjeneren meldte meget hurtigt at vi ville få kaffe 'på huset' pga. genen ved at sidde ved døren som konstant blev åbnet. Dem der åbnede og lukkede døren var andre kunder som 1) havde små børn med som blev lagt ud i barnevogn udenfor, og genen for os blev så forværret da særlig et par var ude og se til baby mere end 10 gange. 2) det store selskab, hvor man skal hilse på hinanden i døråbningen. Ikke jeres skyld, men I må nok finde en løsning på dette :-)
Var ked af at vi skulle bruge vores gavekort ,som vi fik i august, inden 1 december . Ved ikke om den korte tid er lovlig i følge købeloven
Vi var skuffede over niveauet. Vi valgte 4-retters menuen, og forretten med torsk og gran var salt og bitter, og konsistensen på torsken grynet (fra frost?) Andeserveringen som var lavet som en slags tatar m confiteret lår og sprængt(?) bryst smagte fint. Hovedretten, som var langtidsbraiseret gris, var ikke specielt mør og saucen alt for syrlig. Meget små serveringer til prisen. Dejlig dessert - en slags dekonstrueret ris a'la mande. Og fin service, at vi fik en lidt dyrere Pinot Noir til den pris, den ønskede, udsolgte vin var sat til. Det generelle indtryk var, at der ikke er helt styr på smagene/kombinationerne og at det er for dyrt ifht det bugnende udvalg af gode, københavnske restauranter i mellemprislejet/"gourmet light"-konceptet.
Vi spiste frokost og jeg forventede større og mere rustikke portioner ved enkle og billige retter som fx leverpostej. Æbleflæsket var alt for fedt fordi det var indbagt. Jeres aftensmad er bedre.
Jeg havde større forventninger til smagsoplevelse og kreativitet af en restaurant med den omdømme. Jeg mener kun desserten var i særklasse (lækkert), resten var middel modigt hvad angår smag, dog kvaliteten af råvarer er rigtig god.
OVERRASKENDE GODT OG MEGET LÆKKERT SMØRREBRØD. DET ER IKKE SIDSTE GANG AT VI KOMMER.
Rigtig dejligt sted, sød og venlig betjening, spændende smørrebrød, lidt udover det sædvanlige. Til dags dato den bedste Løvemad. Man er tilbøjelig til at få "snask" i overflod til tatar, her var "tør-ingredienser", så man også kunne smage kødet, alene . Kan varmt anbefales !
Frokost : Fra 12.00 til 15.00 (Alle ugens dage)
Middag : Fra 17.30 til 21.00 (Alle ugens dage)
Godthåbsvej 26, 2000, Frederiksberg, Danmark
Restaurant Mondän kendetegner et fusionskøkken der tager udgangspunkt i den danske, nordiske og franske madkultur. De har fokus på at tilføre deres retter kraftfulde smage, der slår igennem og giver en oplevelse for smagsløgene.
Hver en ret er nøje udvalgt og gennemtænkt af køkkenchefen Mads Dalsborg og hans team. I køkkenet er der plads til kreativitet i serveringerne, hvor de ikke er bange for at tilføre deres egne nuancer. De skifter jævnligt ud i menuerne for at opretholde innovation og kreativitet. Der er fokus på, at hver en servering får den kærlighed den fortjener. Deres mad er kompromisløs ærlig og smager, som den ser ud - nemlig helt igennem fantastisk.
, ,
Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 1 personer)
Handicapadgang, , , , Vinkælder,
Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt
Se flere oplysningerLog på TheFork Manager, og kontakt os via chat.
Log på TheFork ManagerFuldt booket på TheFork
Find lignende restauranter med kapacitet.