Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Japansk

Nagoya Frederiksberg

8,3/10
297
Vodroffsvej 15, 1900 FrederiksbergVis kort

Gennemsnitlig pris 210 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 210 kr.
  Særlige ønsker
Menu A
89 kr.
2 laks nigiri 8 California m. surimi, avocado og agurk
Menu B
109 kr.
Nigiri (2 laks, 1 tun, 1 reje) 8 Ebi tempura m. avocado pg agurk
Menu C
169 kr.
Nigiri (3 laks, 1 tun, 1 reje) 4 california m.surimi, avocado og agurk 4 laks uramaki m. laks, avocado og agurk 5 Ebi tempura big m. avocado, tobikko og agurk

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Sushi

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,3/10
baseret på 297 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,6/10
Betjening :8,1/10
Omgivelser :7,8/10
 1. Mustafa Y.
  Mustafa Y.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig frisk Sushi, god betjening. Vil klart anbefale den til andre. Min søn spildt en sodavand, så kom de selv med en anden i stedet for den spildte ????????

 2. Flemming R.
  Flemming R.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Vi har efterhånden været der nogle gange og er meget tilfredse. Maden er fantastisk lækker, betjeningen er i top og alle fra personalet er søde, hjælpsomme og smilende. Covid19 er der også godt styr på, der er sprit ved alle borde, disk mm og alt bliver godt afsprittet efter folk er gået. Det vante menukort er skiftet ud med iPad, så du bestiller direktet til køkkenet. Alt er godt ????????❤️

 3. Christian A.
  Christian A.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Lækkert som altid! Hos Nagoya er tingene lige som de skal være! Hvad der skal være sprødt er sprødt og alt er friskt! Vi glæder os allerede til næste besøg ????

 4. Cenet K.
  Cenet K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Det er den eneste sushi restaurant jeg spiser på, men må indrømme, at dagen idag var den bedste af alle andre gange. Service, betjening var top! Den nye metode med iPad var glimrende god!

 5. Adam M.
  Adam M.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Vjjjjjjdjdjsjxhdjusjdnxjxjsbbsjzuxhjsjsjzuvicidudxxffffffhgggggggggvvgvvggggggggfgcffffffffffgggggggfgffffggfvcvccffcfff

 6. Michael J.
  Michael J.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Fantastisk mad og tjep servering via brugervenlig og effektiv iPad-løsning. Masser at vælge imellem og minimal ventetid. Vi kommer igen en anden gang.

 7. Kim H.
  Kim H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  God mad, god betjening, alt var som det skulle være. De er meget omhyggelige med at spritte af pp borde og menu kort, de har styr på det. Tak for dejlig mad

 8. Selina S.
  Selina S.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Alt alt for meget ris i sushien, hvor risen også faldt fra hinanden ret hurtigt.. personalet holder desuden meget øje med en, hvilket er ubehageligt.

 9. Sofie N.
  Sofie N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Rigtig hyggeligt og travlt sted. God sushi og søde medarbejdere. De havde dog meget travlt så lidt lang ventetid på maden.. men rigtig godt! Ville bestemt komme tilbage

 10. Nelem M.
  Nelem M.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Skuffende oplevelse, hvor rullerne ikke er rullet ordentligt som ses og bemærkes når sushien skal spises, idet den falder fra hinanden. Sushien består derudover udelukkende af ris og mindre fyld, hvilket gør man mister oplevelsen af sushi som overdøves af al for meget ris. Det samme gør sig gældende ved deres tempura rejer som består af raps/panko end så meget andet desværre. Det ikke et sted jeg vil anbefale at tage til - så hellere betale lidt mere og få en god madoplevelse

 11. Connie B.
  Connie B.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Man får altid mega lækker mad, men savner dengang sushien blev serveret på små broer eller både osv det var bare lidt mere eksotisk og hyggeligt.

 12. Beata D.
  Beata D.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Et dejligt sted for at spise og nyde sin mad. Altid frisk sushi og hurtig serveret, god parkerings muligheder . Jeg kommer helt sikkert tilbage.

 13. Gagan S.
  Gagan S.
  • 2 anmeldelser
  5,5/10

  De tager 50 kr for et barn på under 1 år. Synes det var ikke i orden og når man spørge tjener så ingen forklaring. Sådan er det og man skal betale for barnet.

 14. Nanna S.
  Nanna S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Lækker sushi. Min ene søn kan ikke lide sushi, men der var andre mulighed. Hurtig og venlig betjening. Meget meget tilfreds med alt, bestemt ikke sidste gang vi er der.

 15. Maibritt K.
  Maibritt K.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Virkelig en god oplevelse, men lækker, helt frisklavet små retter, der kom forholdvis hurtigt efter bestilling. Vi var én voksen og to børn (8&10) der alle 3 var meget tilfredse med udvalget og bestilte undervejs mere af favoritterne. Det er ikke sidste gang vi kommer.

 16. Rehan Z.
  Rehan Z.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Super fin og hyggelig restaurant. Maden var absolut helt fantastisk. Alt i alt en rigtig god og behagelig mad oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

 17. Morten K.
  Morten K.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Det gik langsomt med at få nye bestillings sedler til sushi og var nødt til at spørge efter dem, og der gik alligevel en del tid til vi fik en ny seddel. Hentede dem selv op ved disken efterfølgende. (Hvis dette var hensigten fra starten, ville det være super rart at få det af vide, da det kun var fordi at jeg så en tjener tage en derfra at jeg vidste hvor de lå). Varierende ventetid mellem bestilling og modtagelse af mad. Første gang var det OK hurtigt, derefter tog det lang tid. Drikkevarer var ikke særligt kolde og de 3 isterninger i glasset smeltede hurtigt. Selve maden var hvad man kan forvente af All-you-can-eat. Ikke noget at skrive hjem om, men alt i alt ganske velsmagende.

 18. Jette H.
  Jette H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Meget fin service, maden var super lækker og virkelig flot serveres. Øllen var lidt flad, men vi fik en anden uden problemer, så heller ingen kritik her.

 19. Sandra W.
  Sandra W.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Lækker sushi, risene faldt dog lidt nemt fra hinanden, så de må gerne presse dem lidt mere sammen, men alt smagte rigtig godt og det var god kvalitetssushi.

 20. Jeanett T.
  Jeanett T.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Super lækker mad og virkelig godt koncept! Var positiv overrasket over, at de også gør noget for at undgå madspild. Selve restauranten var flot og indbydende, men vores placering midt i lokalet var lidt træls, da der naturligvis er meget "trafik".

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Søndag til Torsdag: Fra 14.00 til 22.30

Fredag til Lørdag: Fra 12.00 til 22.30

Sådan finder du restauranten

Vodroffsvej 15, 1900, Frederiksberg, Danmark

Offentlig transport

Vodroffs Tværgade (Vodroffsvej) - Bus (Linje 71)

Sådan finder du restauranten

Frederiksberg

Funktioner

Asiatisk, Sushi

Servicer

American Express, , , ,

,

Restauranter i nærheden af Nagoya Frederiksberg

Pizzeria

København

-30%

Japansk

Iki Sushi Gl. Kongevej

Karakter:8.2

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Dansk

Kerne Pavillionen

Karakter:9.1

København

Gennemsnitspris: 250 kr.

-30%

 • Insider

Asiatisk

Insider

København

Gennemsnitspris: 845 kr.

Vietnamesisk

Bonjour Vietnam

Karakter:8.2

København

Gennemsnitspris: 295 kr.

-20%

Tyrkisk

København V

Gennemsnitspris: 195 kr.

København

Gennemsnitspris: 135 kr.

Fransk

Bistro 1620

Karakter:8.6

København

Gennemsnitspris: 450 kr.

Amerikansk

København V

Europæisk

Café Trold

Karakter:8.1

København

Gennemsnitspris: 185 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation