Hvad
Hvor

Japansk

Nagoya Frederiksberg

7,9/10
249

Gennemsnitlig pris 210 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 210 kr. Særlige ønsker
Menu A
89 kr.
Menu B
109 kr.
Menu C
169 kr.

Kostmuligheder

,
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Sushi

Vurderinger og anmeldelser

7,9/10
baseret på 249 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :8,3/10
Betjening :7,6/10
Omgivelser :7,6/10
 1. Kim H.
  Kim H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  God mad, god betjening, alt var som det skulle være. De er meget omhyggelige med at spritte af pp borde og menu kort, de har styr på det. Tak for dejlig mad

 2. Selina S.
  Selina S.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Alt alt for meget ris i sushien, hvor risen også faldt fra hinanden ret hurtigt.. personalet holder desuden meget øje med en, hvilket er ubehageligt.

 3. Sofie N.
  Sofie N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Rigtig hyggeligt og travlt sted. God sushi og søde medarbejdere. De havde dog meget travlt så lidt lang ventetid på maden.. men rigtig godt! Ville bestemt komme tilbage

 4. Nelem M.
  Nelem M.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Skuffende oplevelse, hvor rullerne ikke er rullet ordentligt som ses og bemærkes når sushien skal spises, idet den falder fra hinanden. Sushien består derudover udelukkende af ris og mindre fyld, hvilket gør man mister oplevelsen af sushi som overdøves af al for meget ris. Det samme gør sig gældende ved deres tempura rejer som består af raps/panko end så meget andet desværre. Det ikke et sted jeg vil anbefale at tage til - så hellere betale lidt mere og få en god madoplevelse

 5. Connie B.
  Connie B.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Man får altid mega lækker mad, men savner dengang sushien blev serveret på små broer eller både osv det var bare lidt mere eksotisk og hyggeligt.

 6. Beata D.
  Beata D.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Et dejligt sted for at spise og nyde sin mad. Altid frisk sushi og hurtig serveret, god parkerings muligheder . Jeg kommer helt sikkert tilbage.

 7. Gagan S.
  Gagan S.
  • 2 anmeldelser
  5,5/10

  De tager 50 kr for et barn på under 1 år. Synes det var ikke i orden og når man spørge tjener så ingen forklaring. Sådan er det og man skal betale for barnet.

 8. Nanna S.
  Nanna S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Lækker sushi. Min ene søn kan ikke lide sushi, men der var andre mulighed. Hurtig og venlig betjening. Meget meget tilfreds med alt, bestemt ikke sidste gang vi er der.

 9. Maibritt K.
  Maibritt K.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Virkelig en god oplevelse, men lækker, helt frisklavet små retter, der kom forholdvis hurtigt efter bestilling. Vi var én voksen og to børn (8&10) der alle 3 var meget tilfredse med udvalget og bestilte undervejs mere af favoritterne. Det er ikke sidste gang vi kommer.

 10. Rehan Z.
  Rehan Z.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Super fin og hyggelig restaurant. Maden var absolut helt fantastisk. Alt i alt en rigtig god og behagelig mad oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

 11. Morten K.
  Morten K.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Det gik langsomt med at få nye bestillings sedler til sushi og var nødt til at spørge efter dem, og der gik alligevel en del tid til vi fik en ny seddel. Hentede dem selv op ved disken efterfølgende. (Hvis dette var hensigten fra starten, ville det være super rart at få det af vide, da det kun var fordi at jeg så en tjener tage en derfra at jeg vidste hvor de lå). Varierende ventetid mellem bestilling og modtagelse af mad. Første gang var det OK hurtigt, derefter tog det lang tid. Drikkevarer var ikke særligt kolde og de 3 isterninger i glasset smeltede hurtigt. Selve maden var hvad man kan forvente af All-you-can-eat. Ikke noget at skrive hjem om, men alt i alt ganske velsmagende.

 12. Jette H.
  Jette H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Meget fin service, maden var super lækker og virkelig flot serveres. Øllen var lidt flad, men vi fik en anden uden problemer, så heller ingen kritik her.

 13. Sandra W.
  Sandra W.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Lækker sushi, risene faldt dog lidt nemt fra hinanden, så de må gerne presse dem lidt mere sammen, men alt smagte rigtig godt og det var god kvalitetssushi.

 14. Jeanett T.
  Jeanett T.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Super lækker mad og virkelig godt koncept! Var positiv overrasket over, at de også gør noget for at undgå madspild. Selve restauranten var flot og indbydende, men vores placering midt i lokalet var lidt træls, da der naturligvis er meget "trafik".

 15. Lene Galia A.
  Lene Galia A.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Maden var meget god, men den måde nogle af medarbejderne konstant kiggede på os, gjorde os virkelige utilpasse. Man nedstiger ikke kunder eller holder øje med dem. That’s just a no go.

 16. Aziz Y.
  Aziz Y.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  15minutters ventetid selvom vi kom i tiden. Vi var bare glemt udenfor og skulle huske to gange. Maden var OK. Vi fik nogle vi ikke havde bestilt, og vi ikke fik nogle vi havde bestilt

 17. Marina Ø.
  Marina Ø.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Valuta for alle pengene :) God mad, god service, god beliggenhed - en rigtig god oplevelse. Hyggeligt sted, pæn afstand mellem bordene. Betjeningen var høflig og imødekommende. Maden blev serveret i en lind strøm og med tilpas ventetid. Sushien var overordnet god, en af dem dog med dåsetun, den var ikke et hit hos os. Deres indbagte rejer var til gengæld fantastiske (pankorasp, er jeg ret sikker på). Stedet vinder ikke på deres sticks: Oksekødet var lidt senet og kyllingen kedelig i smagen. Men det gjorde egentlig ikke så meget, da menukortet var pænt varieret. Inklusiv i prisen var også kaffe fra kaffeautomat (med kaffebønner og frysetørret mælk), samt et mindre udvalg af skåret frugt. Og det passede perfekt ovenpå et større måltid. Klar anbefaling herfra - vi kommer tilbage :)

 18. Irene H.
  Irene H.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Meget lang ventetid på betjening til bestilling af mad og drikke og endnu længere ventetid før maden kom. Maden er friskt og smager godt, men ikke noget specielt

 19. Sofia T.
  Sofia T.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Rigtig god mad til en god pris, Stort udvalg af sushi som man kunne bestille ab libitum. Kommer 100% igen ???? Eneste kritik var at de nogen gange glemte noget af det man havde bestilt så man skulle bestille det igen. Men nu når det var ab libitum gjorde det ikke så meget

 20. Simone C.
  Simone C.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Virkelig hyggeligt og lækker mad til en go pris

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Søndag til Torsdag: Fra 14.00 til 22.30

Fredag til Lørdag: Fra 12.00 til 22.30

Sådan finder du restauranten

Vodroffsvej 15, 1900, Frederiksberg, Danmark, RestaurantAddress

Offentlig transport

Vodroffs Tværgade (Vodroffsvej) - Bus (Linje 71)

Sådan finder du restauranten

Funktioner

Asiatisk, Sushi

Servicer

American Express, , , ,

,

Restauranter i nærheden af Nagoya Frederiksberg

Italiensk

Copenhagen

-30%

Japansk

Iki Sushi Gl. Kongevej

Karakter:8

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Dansk

København

Gennemsnitspris: 250 kr.

-30%

 • Insider

Asiatisk

Restaurant Ibu

Karakter:9.4

Insider

København

Gennemsnitspris: 845 kr.

Vietnamesisk

Bonjour Vietnam

Karakter:8

Copenhagen

Gennemsnitspris: 295 kr.

-20%

Tyrkisk

København V

Gennemsnitspris: 195 kr.

København

Gennemsnitspris: 135 kr.

Fransk

Bistro 1620

Karakter:8.5

København

Gennemsnitspris: 450 kr.

Amerikansk

København V

Copenhagen

Gennemsnitspris: 260 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation