Nose2Tail Madbodega

Flæsketorvet 6 1711 København V Danmark Kort
  • Skandinavisk
  • Romantisk
  • White Guide
  • Bryllup
  • Central belligenhed
  • Familie
  • Fyraften
  • Glutenfri
  • Kød og grillretter
  • Traditionelt
  • Venner
  • Vesterbro
  • Virksomheds arrangementer
  • ...
Gennemsnitlig pris 390 kr

Kort om restauranten Nose2Tail Madbodega

BÆREDYGTIGE MADBODEGA - I en undseelig kælder i kødbyen ligger NOSE2TAIL Madbodega og spreder god karma. Her burger de kun fritgående dyr der har levet et værdigt liv og udnytter hele dyret efter princippet ”a Nose2tail eating” af Fergus Henderson.

KØKKENCHEF FRA EN 4. GENERATIONS SLAGTERFAMILIE - Rasmus Frandsen er deres køkkenchef – en erfaren herre der har trådt sine barnesko i Kødbyen idet han er 1. generation kok af en 4. generations slagterfamilie. Rasmus er meget fokuseret på kun at bruge de bedste produkter fra de bedste leverandører.

INTERNATIONAL INSPIRATION - Inspirationen til NOSE2TAIL restauranterne kommer fra Hugh Fearnley-Whittingstall, Anthony Bourdain og det danske køkkengeni, Søren Gericke.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
390 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 2-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

  • 20 kr
    Kaffe
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Nose2Tail Madbodega

Tjenester

  • Mastercard , Visa
  • Vi taler engelsk
Kun gæster, der har booket bord gennem TheFork og besøgt restauranten, kan efterlade en anmeldelse
  • 10
    1
  • 9
    1
  • 8
    0
  • 7
    1
  • < 7
    1
0/4 anmeldelser
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.