Nose2tail Meat and Seafood

Kødboderne 7 1717 København V Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 400 kr

Kort om restauranten Nose2tail Meat and Seafood

København har fået sit første økologiske og bæredygtige Steakhouse – NOSE2TAIL Meat & Seafood – som er efter princippet ”a Nose2tail eating” af Fergus Henderson.
Vi køber og bruger kun fritgående dyr der har levet et værdigt liv og køber så vidt muligt kun grøntsager fra økologiske landbrug.Vores fisk og skalddyr er fanget på bæredygtig manér uden trawl.

Martin Sahlholdt er vores køkkenchef. I hans køkken har han Suresh Babu, souschef på NOSE2TAIL Meat & Seafood. Sammen har de et team bestående af landets bedste økokrigere.

Restaurant chef for begge vores steder i Kødbyen er Frederik Skytte, og som lige har færdiggjort sin Sommerlier uddannelse.

NOSE2TAIL Restauranterne er ejet og ledet af Søren Haahr og Kasper Adrian.

Inspirationen til NOSE2TAIL restauranterne kommer fra Hugh Fearnley-Whittingstall, Anthony Bourdain og det danske køkkengeni, Søren Gericke.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
400 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 2-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

  • 70 kr
    Et glas vin
  • 500 kr
    En flaske vin

Menupriser

  • 450 kr
    Middagsmenu hverdage
  • 450 kr
    Middagsmenu weekend
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Nose2tail Meat and Seafood

Sådan kommer man derhen

  • Offentlig transport
    Dybbølsbro St. - Bus (Linje 1A)

Åbningstider

Middag:
Tirsdag til Lørdag: Fra 18.00 til 01.00

Tjenester

  • Kreditkort , Mastercard , Visakort
  • Vi taler engelsk , Wifi
TheFork benytter interne og tredjeparts-cookies for at forbedre din oplevelse og vores tjenester. Ved at browse på siden accepterer du brugen af disse cookies. Her kan du ændre i dine indstillinger eller få flere oplysninger om vores cookies-politik.