Hvad
Hvor

Japansk

Nozomi

Gennemsnitlig pris 260 kr.
8,3/10
523 anmeldelser

-20% på á la carte!

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 260 kr. Særlige ønsker
Take away menu

Kostmuligheder

Vegetarretter

TheFork-tilbud

-20% -20% på á la carte!

Gælder ikke faste sammensatte menuer og drikkevarer. Tilgængeligt på det reserverede tidspunkt.
Vis oplysninger om tilbud

Gælder ikke faste sammensatte menuer og drikkevarer. Tilgængeligt på det reserverede tidspunkt.

Brugerbilleder

Sushi

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert
8,3/10
baseret på 523 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :8,5/10
Betjening :7,8/10
Omgivelser :8,2/10
 1. Rebecca Nexø P.
  Rebecca Nexø P.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Lækker sushi ad libitum - intet at klage over der. Blev ikke mødt ved døren, men skulle selv finde op. Tjenerne snakkede udelukkende engelsk, hvilket var en smule irriterende. Lidt for mørkt, så man blev helt træt

 2. Niklas P.
  Niklas P.
  • 4 anmeldelser
  8/10

  God mad, og fin pris. Dog skal man være OBS på at stedet primært er for “al you can eat”, men den proklamerede rabat virker ikke til det. Så fuld pris!

 3. Oscar B.
  Oscar B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Personalet er imødekommende, og betjeningen er venlig. Maden er lækker mad og til rimelig pris. Der er stort udvalg. De varmeste anbefalinger herfra.

 4. Mads N.
  Mads N.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Forfærdelig lang ventetid på maden og en omgang med ondt i maven efterfølgende . Vi ventede 1 1/2 time på vores første omgang og var virkelig ved at tabe håbet

 5. Mark F.
  Mark F.
  • 1 anmeldelse
  3,5/10

  Virkelig kedeligt sted, med dårlig betjening og knap så god sushi. Der er mere ris, end der er i færdiglavet sushi, som man kan købe i almindelige supermarkeder. Betjeningen haltede fra begyndelsen, man blev ikke fulgt til ens bord, man blev blot peget i retning af hvor man skulle sætte sig. Vi måtte, efter længere venten, selv spørge efter et menukort. Der blev ikke vist den mindste smule interesse i os, som kunder. Tjenerne virkede arrogante og decideret ligeglade med kunderne. Maden blev ikke præsenteret, og blev ikke anrettet synderligt pænt. Halvdelen af hvad man bestilte på deres "udfyld selv" skema kom ikke, og kom ikke samlet. F.eks. bestilte jeg Sashimi laks, det kom åbenbart ad flere omgange (se billeder - 2 stykker på en kæmpe tallerken, ingen pynt eller andet - og efterfølgende det manglende stykke Sashimi, på en anden tallerken? Det var fuldkommen grinagtigt). Noget så simpelt som chili mayo, var ikke inkluderet i deres all-you-can-eat koncept. Og kostede 12 kroner pr. bæger/skål. Jeg forstår ikke restauranten og kommer ikke til at sætte mine ben derinde igen. Ydermere kan man læse, at andre folk har fået dårlig mave med hhv. diarré og opkast på deres smiley fra sundhedsstyrelsen - fordi ejeren er mødt op med "dårlig mave". Simpelthen for ulækkert. Det er IKKE et sted jeg ville anbefale til andre - udelukkende grundet den dårlige betjening, og utroligt kedelige, intetsigende sushi. Jeg har givet to stjerner, en fordi jeg skulle minimum give en og en ekstra stjerne, fordi deres Edamame bønner var gode.

 6. Tobias Skovgaard A.
  Tobias Skovgaard A.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Hyggelig og velindrettet restaurant, med en rolig atmosfære. Personalet var venlige og ikke for påtrængende. Maden var utrolig lækker! Stedet ryger direkte i personlig top 3 over “All you Can eat” sushi steder i kbh. Uden tvivl et besøg værd!

 7. Jasmin P.
  Jasmin P.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  God service og super lækker mad til en overraskende god pris taget kvaliteten i betragtning!

 8. Luna L.
  Luna L.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Jeg har først spist hos jer, og før også skrevet dette. Servicen er helt i bund, maden helt i top. Der var helt mørkt da vi kom, altså ingen stearinlys tændt eller lamper tændt. Det blev tændt ca 45 minutter efter vi var ankommet og andre gæster var ankommet. Derudover gik der omkring 20 minutter før nogle kom og tog vores bestilling af både drikkevarer og modtog vores seddel til maden. Maden var længe undervejs, og vi måtte betale undervejs for at nå en forestilling vi havde billetter til. Vi kom kl. 16.40 og gik kl 18.10 og vi nåede kun at bestille 2 gange pga. det gik så langsomt. Ville være rart hvis i snart gjorde lidt mere ud af tempo og kundeservice, for maden er der intet at sætte en finger på.

 9. Regitze K.
  Regitze K.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Restauranten tilbyder et stort, lækkert sortiment af sushi, og atmosfæren var hyggelig! Man fornemmer at personalet har en smule travlt, derfor skal man være forberedt på at vente lidt længe på maden - men kvaliteten fejler intet, når man så får den!

 10. Jan A.
  Jan A.
  • 2 anmeldelser
  6/10

  Ok sushi, og så heller ikke mere! Lidt mørk og skummel indretning. Langsommelig betjening. Jeg er løbet tør for flere ord. Mærkeligt at man skal skrive 170 tegn????

 11. Peter L.
  Peter L.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Betjening var vattet og havde et mangel på engagement. Mig og mine venner bestilte ad libitum sushi, hvor tjenerne ikke underettede os over at vi havde modtaget alt, normalt plejer man at få et nyt menukort med på bordet, så man kan blive ved med at bestille videre. Derudover skulle man selv spørge ind til det, og da man så fik svar var det meget kortfattet og blev ikke tilbudt på noget mere - lavt service niveau, selvom det kan være sent på aftenen. Selvom vi var nogle af de sidste kunder i restauranten, så gik der alt for lang ventetid med hensyn til det næste måltid, som vi bestilte, her bestilte vi endda mindre i forhold til den første.

 12. Thara H.
  Thara H.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Personalet var det bedste. De var søde og meget servicemindet. Maden var en stor skuffelse. Smagte ikke af noget og var bare kedelig. Ærgerligt

 13. Caspar L.
  Caspar L.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Jeg synes at der gik alt for lang tid før man fik sin mad.... vi sad i 45 min før den første ret kom ind. Det er skuffende og især når man kun har bordet 2,5 time. Det er lige før det ikke er all you can eat når der går så lang tid....

 14. Sara L.
  Sara L.
  • 1 anmeldelse
  3/10

  Gik 2 1/2 time inden vi fik vores mad. De havde glemt os, også selvom vi mindede dem om, at vi ikke havde fået vores mad. Den ene tjener var ikke særlig serviceminded, og blev nærmest sur over at vi brokkede os.

 15. Stine Osted N.
  Stine Osted N.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Rigtig god sushi. Hyggelig restaurant. Maden kom hurtigt. God betjening og rar stemning. Vil helt sikkert gerne komme igen. Bedste anbefaling.

 16. Kristine A.
  Kristine A.
  • 5 anmeldelser
  8/10

  Børnevenligt :)

 17. Laura D.
  Laura D.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Hyggelig restaurant, men når man ikke kender sushi navnene ind og ud er det en kæmpe ulempe med et menukort uden billeder fordi man egentlig ikke rigtigt ved hvad man bestiller. Derudover var maden ekstrem langsom om at komme

 18. Spire k.
  Spire k.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Højt støjniveau. God betjening. Dejlig sushi. Vi kommer helt sikkert igen

 19. Elizabeth l.
  Elizabeth l.
  • 1 anmeldelse
  3/10

  Betjeningen var forfærdelig. Vi havde reserveret bord, men da vi ankom var vores bord ikke tørt af og helt krummet og fedtet til. Tjeneren beklagede og sagde hun ville komme og klargøre det for os med det samme og dække op. Det gjorde hun aldrig, så vi måtte bede en anden om at tørre af. Der gik hvert fald 10-15 min før vi fik menukort og ca 30 min før vi fik vores vand. Derefter blev det værre og værre og vi måtte vente 1.5 time på at få en tredjedel af vores mad (16stk) og yderligere 30 min på at få kun 9stk. Tjeneren vidste ingenting om hvor længe der gik før vi fik vores mad og var ikke i nærheden eller tilgængelig det meste af tiden - hun kiggede ikke engang, når vi prøvede at få fat på hende. Vi ankom 19.10 og havde først spist op kl.22 grundet al for lang ventetid på maden, mens bordet ved siden af os fik det efter 20 min, de var kommet (og hele deres bestilling).

 20. Isabella J.
  Isabella J.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Tjernerne glemte os, så vi måtte to gange gå op og bede om en seddel til all you Can eat, samt selv aflevere den 3 gange. Vi følte os ikke velkommen eller behandlet ordentligt, som man selvfølgelig regner med. Virkede til de havde travlt med noget andet. Men maden var god som altid

Flere oplysninger

Åbningstid

Mandag - Lørdag: 12.00 - 22.00

Søndag: 16.00 - 21.30

Sådan finder du restauranten

Store Kongensgade 60, 1264 København K, 1270, København K, Danmark

Sådan finder du restauranten

Indre By

Servicer

, ,

, ,

Restauranter i nærheden af Nozomi

Insider

Internationalt

Punk Royale

Karakter:9.6

Insider

København

Gennemsnitspris: 1.195 kr.

Italiensk

Basso København

Karakter:8.6

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

Mexicansk

El Viejo Mexico

Karakter:8.9

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

Dansk

Cafe komplet

Karakter:8.2

København K

Gennemsnitspris: 156 kr.

Steakhouse

Hereford Steak

Karakter:8.1

København K

Gennemsnitspris: 350 kr.

-30% Accepterer Yums

Vietnamesisk

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

Insider

Gourment

Ché Fè

Karakter:9.4

Insider

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

Accepterer Yums

Kinesisk

Diamond Rice

Karakter:7.3

København K

Gennemsnitspris: 260 kr.

Skandinavisk

Vita

Karakter:8.2

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

Insider

Gourment

Den lille fede

Karakter:9.6

Insider

Copenhagen

Gennemsnitspris: 520 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation