Rasoi

Ørestads Boulevard 55B 2300 København Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 260 kr

Kort om restauranten Rasoi

IØJNEFALDENDE INDISK RESTAURANT I KØBENHAVN - Rasoi er en spændende restaurant i København, der serverer indisk mad i smukke lokaler med et nordisk design. Retterne er lavet helt fra bunden af, og maden er godt krydret med retter fra både det nordlige og sydlige Indien.

GLIMRENDE MENUKORT - Restauranten har en god menu, der bl.a. inkluderer lækre retter med tandoori, lam, fisk, vegetarretter, et godt udbud af cocktails og indiske øl. Restauranten er åben for individuelle gæster såvel som for større selskaber. Derudover er restauranten også kendt for at arrangere stand-up comedy med jævne mellemrum.

FANTASTISK STIL - Restauranten har en smuk, nordisk indretning med grove træbjælker på væggene, gammeldags udseende lamper og elegante, æggeformede stole. Restauranten har til huse på Ørestads Boulevard 55, tæt på Ørestad metro.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
260 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 3-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

 • 55 kr
  Et glas vin
 • 225 kr
  En flaske vin
 • 30 kr
  Kaffe
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Rasoi

Sådan kommer man derhen

 • Offentlig transport
  Bella Center St. - Bus (Linje 4A-30-250S) Metro (M1)

Åbningstider

Middag:
Alle dage: Fra 17.00 til 22.00

Tjenester

 • Mastercard , Visa
 • Bar , Vi taler engelsk , Vinkælder , Wifi
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.