Hvad
Hvor

Restaurant Leaven

Gennemsnitlig pris 455 kr.
9,1/10
371 anmeldelser

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Valgt af INSIDER

En sjælden perle i vores omhyggeligt udvalgte bedste steder lige nu

Enkeltheden kommer til udtryk i form af få elementer på hver tallerken som sammen skaber rammerne for, hvad vi mener, er god mad.

Det gode køkken komplimenteres af vine fra de bedste huse overalt i verden. Vi har naturligvis et stort og godt udvalg fra Frankrig og Italien, men også de bedste huse fra Chile, Argentina, Sydafrika og Australien er at finde i restauranten.

Vores tilgang til service er en kombination af gamle dyder, hvor tjeneren agerer professionel og kyndigt blandet med nyere tendenser, hvor der sættes pris på en afslappet stemning og livlig atmosfære.

INSIDER-tip

Moderne nordisk enkelhed møder fransk temperament på Leaven. Vi bestræber os på at have en simpel tilgang til de bedste råvarer, som er til vores rådighed.

Belønninger

 • White Guide

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 455 kr. Særlige ønsker

Kostmuligheder

,

Brugerbilleder

Poor deer...
Desserten med hvid chokolade
Mørbrad

Vurderinger og anmeldelser

Helt exceptionelt lækkert
9,1/10
baseret på 371 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9,3/10
Betjening :9,1/10
Omgivelser :8,8/10
 1. Frida B.
  Frida B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Endnu en fantastisk skøn aften på Restaurant Leaven. Maden smagte lige så raffineret, som den måde, det blev serveret på, og betjeningen var som altid imødekommende og velinformeret i forhold de forskellige vine, vi fik i vinmenuen. Jeg kan kun varmt anbefale at prøve Leavens 4-retters menu, som desuden også indeholdt små snacks, lækkert brød med trøffelsmør og en kold refreshener.

 2. Benny K.
  Benny K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En særdeles god oplevelse. Maden spændende, smukt anrettet, meget delikat. Betjeningen lydhør og meget venlig. En restaurant som vil være på vores favoritliste.

 3. Annette N.
  Annette N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Valgte 5 retters menu, hvilket jeg sjældent gør. Portionerne var vel afpasset, så man ikke var overmæt, men dejlig tilpas mæt.

 4. Finn P.
  Finn P.
  • 18 anmeldelser
  9,5/10

  Dejlig restaurant med et venligt og imødekommende personale. Maden var original og meget velsmagende. Vinene rigtigt gode. Lokalet er hyggeligt. Bordene står tæt, men akustikken er ikke optimal. Specielt når ens nabo er meget højt talende. Det sidste kan man dog ikke bebrejde restauranten. Vi kan varmt anbefale Restaurant Leaven.

 5. Søren D.
  Søren D.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Virkelig lækker mad med restaurantens helt egen fortolkning af retterne. Fantastisk smag i retterne og et inspirerende vinkort, der bakker op om den smagsoplevelse. Der er kræset for selve maden snarere end at præsentere skumsovs og andre outrere indslag, som jeg personligt er ved at være træt af. Dette var min første oplevelse på Leaven, men absolut ikke den sidste. Jeg kan varmt anbefale denne restaurant.

 6. Jens A.
  Jens A.
  • 3 anmeldelser
  8/10

  Meget velsmagende mad, men meget lidt af den. Vi gik sultne fra stedet efter at have fået menuen med fem retter. Mit råd til restauranten vil være at servere noget godt brød ad libitum ved siden af.

 7. Regitze L.
  Regitze L.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Rigtig dejlig mad, men meget små retter.

 8. Peter M.
  Peter M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Exzellent dinner, excellent service, nice place !!!

 9. Olga K.
  Olga K.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Mødte som de første gæster og blev meget venligt modtaget af værten, da tjeneren desværre var syg. Fik fem retters menu med tilhørende vine, der absolut kan anbefales, meget. vel tilberedt mad og vine, der harmonerede fint til retterne. Vil meget gerne anbefale dette sted.

 10. Stephan K.
  Stephan K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Udmærket mad på stjerneniveau bliver mødt med super venlig personale, som har styr på vinkortet. Maden kom uden nævnværdeg ventetid, og oplevelsen var helt klart pengene værd! Alt i alt en virkelig dejlig aften ????

 11. Christoffer M.
  Christoffer M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Maden var en klasse for sig selv, og service niveauet langt over det sædvanlige.. Kan varmt anbefales!

 12. Maria J.
  Maria J.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Fantastisk aften på Leaven, Vi kommer snart tilbage, det er helt sikkert

 13. Erik S.
  Erik S.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Et hyggeligt sted i hjertet af København med lækker mad og god betjening.

 14. John H.
  John H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk mad og vin Eneste minus var prisen på “filteret ‘ vand betalte for 2 men havde kun sagt ja til 1. 70 kr for 2 liter vand nej vel????

  Restaurant Leaven

  Kære John. Vi beklager, at vi har ledt til den opfattelse at vand betales pr. karaffel. Vand betales pr. person og er ad libitum hele aftenen. Venligste hilsner Cecilie Rojh Leaven

 15. Morten Ø.
  Morten Ø.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Bedste smagoplevelse vi har prøvet! til dato! Fik 7 fantastiske retter, som var kombineret og tilberedt perfekt. Utrolige sammensætninger af smage og konsistenser, som kun kan varmt anbefales. Også ros for varm velkomst og servering, som var i top (passion for maden også i serveringen)

  Restaurant Leaven

  Dear guest It is a pleasure to read through your positive review. We do put genuine effort into creating the best possible set up for your evening. So when you full fill the frame work - we become very satisfied and uplifted. Thank you for taking your time to create this comment. It would mean a lot to us if you would share your experience with us on TripAdvisor We look forward to greet you again and wish you the best summer. Best regards Team Leaven Team Leaven

 16. Christian Hersom K.
  Christian Hersom K.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Super lækker mad. Frossen foie gras var helt suveræn. Dessert var ikke på samme høje niveau som forretter og hovedret. Men en rigtig god oplevelse.

  Restaurant Leaven

  Dear guest It is a pleasure to read through your positive review. We do put genuine effort into creating the best possible set up for your evening. So when you full fill the frame work - we become very satisfied and uplifted. Thank you for taking your time to create this comment. It would mean a lot to us if you would share your experience with us on TripAdvisor We look forward to greet you again and wish you the best summer. Best regards Team Leaven

 17. Haakon R.
  Haakon R.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  De trenger air conditioning

 18. Emil H.
  Emil H.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Super mad og ekstrem god service. Vi var dog de eneste gæster, og der var derfor ikke så meget stemning.

  Restaurant Leaven

  Kære Emil. Hvor det glæder os, at læse Jeres positive tilbagemelding. Vi lægger os i dén grad i selen, for at skabe de bedste rammer for Jeres oplevelse - så når det lykkes, er det en sand fornøjelse. Tak fordi I tog Jer tiden, til at skrive om os. Det ville betyde meget for os, hvis I ville dele Jeres oplevelse med os på TripAdvisor Vi ønsker os bestemt, at se Jer igen. Hav en dejlig sommer. De venligste hilsner Team Leaven

 19. Birgit B.
  Birgit B.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Meget kompetent personale, der ved noget om både vin og mad

  Restaurant Leaven

  Kære Birgit Hvor det glæder os, at læse Jeres positive tilbagemelding. Vi lægger os i dén grad i selen, for at skabe de bedste rammer for Jeres oplevelse - så når det lykkes, er det en sand fornøjelse. Tak fordi I tog Jer tiden, til at skrive om os. Det ville betyde meget for os, hvis I ville dele Jeres oplevelse med os på TripAdvisor Vi ønsker os bestemt, at se Jer igen. Hav en dejlig sommer. De venligste hilsner Team Leaven

 20. Jacob Nitter S.
  Jacob Nitter S.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  God service, god mad og hyggelige omgivelser

  Restaurant Leaven

  Kære Jacob Hvor det glæder os, at læse Jeres positive tilbagemelding. Vi lægger os i dén grad i selen, for at skabe de bedste rammer for Jeres oplevelse - så når det lykkes, er det en sand fornøjelse. Tak fordi I tog Jer tiden, til at skrive om os. Det ville betyde meget for os, hvis I ville dele Jeres oplevelse med os på TripAdvisor Vi ønsker os bestemt, at se Jer igen. Hav en dejlig sommer. De venligste hilsner Team Leaven

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Aften: Tirsdag til Lørdag fra 17.30 til 22.00

Frokost Torsdag til Lørdag: Fra 13:00 til 15:00

Sådan finder du restauranten

Ny Adelgade 4, 1104, København, Danmark

Offentlig transport

Kongens Nytorv - (M1, M2)

Sådan finder du restauranten

40 meter fra hotel D'Angleterre, 2. sidegade til højre for hotellet

Om restauranten

Moderne nordisk enkelhed møder fransk temperament på Leaven. Vi tilbyder nordisk mad af høj standard med en tilt til det franske køkken. Maden er kvalitetsmæssigt klart over gennemsnit.

Det gode køkken komplimenteres af vine fra de bedste huse overalt i verden. Vi har naturligvis et stort og godt udvalg fra Frankrig og Italien, men også de bedste huse fra Chile, Argentina, USA, Sydafrika og Australien er at finde i restauranten.

Vores tilgang til service er en kombination af gamle dyder, hvor tjeneren agerer professionel og kyndigt blandet med nyere tendenser, hvor der sættes pris på en afslappet stemning og livlig atmosfære.

Funktioner

,

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 6 personer)

, ,

Restauranter i nærheden af Restaurant Leaven

Japansk

Midori Izakaya

Karakter:9.2

Copenhagen

Gennemsnitspris: 269 kr.

Insider

Gourment

Insider

København

Gennemsnitspris: 450 kr.

MENU

Insider

Internationalt

Insider

Copenhagen

Gennemsnitspris: 390 kr.

-20%

Insider

Gourment

Den lille fede

Karakter:9.6

Insider

Copenhagen

Gennemsnitspris: 520 kr.

Skandinavisk

Vita

Karakter:8.3

Copenhagen

Gennemsnitspris: 325 kr.

-50%

Dansk

København

Gennemsnitspris: 340 kr.

-25%

Steakhouse

Hereford Steak

Karakter:8.2

København K

Gennemsnitspris: 350 kr.

-30% Accepterer Yums

Insider

Steakhouse

MASH Bredgade

Karakter:8.9

Insider

København

Gennemsnitspris: 400 kr.

Kinesisk

Diamond Rice

Karakter:7.1

København K

Gennemsnitspris: 260 kr.

-25%

Dansk

København

Gennemsnitspris: 390 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation