Tilbage

Anmeldelser - Restaurant Rebel

8,8/10

Glimrende

baseret på 8 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
 1. Grethe B.
  Grethe B.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Vi havde bestilt 2 x STAR deal, hvor menuen er kendt. Derfor var det også underligt, at der gik meget lang tid, fra vi fik anvist bord, til vi blev tilbudt noget at drikke. Der gik yderligere meget lang tid mellem drikkevarer og maden. Champagne og snacks skulle serveres sammen, men snacks kom først på bordet lang tid efter champagnen. Maden smagte dejligt, men blev ikke præsenteret, men blot sat på bordet. Alt i alt en OK oplevelse, hvor vi nok havde forventet noget lidt bedre.

 2. Ole K.
  Ole K.
  • 1 anmeldelse
  3,75/10

  Skuffende. Friterede rejer var ikke helt behagelige at spise. Kød var med sener. Desert haltede på anretningen.

 3. Steen F.
  Steen F.
  • 1 anmeldelse
  9,75/10

  Sublim restaurantoplevelse. Venlig og diskret tjener med stor faglighed. Fortalte det, vi gerne ville vide, og ikke en masse overflødig information.Lækre snacks og 4 spændende og smagfulde retter, der supplerede hinanden fortrinligt. Vinmenuen passede perfekt til retterne.