Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Ritz Café & Cocktailbar

7,7/10
446
Torvet 4, 4800 Nykøbing FalsterVis kort

Gennemsnitlig pris 390 kr.

Fuldt booket på TheFork

Fuldt booket på TheFork

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 390 kr.
  Særlige ønsker
Ostemad
39 kr.
Hjemmebagt müslibolle, ost, smør og peberfrugt
Kartoffel/porre suppe
89 kr.
Kartoffel, porre, persille, urteolie og bacon. Serveres med brød og smør
Nachos / med Kylling + 20,- kr
99 kr.
Nachos med cheddar og mozzerella. Serveres med sorte oliven jalapeños, cremefraiche, hjemmelavet salsa og guacamole

Kostmuligheder

, ,
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Vi har stadig ingen billeder fra vores brugere

Foretag en reservation på denne restaurant, og vær den første til at dele billeder derfra.

Vurderinger og anmeldelser

7,7/10
baseret på 446 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :7,6/10
Betjening :7,8/10
Omgivelser :7,5/10
 1. Fie A.
  Fie A.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Super lækkert!

 2. Anja N.
  Anja N.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Hyggelig restaurant og sødt og venligt personale. Lækker mad og buffet. Der var desværre flere ting der var beskidte, såsom kaffekopper og tallerkner der skulle have været rene. Men ellers super fint.

 3. Annette J.
  Annette J.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Dejligt mad. Betjeningen er der bestemt ikke noget at klage over. ... er ikke vild med 3etager stystemet ( op efter buffe og ned på toilet ) .. men elsker sommerdage hvor jeg får serveret udenfor...

 4. Rene S.
  Rene S.
  • 1 anmeldelse
  3/10

  Der var ca halvt fyldt i restauranten da vi kom Der var ikke styr på reservationen, troede vi var 12 personer Vi bestilte drikkevare men fik dem først efter forretten, de stod på disken klar til servering Maden var helt ekstrem dårlig, uden smag, kødet var meget tørt og en oksecuvette F.eks var total genmmen stegt og så kanten var hård som sten, det eneste som “kokken” ikke kunne ødelægge var sovsen, tror den kommer nok færdig købt. salaten så lækker og indbydende ud men var helt uden smag og sprødhed Da vi kom til kaffen, virker deres maskine ikke???? Det var så anden gang vi var der. Der er ikke sket de store forbedringer, snare tværtimod, så der går nok en rum tid inden vi kommer igen om nogle sinde

 5. Thalia t.
  Thalia t.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Ok buffet, der manglede bare "wow" maden hvor man blev overrasket og ville komme igen (lidt for kun klassisk buffet) . Kødet var en smule tørt, dog ikke da man spiste det med sovs til, der manglede dog det røde kød. Cheesecaken var en fromagekage så det var lidt øv, æblekagen var fantastisk! Opfyldningen af buffet kunne godt forbedres en smule

 6. Kristine H.
  Kristine H.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Vi fik en fin modtagelse og henvist et bord i stueetagen. Buffeten var på 1.sal. Laksen til forretten og salaten var god. Kødet havde tilgengæld fået for meget. Det var tørt, sejt og kedeligt. Vi blev spurgt om alt var i orden, men der havde vi først lige sat os for at spise og ikke nået at smage rigtig på det.

 7. Christina O.
  Christina O.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  Jeg har før spist bruch hos Ritz, tilfredsstillende. Nu prøvede vi en aften buffet og det var meget skuffende. Alt kødet var skamstegt og ekstremt tørt. Pastaretterne var fuldkommen smagsneutrale og rejerne i rejecoctails smagte som om de ikke var helt friske. Det bedste i buffeten var brødet og pomfritterne, hvilket jo er ærgerligt når det ikke var det man kom efter. Mine forventninger blev langt fra indfriet og jeg synes at selv introduktionsprisen for buffet var for meget i aften. Desværre. Jeg ville ikke vende tilbage for aftensmad.

 8. Emma R.
  Emma R.
  • 1 anmeldelse
  2,5/10

  kødet i buffeten var kold og sovsen smagte som købesovs, desuden skuffende at give 45kr for en kandevand. Alt i alt ikke en særlig god oplevelse. Tjenere var uvidende. Ikke særlig godt at placere kunder flere trapper væk fra buffeten, burde kunne laves anderledes.

 9. Jacob Samson S.
  Jacob Samson S.
  • 2 anmeldelser
  5,5/10

  Maden smagte fint - dog var den sidste servering af kød noget der hvad fået ekstra varme og var rester fra andre fade der blev serveret. Flowet i serveringen manglede i forhold til antallet af personer og Ad Libitium der blev sat på bordet. Det træk ned - men hyggelig sted. Når der serveres Ad Libitium så sørg for at det gøres på en vis så der serveres så et bord bestående af 6 voksne kan få fyldt op og ikke skal bede om opfyldning midt i en servering

 10. Lars-Peter J.
  Lars-Peter J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super god frokostplatte - det er ikke sidste besøg på RITZ

 11. Cathrine H.
  Cathrine H.
  • 2 anmeldelser
  5/10

  Pæn restaurant men stresset personale. Ventede 45 min på hovedretten og lige så længe på dessert. Køkkenet kunne ikke følge med. Lavastenen var kun lunken så bøffen blev kold og kogt i stedet for stegt og det kunne ikke lade sig gøre i første forsøg at få byttet stenen. Da desserten kom var den end væltet rundt på tallerken og smadret, der manglede frugt på den ene dessert.

 12. Brian T.
  Brian T.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Lukker flere kunder ind end de kan håndtere = stressede tjenere, lang ventetid og forglemmelser. Maden er til gengæld af god kvalitet og smagte rigtig godt.

 13. Louise R.
  Louise R.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Søde tjenere, men synd at der ikke var flere på arbejde da de havde meget travlt, og man måtte vente længe for at få sin mad. Derudover var der en grim oplevelse med at ejeren (mand) som skældte ud på sine tjenere ved baren, grundet nogen misforståelser.

 14. Ebbe N.
  Ebbe N.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Buffeten var OK i orden, net uden at være prangende.

 15. Marianne H.
  Marianne H.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Manglende bordplads til en ellers fin anrettet fad/tallerken med ribeye, sovs, kartofler og salat m.m.

 16. Lars B.
  Lars B.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Bestilte en 2retters menu Kartoffel/porresuppe, flot anrettet men smagte af ingenting. Oksefilet med pomm. frites, smagte glimrende og kødet var godt, men man steger den også selv. Rigtig god pris Personalet var godt, god modtagelse, god service. Selve restaurant er kedelig typisk lignende Cafe Men kommer nok igen en anden gang

 17. Fie A.
  Fie A.
  • 2 anmeldelser
  9,5/10

  Super lækkert sted, og virkelig skøn mad! Der manglede lidt på service denne dag men det var ikke værre end at vi gjorde tjeneren opmærksom på det. Alt i alt skøn oplevelse og ikke sidste gang!

 18. Liv F.
  Liv F.
  • 2 anmeldelser
  4/10

  Rigtig god mad og betjening til nytår. Dog lidt lang ventetid mellem retterne. Hyggelige omgivelser og tilpas temperatur. Rent og moderne omgivelser.

 19. Janne R.
  Janne R.
  • 1 anmeldelse
  3,5/10

  Rengøringsstandarden var simpelthen under al kritik. Vi sad ved vinduet ud til torvet og det var plettet og klistret på indersiden, så vi rykkede lidt ud fra det. Derudover var flere tallerkner skårede og beskidte.

 20. Trine H.
  Trine H.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Buffeten var halvtom hele tiden. Ingen blødkogte æg, ingen tallerkner, thevand, mælk, glas til juice, Frugtfadene var tomme og blev aldrig fyldt op. Jeg spurgte tre gange efter æbletrifli og ventede en time før der kom nye. Ellers var den mad der var der af rigtig god kvalitet så det er syndt at det skal ødelægges af dårlig service og ringe opfyldning og vedligeholdelse af buffeten.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Alle dage: Fra 10.00 til 20.00

Sådan finder du restauranten

Torvet 4, 4800, Nykøbing Falster, Danmark

Offentlig transport

Torvet, Vestensborg Allé - Buss (Linje 701)

Funktioner

, , , , , , ,

Servicer

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 16 personer)

, , ,

Restauranter i nærheden af Ritz Café & Cocktailbar

Europæisk

Restaurant Liva

Karakter:8.6

Nykøbing Falster

Gennemsnitspris: 260 kr.

 • Insider

Europæisk

Mejerigaarden

Karakter:9.7

Insider

Gedser

Gennemsnitspris: 520 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Fuldt booket på TheFork
Find lignende restauranter med kapacitet.

Søg