Tilbage

Menu Romarin

a la carte-menu

Forretter

Jordskokker og pastinak creme suppe serveret med dampet blåmuslinger
Krydreurter crêpe aux fromage de chèvre serveret med basilikum pesto
Røget sværdfisk serveret med frisk salat og mango vinaigrette
Kronhjort carpaccio serveret med tranebær vinaigrette og parmigiano-reggiano
Alle forretter serveres med friskbagt brød

Hovedretter

Kalvefilet serveret med ristet champignon de Paris og rosmarin sky ( med foie gras tillæg 60kr)
Braiseret lammeskank provinciale serveret i egen sky og dagen garniture
Rosa stegt andebryst serveret med æbler og rødløg sauté og calvados crème
Dagens fisk – spørg venligst betjening
Alle hovedretter serveres med dagens kartofler

Desserter

Mørkchokolade mousse serveret med hindbær coulis
Pistacie tiramisu
Passions frugt parfait is serveret med passions frugt sorbet og passions frugt coulis
Udvalg af franske og italienske oste

Menu priser

1 ret – 199,- kr.
2 retters menu – 259,- kr.
3 retters menu 299,- kr.
4 retters menu 339,- kr.
5 retters menu 379,- kr

Drikkevarer

Kaffe
25 kr.
En flaske vin
200 kr.
Et glas vin
55 kr.

Priser og retter kan variere.

Disse priser inkluderer ikke tilbud.

De viste priser er inkl. moms.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation