Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Dansk

Anmeldelser - Rotunden Café & Brasserie

8,5/10
648
Strandvejen 62A, 2900 HellerupVis kort

Gennemsnitlig pris 200 kr.

Find et bord

Gratis service • Reservationen bekræftes med det samme

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Anmeldelser

8,5/10
Glimrende648 anmeldelser
8,4/10

Mad

8,6/10

Betjening

8,3/10

Stemning

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Hvad gæsterne har sagt om denne restaurant:

God værdi for pengene
Kort ventetid
Stille

Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse.

  • Betina W.
    Betina W.

    10. oktober 20211 anmeldelse

    10/10

    Lækker mad, i hyggelige omgivelser. En dejlig aften i byen.

  • Conny K.

    15. september 20211 anmeldelse

    10/10

    Sød og hjælpsom betjening, der serverede en god fisketapas samt 3 selvvalgte tapas, hvoraf især gedeost og asparges med rejer var helt i top. Kommer gerne igen, god stemning og rart lokale

  • Michael T.

    11. september 20211 anmeldelse

    4,5/10

    Maden levede på ingen måde op til forventningerne. Kartofler var kolde og bøffen, som skulle være medium steget, var mere well done end suppekød.

  • Ole H.

    30. august 20212 anmeldelser

    8/10

    God hyggelig Café med god service og god mad. God cental belinghed i Hellerup. Dejlig udestue med god udsigt. Kan anbefales til alle for en god oplevelse.

  • Jette S.

    27. august 20214 anmeldelser

    10/10

    Super dejlig mad og fin betjening.

  • Steen B.

    25. august 20212 anmeldelser

    10/10

    Maden var rigtig dejlig og velsmagende og betjeningen meget imødekommende. Vi bestilte 8 retter a la carte og alt var perfekt.

  • Ann J.

    18. august 20212 anmeldelser

    10/10

    Fantastisk oplevelse og kanon betjening ????????????????

  • Hanna J.

    4. august 20211 anmeldelse

    7/10

    Restauranten var skøn og maden var lækker, men betjeningen var mangelfuld, man skulle lede efter tjeneren og de startede med at glemme os så vi skulle vente i 3 kvarter på maden

  • Charlotte K.

    18. juli 20211 anmeldelse

    10/10

    Dejligt at de har fået en overdækket terrasse, så man kan sidde udenfor. God mad og fin betjening og god service. Et ønske: Mulighed for at restauranten får et toilet mere. Et er lige lidt nok. :-)

  • Jesper G.

    29. juni 202119 anmeldelser

    9/10

    Dejlig udedørsterrasse og mad. Meget venlige tjenere og fornuftige priser men alt for lang ventetid på maden. Ventede 1 time på hovedretten efter vi var færdige med forretten.

  • Marianne Kongsgaard P.

    21. juni 20211 anmeldelse

    10/10

    Vi kører gerne fra Hillerød når noget skal fejres. Det var studentens eget ønske og hun blev ikke skuffet. Lækker mad, god betjening og et smil med på vejen!

  • Simon W.
    Simon W.

    16. juni 202141 anmeldelser

    10/10

    Always great

  • Philip G.

    16. juni 20214 anmeldelser

    7/10
  • Rabiha S.

    3. juni 20212 anmeldelser

    6,5/10
  • Kim L.

    13. maj 20211 anmeldelse

    7/10
  • Grethe F.

    26. april 20211 anmeldelse

    9/10

    Dejlig mad til en rimelig pris. Kommer og spiser der af og til og vi bliver aldrig skuffet. Betjeningen er også altid ok. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

  • Thomas L.

    25. april 20213 anmeldelser

    10/10

    En plet i solen. Super god mad og den sødeste betjening. Min mor og jeg ser frem til næste besøg, og håber at personalet er at genfinde. Hvad mere kan man sige?

  • Thomas L.

    25. april 20213 anmeldelser

    10/10

    En plet i solen. Super god mad og den sødeste betjening. Min mor og jeg ser frem til næste besøg, og håber at personalet er at genfinde. Hvad mere kan man sige?

  • Samorn T.

    27. november 20202 anmeldelser

    10/10

    Et meget hyggeligt, romantiske sted og vi elsker og kommer der????❤️

  • Bettina O.

    6. november 20201 anmeldelse

    9/10
  • Allan L A.

    28. oktober 20201 anmeldelse

    10/10

    Hurtig servering og god mad - klassisk stegt flæsk med persillesovs som var som sådan en ret skal være, sprød og lækker og god sovs til en rimelig pris.

  • Cecilie S.

    21. oktober 20201 anmeldelse

    9,5/10

    Den stængte flæsk var sublim! Sprød, men ikke tør! Kartoflerne havde det rigtige bid, og sovsen smagte fantastisk af persille! Super oplevelse!

  • Anette K.

    18. oktober 20202 anmeldelser

    9,5/10

    Meget søde unge piger, der var professionelle og smilende. Maden smagte godt og der var rigeligt af den. Jeg har været der tidligere og kommer gerne igen.

  • Bente H.

    30. september 20203 anmeldelser

    7,5/10

    Jeg synes maden var fin osv. jeg synes de manglede at være obs om gæsterne bar mundbind. 4 personer kom bare vadende ind uden. Mundbind det er absolut ikke ok.

  • Helen C.

    26. september 20201 anmeldelse

    10/10
  • Allan P.

    26. september 20201 anmeldelse

    9/10
  • Finn K.

    5. september 20201 anmeldelse

    9,5/10

    Cafe Rotunden har rigtig god service, god mad og hyggelig atmosfære med gode sikkerhedsforhold, håndsprit og god afstand mellem bordene. Vi kommer helt sikkert igen.

  • Berit B.

    21. august 20204 anmeldelser

    8/10

    Godt hurtigt og ok billigt

  • A T

    6. august 20201 anmeldelse

    8/10

    Syntes 40kr er meget for en kande vand når der både købes drikkevarer og mad."...."...................................................

  • Steffen T.

    22. juli 20202 anmeldelser

    7/10

    Rotunden er et af vores stamsteder, da vi bor tæt på, og generelt er det god mad og hyggelig stemning. Den nye pavillon kunne dog godt gøres mere hyggelig.

  • Kirsten L.

    20. juni 20204 anmeldelser

    9/10
  • Jette Rodi R.

    5. juni 20205 anmeldelser

    7,5/10
  • Kurt A.
    Kurt A.

    1. juni 20207 anmeldelser

    10/10

    Efter endnu et besøg, kan Rotunden varmt anbefales. Har besøgt stedet flere gange og er hver gang meget begejstret. Kommer helt sikkert igen Personalet er meget serviceminded.

  • Berit B.

    19. februar 20204 anmeldelser

    9/10

    Hyggeligt sted

  • Mikkel O.

    19. januar 20201 anmeldelse

    6/10
  • Lisbeth Birkholm L.

    12. januar 20202 anmeldelser

    8/10

    Bortset fra, at der var kommet lidt mere på regningen end det der var bestilt, var det en fin oplevelse.

  • Anne C.

    26. december 20191 anmeldelse

    10/10

    Altid god mad og fin betjening, gode rammer. Kan rigtig godt lide at komme på Cafe Rotunden. Er lidt af et stamsted????☃️????

  • Lone R.

    18. december 20192 anmeldelser

    10/10

    Det var trist at der manglede betaling for øl, vi ikke havde fået. 2 classic a 500 ml. Vi betalte hver især for det vi havde fået.

  • Tim J.

    30. oktober 20191 anmeldelse

    10/10

    Denne her restaurant kan jeg godt anbefale til andre mennesker og di laver godt mad Min kompliment til kokken lækker mad og drikke er godt og god pris

  • Bjarne W.

    29. oktober 20191 anmeldelse

    10/10

    Lækker mad og serviceminded betjening til fine priser, hvad kan man ønske mere?

Tripadvisor-anmeldelser

95 Tripadvisor-anmeldelser

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Download vores app

  • Hent den i App Store
  • Find den i Google Play
  • Om
  • Loyalitetsprogram
  • Kontakt
  • Brugsbetingelser
  • Har du en restaurant?
  • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Vi søger medarbejdere
  • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation