Hvad
Hvor

Sole D'Italia

8,1/10
794

Gennemsnitlig pris 260 kr. Accepterer Yums

50% på maden! Back To The Restaurants. Begrænsede pladser.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

Alfonso Selmani, kok
 • Gennemsnitlig pris 260 kr. Særlige ønsker
Tortelloni funghi e tartufo - Frisk tortelloni fyldt med delikat krydrede svampe i trøffle sauce
169 kr.
Spaghetti alla pescatore - Spaghetti tilberedt med alt godt fra havet, serveret i tomat og hvidvinsauce
189 kr.
Pizza Emiliana - tomat, frisk mozzarella, kødsauce, chili og løg
145 kr.
Se a la carte- og faste menuer

TheFork-tilbud

-50% 50% på maden! Back To The Restaurants. Begrænsede pladser.

Skal fremgå 50% på antallet af bookede pladser og i bekræftelsen. Gælder ikke specielle menuer eller drikkevarer.
Vis oplysninger om tilbud
Reservér med dette tilbud

Skal fremgå 50% på antallet af bookede pladser og i bekræftelsen. Gælder ikke specielle menuer eller drikkevarer.

-40% -40% på á la carte!

Drikkevarer er ikke inkluderet. Tilgængelig på bookede tidspunkt.
Vis oplysninger om tilbud

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Tilgængelig på bookede tidspunkt.

Brugerbilleder

Lasagne
Ravioli with truffle oil

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,1/10
baseret på 794 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :7,9/10
Betjening :8,4/10
Omgivelser :8,3/10
 1. Niklas J.
  Niklas J.
  • 10 anmeldelser
  10/10

  Super hyggelig og venlig betjening ????

 2. Aksel S.
  Aksel S.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Lang ventetid på maden. Der var ikke styr på så meget fra betjeningens side. Maden smagte godt, men små portioner __________________________________________________

 3. Amit R.
  Amit R.
  • 38 anmeldelser
  10/10

  Den italienske restaurant ligger i Gråbrødretorv, og restauranten har en stor terrasse. De søde tjenere er meget venlige. Betjeningen er fremragende. Maden er dejlig.

 4. Bjarne N.
  Bjarne N.
  • 4 anmeldelser
  10/10

  Perfect.

 5. Nicolai S.
  Nicolai S.
  • 2 anmeldelser
  8/10

  Dejlig restaurant og betjening. Dog havde de ikke noteret at vi skulle have 1/2 pris på maden så det måtte vi sige da regningen kom. Der var dog heller ikke noget problem med det.

 6. Ron V.
  Ron V.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Just excellent!

 7. Marianne S.
  Marianne S.
  • 18 anmeldelser
  9/10

  Venlig betjening og velsmagende mad. Dog måtte vi vente lidt længe på hovedretten. Kommer gerne igen.

 8. Tina F.
  Tina F.
  • 7 anmeldelser
  9,5/10

  Virkelig lækker mad og skønt sted

 9. Anette A.
  Anette A.
  • 8 anmeldelser
  10/10

  Så lækkert! Vi fik dagens menu som bestod af carpaccio til forret og oksemørbrad med trøffelsauce til hovedret og det var virkelig lækkert og veltilberedt! Til dessert valgte vi tartufo, og den var også virkelig skøn. Vi fik et glas velkomstbobler og betjeningen var super god. Vi sad udenfor på det hyggelige torv, omgivet af de gamle historiske bygninger, med terassevarmerne og stemningen på torvet var oplevelsen fuldendt. Absolut et besøg værd. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 10. Martin L.
  Martin L.
  • 2 anmeldelser
  8/10

  Klassisk italiensk med gode råvarer. Forretter: Friske, velsmagende tomater på bruschetta og lækker bagt aubergine med mozzarella og parmesanost. Hovedret: Velstegt oksemørbrad med uovertruffen trøffelsauce i cognac. Den kunne man godt blive afhængig af! Husets hvid- og rødvin er også gode. Venlig betjening med lidt ekstra bonus før og efter.

 11. Sinan Selmani s.
  Sinan Selmani s.
  • 7 anmeldelser
  10/10

  Spiste igen idag med fuld booking. Den helt store oplevelse er vinen. Jeg tror på ejeren når han siger at de laver mad efter hvad der passer til vinen og ikke omvendt. Fantastisk oplevelse (igen, igen) og rigtigt hyggeligt sted - romantisk, charme, stil, god og behagelig service og skøøøøøøøn frisklavet mad.... Jeg kommer helt sikkert igen ;)

 12. Sarah U.
  Sarah U.
  • 38 anmeldelser
  10/10

  En sand fornøjelse, som altid. Vi blev mødt af den sødeste betjening der skænkede os sin fulde opmærksomhed og vi var ikke overset i et eneste øjeblik. Fantastisk venligt og Opmærksomt personale, skøn mad og drikke. Vi har ikke et eneste dårligt ord at sige. Dette sted er virkelig virkelig et besøg værd. Perfekt beliggenhed, perfekt betjening, perfekt mad og drikke. Tak for en fænomenal oplevelse endnu engang. Vi kommer snart igen og vi glæder os :)

 13. Kaj Verner L.
  Kaj Verner L.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Vi fik tre gode og lækreretter og god betjening krydret med herligt vejr på Gråbrødre Torv i gode venners selskab. På den måde fik vi en dejlig aften.

 14. Sarah U.
  Sarah U.
  • 38 anmeldelser
  10/10

  Vi går frekventerer MEGET og OFTE i Københavns restaurantmiljø og har derfor naturligvis oplevelser der svinger i kvalitet på den ene eller anden måde.. oplevelsen på restauranten i dag, var dog ud over al forventning. Vi blev så kærligt modtaget - endda med et glas prosecco som tak for reservationen.. men mest af alt af den SØDESTE og mest professionelle betjening. Både mad og drikke var eminent og naturligvis kæmpe kæmpe ros for det - men udover mad og drikke til langt over fuld tilfredshed - er det der for alvor skal roses, den fantastiske service pigerne på arbejde udviste. Jeg giver sjælendt fuld hus af stjerner i min bedømmelse, men i dette tilfælde ville jeg gerne kunne tilføje et par stjerner til fuldt hus. Vi kommer absolut igen så hurtigt som muligt. TAK for en fantastisk dag og restaurantoplevelse.

 15. Peter j.
  Peter j.
  • 8 anmeldelser
  10/10

  Hej Det var en rigtig god aften vi havde jeg og min ven, og vi kunne ikke sætte en finger på noget som helst. Det var en uforglemmelig aften med god mad, lidt snak med personalet, samt de fortalte Hva vi fik serveret og gjorde aftenen helt i top - vi kommer 100% igen

 16. Nicolai E.
  Nicolai E.
  • 20 anmeldelser
  10/10

  Det er et rigtig hyggeligt sted med dejlig simpel italiensk mad. Der er super god og venlig betjening! Der vil jeg helt sikkert tage hen igen og spise.

 17. Kirsten S.
  Kirsten S.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Jeg synes det var for kedelig mad til prisen. Jeg havde forventet at få en smagsoplevelse. Min mad smagte kun af Umami, der var ingen variationer, og stort set ingen grøntsager. Sovsen var desværre også kedelig. Min kæreste fik kalvekød, som var sejere end det burde være, og også smagte virkelig middelmådigt. Vi bad om vand fra vandhanen og fik et glas hver. Da jeg spurgte om tjeneren ville komme med lidt mere "in a bottle", for hun var engelsktalende, kom hun med to flasker, som lignede "købevand", men jeg tænkte, at det jo nok bare var vand fra hanen, siden hun ikke sagde noget om det. Da regningen kom var der trukket 40 kr. pr flaske, - hvilket vi ikke var informeret om. Da vi kommenterede det sagde hun, nåååh, men du bad jo om en flaske ??? Jeg sagde, ja, jeg mente vand fra hanen i en flaske. Hun svarede, jamen, det kommer i en kande, og den koster også 40 kr !!?? Således undrende og skuffede over dårlig betjening og at føle os snydt forlod vi restauranten. Forventer en kompensation.

 18. Marianne S.
  Marianne S.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Hyggelig atmosfære og god betjening. Maden var ikke noget specielt. Kødet var mørt men der var ikke meget tilbehør. Små portioner og smagsoplevelsen var ikke noget særligt

 19. Preben S. M.
  Preben S. M.
  • 9 anmeldelser
  10/10

  Som min datter sagde, der lige var kommet hjem fra Rom. Det er fuldstændig som i Italien. Skøn mad, dog kunne der godt være mere af hovedretten til kr. 289,-. I stedet for et, så burde der til prisen være 3 stk. kød. Jeg kommer dog gerne igen, da desserten var perfekt.

 20. Kirsten P.
  Kirsten P.
  • 14 anmeldelser
  6,5/10

  Den sødeste og mest opmærksomme tjener - så imødekommende, smilende og beredvillig. Pizzaerne var middelmådige, desserterne gode, men den søde smilende servitrice vandt totalt vores hjerter, stort smil fra vi kom til vi gik, hun løftede en middel restaurantoplevelse op til uanede højder.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Frokost 11.00 til 16.00 (man-søn)

Middag: 16.00 til 23.00 (man-søn)

Sådan finder du restauranten

Gråbrødretorv 1, 1112, København, Danmark, RestaurantAddress

Offentlig transport

Larslejsstræde - Bus (Linje 5A-6A-14-94N-95N-96N)

Sådan finder du restauranten

YES

Om restauranten

AUTENTISK ITALIENSK RESTAURANT - I centrum af København ligger Ristorante Sole D’Italia på det hyggelige Gråbrødretorv. Restauranten emmer af italiensk stemning med dæmpet lys og stearinlys, og har til huse i gamle historiske bygninger, som er utrolig charmerende med skæve lokaler og smukke detaljer. Stor udendørs terrasse, som er opvarmet, giver mulighed for både at spise inde og ude.

KLASSIKERE FRA ITALIEN - På menukortet finder du klassiske italienske retter, stort udvalg af pasta retter, antipasto, kød-og fiskeretter. Pizzaen laver vi i ægte stenovn som giver en hel unik smag. Vi laver al maden fra bunden af de bedste råvarer, hvoraf meget er importeret direkte fra mindre producenter i Italien.

ITALIENSKE VINE - Vi serverer kun italienske vine, hvoraf vi importerer mange selv direkte fra producenter i Italien. Stort udvalg af disse til fair priser, om du er til klassisk Chianti eller tunge Baroloer.

Funktioner

, , TheFork Festival, Valentinsdag, , Familie, Fødselsdag, , Grupper, Polterabend, Romantisk, Terrasse, Traditionelt, Venner, Fisk og Skaldyr, , Kød og grillretter, , Pizza

Servicer

American Express, , ,

Restauranter i nærheden af Sole D'Italia

Pizzeria

Trattoria italiana

Karakter:8.1

København

Gennemsnitspris: 520 kr.

-50% Accepterer Yums

Italiensk

Amalfi

Karakter:8.6

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

-50%

Italiensk

Mercante

Karakter:9.2

København K

Gennemsnitspris: 450 kr.

-20%

Indisk

Bombay Bistro

Karakter:8.7

København

Gennemsnitspris: 207 kr.

-50%

Orientalsk

Yaffa

Karakter:9.1

København

Gennemsnitspris: 350 kr.

Internationalt

Flottenheimer

Karakter:8.8

København

Gennemsnitspris: 260 kr.

Internationalt

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

-30%

Amerikansk

København

Gennemsnitspris: 135 kr.

Italiensk

Perbacco

Karakter:8.8

København

Gennemsnitspris: 160 kr.

Europæisk

København K

Gennemsnitspris: 195 kr.

-50%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation