Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Italiensk

Spaghetteria La Perla

8,9/10
480

Gennemsnitlig pris 260 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter
Menukort

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 260 kr.
  Særlige ønsker
Rigatoni alla Rucola
119 kr.
Trio Pasta Surprise
149 kr.
Pancetta
129 kr.

Kostmuligheder

Glutenfri, Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

3 slags pasta

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,9/10
baseret på 480 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9/10
Betjening :8,8/10
Omgivelser :8,6/10
 1. Kristian N.
  Kristian N.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Dejligt og hyggeligt sted, hvor vi gerne kommer igen. Personalet er søde og imødekommende og vi følte os velkomne... Godt italiensk sted meget tæt på Rundetårn, men det er absolut ikke nogen turistfælde. Snarere tværtimod, så er stemning og mad meget autentisk...:-)

 2. Charlotte H.
  Charlotte H.
  • 5 anmeldelser
  10/10

  De laver jordens bedste spaghetti carbonara. Den smager fuldstændig fantastisk og så serveres den brandvarm. Derudover er betjeningen virkelig sød og hurtig til at komme til bordet. Hvis man er til noget hurtig, god mad til en god pris, så er det helt klart et besøg værd!

 3. Freja H.
  Freja H.
  • 1 anmeldelse
  4,5/10

  Jeg syntes, at det var meget lyst inde i restauranten. Derudover var jeg skuffet over min 3 x pasta (den ene var pasta med pesto, nr 2 var en udkogt lasagne og nr 3 var noget ravioli med ærter, der smagte som lasagnen). Det var ikke godt nok. Jeg forventede mig noget langt mere overraskende. Noget artiskok, muslinger eller ja, hvad som helst, bare noget utraditionelt og spændende. Ikke udkogt. Jeg kunne lave det bedre selv og så er det desværre ikke godt nok til mig.

 4. Rudi Stensborg H.
  Rudi Stensborg H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Virkeligt dejlig mad, nok noget af det bedste pasta jeg har fået i København. Desuden også meget rimelige priser og venlig betjening. Helt sikkert en ny favorit

 5. Laura S.
  Laura S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk lækker mad og rigtig god betjening. Retterne kom i helt passende tempo og stemningen var super hyggelig! Vi kan helt sikkert anbefale denne restaurant.

 6. Sebastian K.
  Sebastian K.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Lige fra vi ankommer er medarbejderne smilende og glade . Der er godt med mennesker men vi føler stadig vi får glimrende service og opmærksomhed. Vi bestiller en pizza hver og en halv flaske vin, plus en kande vand. Igen super god betjening. Maden var sublim og så lige så lækkert ud som det smagte!

 7. Emil Elkjær N.
  Emil Elkjær N.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Super lækker og autentisk italiensk mad, men servicen var UTROLIGT mangelfuld denne gang! Vi måtte efter 20 minutter selv bede om et menukort og efter yderligere 10 minutter selv kalde på tjeneren for at bestille noget at drikke. Og så er det sgu lidt ærgerligt at der bliver placeret et larmende selskab i midten af denne ellers hyggelige restaurant

 8. Maya M.
  Maya M.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Hyggelig og uformel atmosfære med imødekommende personale. Maden var lækker og i portioner i god størrelse. Pris er også rimelig og toilettet var ren.

 9. Laura A.
  Laura A.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  En skøn skøn italiensk oplevelse med en herlig smagsoplevelse - både mad og vin sad lige i skabet. Vi valgte stedet udfra deres anmeldelser, og jeg må erkende, at restauranten lever op til mine forventninger. Vi vender helt sikkert tilbage.

 10. Alex L.
  Alex L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super god oplevelse. Professionel og virkelig venlig betjening. Maden var super god, smagfuld og god portion størrelse. Vi kommer helt sikkert igen.

 11. Maria M.
  Maria M.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Fantastisk betjening, smilende og imødekommende personale. Maden var virkelig lækker - og det er bestemt et sted vi vender tilbage til en anden gang.

 12. Jane G.
  Jane G.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Havde fået anbefalet stedet og det levede fuldt ud op til forventningerne. Vi var to voksne og to børn og betjeningen var sød og imødekommende. Maden var lækker. Vores bedste anbefalinger.

 13. Henrik J.
  Henrik J.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Super betjening, hurtig servering, billigt og maden er autentisk italiensk. Tak for en god oplevelse, som var meget god. Det første der rammer dig når du kommer ind er en herlig duft af Italien.

 14. Jesper Carl H.
  Jesper Carl H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vi har været her en del gange efterhånden og vi er aldrig blevet skuffede. Dejlig mad, hyggelig stemning og venlig og hurtig betjening. Selvfølgelig kommer vi gerne igen.

 15. Michael H.
  Michael H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  God mad og god service, selv om man kommer med store mellemrum. Kan godt anbefales til familier med børn, men også bare en voksen middag. Alt er med god smag

 16. Sophie N.
  Sophie N.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Meget fin og venlig betjening. Maden til den simple side uden så meget smag. Vi spiste alle pasta, og der er et relativt bredt udvalg. Hyggeligt mindre sted, hvis man søger det simple.

 17. Filip R.
  Filip R.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vi kommer altid tilbage da det er en fenomenal kulinarisk oplevelse. Maden er frisk lavet og er yders lækker. Betjæningen er hurtig og smilende

 18. Jakob P.
  Jakob P.
  • 2 anmeldelser
  7/10

  Jeg må indrømme, at jeg frygtede det værste, da jeg så at restauranten også hed pizzeria og havde take away. Jeg har oplevet for mange billige og dårlige såkaldte italienske restauranter. Men maden var ganske fin, og til de priser vil jeg sige rigtig god value for Monty. Så jeg (og min kone kalder mig en madsnob) kan godt finde på at komme igen og også anbefale den til andre, der vil have et godt måltid mad uden at blive ruineret

 19. Ninna C.
  Ninna C.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Ekstrem hyggelig restaurant og så god betjening! Meget god og venlig tjener som sørgede for at alt var godt :)! Pizzaen er altid lige så god som pastaen! Kan varmt anbefales!

 20. Peter S.
  Peter S.
  • 6 anmeldelser
  8,5/10

  Super hyggeligt, super venlig og hurtig betjening, rigeligt og rigtig god mad - rimelige priser - hyggeligt at sidde ude. Alt i alt en rigtig god oplevelse!!! :-)

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Middag:

Mandag til Lørdag: Fra 11.30 til 22.00

Sådan finder du restauranten

Landemærket 27, 1119, København, Danmark

Offentlig transport

Kronprinsessegade - Bus (Linje 81N-350S)

Sådan finder du restauranten

Indre By

Om restauranten

UNIK ITALIENSK RESTAURANT I KØBENHAVN - Spaghetteria La Perla er en innovativ italiensk restaurant i København. Således er dette spisested den første italienske restaurant i Danmark, hvor man får sin mad anrettet, så man kan dele sin pizza eller spaghetti med sidemanden – præcis ligesom i Lady & Vagabonden.

ERFAREN ITALIENSK EJER - Restauranten er ejet af Daniele Castella, som i næsten 25 år lavede italiensk mad i Nordsjælland med stor succes. Nu har Daniele så åbnet et nyt spisested på Landemærket 27 i indre by, tæt på Rundetårn, Kulturtorvet og Rosenborg Slot.

ÆGTE ITALIENSK MAD - Restauranten er et såkaldt spaghetteria, hvilket vil sige, at de serverer autentisk, italiensk mad. På menukortet finder du masser af klassiske spaghetti-retter og diverse forretter, pizzaer, salater og desserter.

Funktioner

Jul og Nytår, Travelers' Choice 2020, Valentinsdag, Europæisk, , Familie, Fødselsdag, , Grupper, Romantisk, Venner, Fisk og Skaldyr, , Kød og grillretter, , Pizza

Servicer

,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 30 personer)

, ,

Restauranter i nærheden af Spaghetteria La Perla

Gourment

El Meson

Karakter:8.8

Copenhagen

Gennemsnitspris: 390 kr.

-20%

Skandinavisk

Copenhagen

Gennemsnitspris: 400 kr.

Italiensk

L'Anfora

Karakter:8.2

Copenhagen

Gennemsnitspris: 160 kr.

København

Gennemsnitspris: 200 kr.

 • Insider

Skandinavisk

Insider

Copenhagen

Gennemsnitspris: 455 kr.

Dansk

Copenhagen

Gennemsnitspris: 150 kr.

-20%

Italiensk

Ristorante Amante

Karakter:8.8

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

-20%

Italiensk

Il Rustico

Karakter:8.4

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

Italiensk

Perbacco

Karakter:8.8

København

Gennemsnitspris: 160 kr.

Spansk

El Tapeo

Karakter:2

København

Gennemsnitspris: 195 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation