Tilbage

Anmeldelser - The Vietnamese

9,1/10

Helt exceptionelt lækkert

baseret på 266 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
 1. Thilde N.
  Thilde N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Maden var fantastisk - lækker og smuk. Vi fik 8 retters menu til en yderst rimelig pris. Flot restaurant og venlig, imødekommende betjening. En virkelig god oplevelse.

 2. Anne Marie B.
  Anne Marie B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Jeg har været her flere gange og har altid fået lækkert autentisk vietnamesisk mad. Altid god og positiv betjening. Udsmykningen af restauranten giver en god atmosfære .

 3. Jana A.
  Jana A.
  • 11 anmeldelser
  10/10

  Fantastisk sted, med utrolig god mad og helt exceptionelt god service. Kan varmt anbefale deres Vietjito inden maden og deres friske forårsruller.

 4. Nils Erik d.
  Nils Erik d.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Alt godt - og en opbyggelig tale fra en repræsentant fra personalet om kærlighed - ærlighed og lighed gjorde et positivt indtryk som supplement til den dejlige mad,

 5. Stefan P.
  Stefan P.
  • 7 anmeldelser
  10/10

  Vi fik en 8-retters menu, som var rigtig delikat. Tjeneren anbefalede en rose vin dertil, som ikke stod på vinkortet, og den passede meget fint til retterne, og var rimelig i pris. Betjeningen var meget høflig og effektiv, og den ene tjener holdt en tale for os alle i restauranten om, hvor stor pris vi alle kan sætte på at bo i Danmark her under Corona, det var meget fint. Vi kan i den grad anbefale The Vietnamese, og vi kommer gerne igen.

 6. Charlotte C.
  Charlotte C.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Vi fik en fantastisk 8 retters menu. Alt maden var veltilberedt og smagte fremragende. Betjeningen var opmærksom og høflig, og vi kunne ikke ønske andet. At der også var 50% at spare på maden, fordi vi havde booket igennem The Fork, kan vi kun sige tak for ????

 7. Thomas C.
  Thomas C.
  • 29 anmeldelser
  9/10

  Autentisk og velsmagende mad, flot anrettet og præsenteret godt, i rimeligt hyggelige omgivelser. En forbedring ville være af finde noget mere afdæmpet musik end det saxofonmusak vi hørte, og som minus må vi sige at 55,- for vand er optrækkeri - endnu en restaurant der er hoppet på en smart sælgers fidus om filtreret vand fra tap.

 8. Youhui Z.
  Youhui Z.
  • 7 anmeldelser
  10/10

  En overraskelse! Har været der med bedste veninde på en almindelig hverdags aften. Utroligt hyggeligt sted med god musik. Man falder til ro og er helt afslappet. Vi bestiller 5-retters menu til 395 kr pr.person med 50% rabat. Maden smager godt. De laver god cocktail også. Vil anbefale” vietjito”. Den har vi drukket tre????????. En god restaurant kan anbefales med dejlig beliggenhed tæt ved metro”Marbel Church”.

 9. Lene K.
  Lene K.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Helt igennem dejlig aften

 10. Jacob B.
  Jacob B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Jeg kan lide at det er så autentisk, at tjenerne er vietnamesere og den ene slet ikke taler dansk og knapt engelsk, er egentligt kun med til at forstærke oplevelsen.

 11. Bent L.
  Bent L.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Meget fin mad i god overensstemmelse med Vietnamesisk tradition.

 12. Stine S.
  Stine S.
  • 21 anmeldelser
  10/10

  Rigtig lækker vietnamesisk mad, masser af smag. God service og hyggelig atmosfære.

 13. Jørgen D.
  Jørgen D.
  • 26 anmeldelser
  8,5/10

  Jeg har været her ofte og maden holder et fint niveau. Retternes kvalitet strækker fra det fremragende til lidt skuffende, fordi smagen er for svag. Stedets ambitioner er nok lidt over, hvad køkkenet formår. Priserne er over, hvad andre gode etniske restauranter forlanger. Tjenerne er fremragende.

 14. Hanne H.
  Hanne H.
  • 12 anmeldelser
  9,5/10

  Meget lækker mad I hyggelige omgivelser. Kan varmt anbefales.

 15. Guri L.
  Guri L.
  • 8 anmeldelser
  6,5/10

  Maden kunne godt have været mere krydret, selv om man fik nogle skåle hvor man selv kunne krydre, var der stort set samme smag på de alle sammen, manglede noget.

 16. Ken A.
  Ken A.
  • 4 anmeldelser
  8,5/10

  Meget venlig modtagelse af tjenere. God og venlig forklaring af menukort. Vi tog sommermenuen med 7 retter - de ting man bør smage fra Vietnam. Lækkert

 17. Jørgen D.
  Jørgen D.
  • 26 anmeldelser
  10/10

  De har lavet et nyt frokost-tilbud med en række små retter og til afslutning Pho-suppe. Det er fremragende.

 18. Annette J.
  Annette J.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Maden virkede ikke som om den var frisk, forårsrullerne var lidt tørre og seje. Som om den havde stået i nogle dage, og siden var blevet varmet op.

 19. Annemette N.
  Annemette N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En meget lydhør og opmærksom stemning fra ejerens side, som præger andet personale og gæsterne. Så stemningen er utrolig behagelig, og maden er fantastisk; nogle retter giver smagsoplevelser, man ikke har fået før, de andre er bare i top. Hvad enten det er familie-, arbejde- eller et stævnemøde, er rammen og indholdet bare i orden!

 20. Marianne V.
  Marianne V.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Det var først gang vi besøgte The Vietnamese - det bliver bestemt ikke sidste. Hold da op en supergod restaurant. Fantastisk sød og venlig betjening og super super lækker mad og vin. Restauranten ligger faktisk lige rundt om hjørnet hvor vi bor, så det kan undre os at vi ikke har været her før. Det vil vi helt sikkert "råde bod på" :)

 21. Helle S.
  Helle S.
  • 19 anmeldelser
  4/10

  Vi var der på deal “ tasting menu” Vi fik kam muslinger 2 stk små meget velsmagende og asiatiske... men kun lige til den hule tand Derefter fik vi en skål m asiatisk julienne m 3 tynde skiver røget and Det smagte godt ... men lille anretning Hovedretten var oksekød m løg og meget peber Ingen tilbehør Smagte meget af peber Lille portion Desserten var orange mousse chokolade kage.. den smagte godt og var pæn portion. Vi fik vietnamesisk øl til Vi var ikke helt oppe at ringe over maden Betjeningen var høflig men mangelfuld oplysende... måtte spørge hvor mange retter der kom. Der var en den ventetid mellem retterne.

 22. Kurt H.
  Kurt H.
  • 2 anmeldelser
  7,5/10

  Fin oplevelse

 23. Lone Ulrich J.
  Lone Ulrich J.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Fantastisk mad og fantastisk personlig betjening.

 24. Steen Bille L.
  Steen Bille L.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Det var en stor kulinarisk oplevelse

 25. Marianne H.
  Marianne H.
  • 3 anmeldelser
  10/10

  Herligt måltid.

 26. Johan J.
  Johan J.
  • 4 anmeldelser
  10/10

  God modtagelse og info om menu. Måltid levede op til vore forventninger. Det var godt uden at være prangende. Kvalitet/pris helt ok.

 27. Ebbe H.
  Ebbe H.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  -

 28. Allan Thurø H.
  Allan Thurø H.
  • 3 anmeldelser
  8/10

  Veltilberedt mad, de bedste kammuslinger længe, vin menuen ok, men ville gerne have haft mulighed for en lidt dyere

 29. Tina O.
  Tina O.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Dejlig mad: gode råvarer, masser af smag og flot anrettet. Service: sød og imødekommende Vi havde en dejlig aften og kommer meget gerne igen.

 30. Nicoline C.
  Nicoline C.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Der var for meget rod i måden de serverede vinmenuen på. forkerte vine i forhold til hvad der stod på kortet.

 31. Jane P.
  Jane P.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk service lækker.mad til en god pris. Alt i alt en god oplevelse vi kommer igen.

 32. Lasse J.
  Lasse J.
  • 2 anmeldelser
  5,5/10

  De friske forårsruller var fine, men lidt ordinære. Tamarind-saucen var lidt for spids med lidt for fremtrædende smag af Nuoc Mam (fiskesovs). Okse Pho-suppen var noget nær perfekt. Orange-anden var udmærket, men lidt for europæisk i smagen. Lidt mere Vietnam, lidt mindre Frankrig. Fin og venlig betjening-

 33. Ann G.
  Ann G.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Maden var god, betjeningen meget venlig, men ikke helt skarp, idet hovedret blev serveret, inden vi var færdige med forretten. Vi ville gerne have haft Osso Buco, men det var udsolgt, til trods for, at vi var der kl. 17:00! Så skulle det vel være oplyst ved udlevering af menukort, at der var noget, der ikke kunne fås. Af min reservation fremgik det, at er var en rabat på á la carte-retter, men den rabat fremgik ikke af regningen, og jeg kom først i tanke om det, da jeg kom hjem. Skulle jeg have gjort opmærksom på det på en eller anden måde. Men absolut et sted, vi gerne kommer igen.

 34. Emilie A.
  Emilie A.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Det var et utrolig hyggeligt og rummeligt sted. Jeg var der og fejrede min fødselsdag med min familie, men man kunne også sagtens have været der med venner til et roligt måltid. Maden - især rullerne af enhver slags - var god, men phoen manglede lidt smag. Fint sted til et anderledes restaurantbesøg - her udgør især de venlige tjenerne en væsentlig rolle.

 35. Christel R.
  Christel R.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Dejlig mad, fin oplevelse- kommer helt sikket igen

 36. Mette T.
  Mette T.
  • 17 anmeldelser
  10/10

  Omhyggelig, venlig og kompetent betjening hele vejen igennem. Og maden var fremragende. Rigtig god akustik med akustikplader i loftet.

 37. Jørn J.
  Jørn J.
  • 1 anmeldelse
  3,5/10

  Interessant mad (det var hvorfor vi kom), men ikke høj kvalitet, For lidt tjenere, men venlige tjenere. Betjening og menu på engelsk (vi taler selv engelsk), Køkkenet var tilsyneladende underbemandet og bagefter.

 38. Merete T.
  Merete T.
  • 2 anmeldelser
  8/10

  God til prisen, som var en deal. Skuffende, at der var sat en øl for meget på regningen. Og vand er uforholdsmæsigt dyrt.

 39. Inge E.
  Inge E.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super god restaurant, det er bestemt ikke sidste gang vi kommer og spiser der.

 40. Tina o.
  Tina o.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Da vi kom til desserten havde de ingen !!!!! I vores deal var der dessert incl. men køkkenet var løbet tør for råvarer, hvilket vi undrerede os meget over ????? og stadig gør ?? Vi blev tilbudt kaffe i stedet for, og valgte vietnamesisk iskaffe, og den var god. Men vi undrer os stadig ????