Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Italiensk

TraPo

8,3/10
89
C. W. Obels Pl. 1, 9000 AalborgVis kort

Gennemsnitlig pris 145 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 145 kr.
  Særlige ønsker
CROSTINO CON FUNGHI E PROSCIUTTO
99 kr.
Ristet brød med mozzarella og provola ost, stegte svampe med strimler af skinke / Toasted bread with mozzarella & provola, pan-fried mushrooms and Italian ham
AFFETTATI MISTI DELLA CASA
99 kr.
Tallerken af pålæg og salami fra vores udvalg, hertil oliven og pesto / Plate of Italian cold cuts, with olives & pesto
VERDURE MISTE
99 kr.
Tallerken af grillede og stegte grøntsager / Mix of grilled and pan-fried vegetables

Kostmuligheder

Veganske, Vegetarretter
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Vi har stadig ingen billeder fra vores brugere

Foretag en reservation på denne restaurant, og vær den første til at dele billeder derfra.

Vurderinger og anmeldelser

Meget lækkert

8,3/10
baseret på 89 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :8,7/10
Betjening :8,1/10
Omgivelser :7,5/10
 1. Ole H.
  Ole H.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  God italiensk mad, rimelige priser, god betjening - kommer genre igen :)

 2. Gitte O.
  Gitte O.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Lækker velsmagende autentisk italiensk mad, lavet af super gode gode råvarer. Skøn stemning i rustikke omgivelser . Venlig betjening. Vi kommer igen.

 3. Anette C.
  Anette C.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Vi syntes desværre at der var ekstremt meget støj derinde, så man skulle sidde og råbe til hinanden. Måske skulle man overveje tiltag for at dæmpe dette. Maden var lækker, men kommer først derind igen, når der er udeservering.

 4. Ulla K.
  Ulla K.
  • 1 anmeldelse
  4/10

  dårlig akustik som gør at der er meget larm .Betjeningen var langsom Vi skulle næsten råbe for at få kontakt med tjener, som skulle have tingene forklaret flere gange pga sproget. Vi havde egentlig kun fået afsat 1/12 time men var der i 2 1/2 pga ventetid. Maden var til gengæld god.

 5. Maria K.
  Maria K.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Fremragende service, mad og placering af restaurant. Forfærdelig akustik! Få det udbedret, så er oplevelsen en helt anden. Ellers glimrende????????

 6. Birgitte W.
  Birgitte W.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Ikke samme intime oplevelse som på La bottega, vinkort smalt, og fik dårlige service med vin. Alt for små tallerkener der serveres på, maden virker sammenbrokket.

 7. Charlotte E.
  Charlotte E.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Fantastisk simpel mad i top kvalitet. Spiste forret og hovedret. Skønt sted at besøge for et hurtigt måltid. Meget Rustik indretning, lidt til den kedelige side.

 8. Maja H.
  Maja H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Mads var virkelig en god tjener og vidste en masse om vin og vins historie. Vi fik god behandling og maden smagte fantastisk! Vi vil til en hver tid anbefale TaPo til venner og familie.

 9. Torben V.
  Torben V.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Super lækker italiensk mad. Skøn betjening. Fair priser. Lidt kedelig og identitetsløs indretning og belysning. Men absolut et sted er der værd at besøge

 10. Rikke M.
  Rikke M.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Lidt hurtig betjening, som om vi bare skulle have mad og så afsted igen så vi var færdig med to retter på en time.. Men lækker mad og fint sted.. Argustikken var lidt dårlig. Kommer helt sikkert igen.

 11. Jane Ø.
  Jane Ø.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Alt i alt en god oplevelse og rigtig dejlig mad. Det eneste minus var at der er en meget dårlig akustik i restuaranten og det virker forstyrrende.

 12. Stine N.
  Stine N.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Vi havde bestilt bord til 19.00 men grundet overbooking fik vi først plads 19.30. Vi fik en fin “mens vi venter på maden” men fik først vores rigtige mad 20.30. Vores datter fik forkert mad, og vores carbonara var nærmest uspiselig -alt for salt og med en harsk bismag. Vi var meget skuffede, da vi havde glædet os.

 13. Amalie R.
  Amalie R.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Maden var skøn. Det virkede til at der var rigtig travlt - bl.a. grundet problemer med bookingen - så der gik lidt tid, før vores tjener kom ned til os. Ellers var alt så fint!

 14. Anne Sofie K.
  Anne Sofie K.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Det ville være meget hyggeligere hvis lyset var knapt så kraftigt/skarpt. Og det virkede til de søde unge piger var meget fortravlede. Men mad og vin smagte dejligt

 15. Julie B.
  Julie B.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Pizzaen jeg valgte var ikke god, men de 3 andre pizzaer i selvskabet var rigtig fine. Ingen tvivl om at der er brugt gode råvarer! Så alt i alt en god oplevelse

 16. Per M.
  Per M.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Dejlig mad men på grund af at hovedretten blev serveret 5 minutter efter vi fik vores hvidløgsbrød blev oplevelsen ikke så god. Det burde ikke ske og en undskyld er ikke nok. Ellers et positivt indtryk af restauranten.

 17. Trine S.
  Trine S.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Min veninde og jeg bestilte begge pastaretter, der desværre virkede tørre, halvkolde og var uden særlig meget smag. Øv, har ellers hørt rigtig godt om dette sted. Akustikken var desuden helt forfærdelig på en lørdag aften, og vi kunne næsten ikke høre hvad hinanden sagde.

 18. Anne Mette b.
  Anne Mette b.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Super fin mad - og sød betjening Telefonen ringede ofte og ret højt og tit havde ingen tid til at tage den - det var forstyrrende for stemningen og lidt træls at høre på

 19. Søren T.
  Søren T.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Dejligt med endnu en god italiensk restaurant i Aalborg. Dejlig modtaget, lys og hyggelig restaurant. Desværre noget lydt da restauranten var næsten fuld, noget lyddæmpning ville hjælpe. Maden smagte fantastisk godt ????

 20. Daniel J.
  Daniel J.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Vores hovedretter var helt igennem gode. Intet der. Men så er der hele stemningen, nogle småting og en episode med betjeningen. Stemningen var kaotisk. Jeg har aldrig siddet i en restaurant med så meget støj; min kæreste og jeg gav vitterligt op på at snakke med hinanden. Det problem skal de arbejde på at fikse. Så er der betjeningen. Vi blev taget imod af én tjener, der første os til bordet og som tog vores ordre - kort efter at en anden hurtig tjener havde forsøgt 30 sekunder efter, vi satte os. To hovedretter og bruschetta til deling. Bruschettaen var brændt og smagte af kul, så vi sendte det retur. Pågældende tjener var meget forståelig og kunne tydeligt se, at det var brændt. Godt betjent, selvom brændt brød aldrig skulle have forladt køkkenet. Alligevel kommer brødet tilbage til vores bord, hvor den ´hurtige tjener´ fra tidligere vil gøre os klogere på, at brødet altså skal se mørkt ud. Det er jo surdejsbrød. Vi ved godt, hvordan surdejsbrød ser ud - og det er ikke sort, og det skal ikke smage af brændt toast. Vi sendte det forkullet brød tilbage igen; de vil nu endelig lave en ny portion. I samme øjeblik får vi hovedretterne, og skal nu bøvle med at afbestille bruschetta hos de travle tjenere. For travlt var der. De gik i hvert fald ind i min stol to gange. Og så stopper kædereaktionen af dårlige oplevelser her, hvis man ser bort fra den helt enorme støj, der prægede lokalet under hele besøget. Alt i alt er jeg enormt skuffet over mit besøg. Maden er fantastisk, og jeg vil SÅ gerne tilbage! Men vil det så være samme kedelige oplevelse? Jeg ved det ikke... Som en servicemeddelelse kunne det have været rart, hvis man vidste, at der kom brød til hovedretten. For så ville jeg have haft muligheden for at bestille noget hjemmelavet pesto el.lign. dertil.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Mandag - Lørdag 11:00 - 21:00

Sådan finder du restauranten

C. W. Obels Pl. 1, 9000, Aalborg, Danmark

Funktioner

Travelers' Choice 2020, Europæisk

Servicer

, ,

Restauranter i nærheden af TraPo

Dansk

Restaurant Søgaards Bryghus

Karakter:8

Aalborg

Gennemsnitspris: 225 kr.

MENU

Italiensk

La Locanda

Karakter:9.6

Aalborg

Gennemsnitspris: 425 kr.

Fransk

Aalborg

Internationalt

PINGVIN

Karakter:8.8

Aalborg

Gennemsnitspris: 455 kr.

Aalborg

Gennemsnitspris: 109 kr.

Aalborg

Gennemsnitspris: 395 kr.

MENU

 • Insider

Skandinavisk

Restaurant Tabu

Karakter:8.6

MICHELIN

Aalborg

Gennemsnitspris: 390 kr.

Veganske køkken

Aalborg

Gennemsnitspris: 1.050 kr.

Aalborg

Gennemsnitspris: 450 kr.

MENU

Japansk

Suzumi

Karakter:7.7

Aalborg

Gennemsnitspris: 280 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation