Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Steakhouse

UBN

7,7/10
190
Asylgade 3, 5000 OdenseVis kort

Gennemsnitlig pris 350 kr.

Madentusiasten 235 kr

Fuldt booket på TheFork

Fuldt booket på TheFork

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

TheFork-tilbud

MENU Madentusiasten 235 kr

Den faste menu inkluderer: Forret + Forret + dessert

MENU Chef's Menu 295 kr

Den faste menu inkluderer: Forret + Hovedret + dessert

Restaurantens menukort

 • Gennemsnitlig pris 350 kr.
  Særlige ønsker
CLUB SANDWICH
99 kr.
Klassisk Club sandwich i hjemmebagt Brióche med stegt kyllingebryst med mango-karry dressing, sprød bacon, bøftomat & Romainesalat
MED SPRØDE GYLDNE POMMES FRITES
19 kr.
Chef's Menu 295 kr
Den faste menu inkluderer: Forret + Hovedret + dessert
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Vi har stadig ingen billeder fra vores brugere

Foretag en reservation på denne restaurant, og vær den første til at dele billeder derfra.

Vurderinger og anmeldelser

7,7/10
baseret på 190 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :7,8/10
Betjening :7,3/10
Omgivelser :7,9/10
 1. Thomas R.
  Thomas R.
  • 1 anmeldelse
  3/10

  Maden var dårlig, og da vi klagede over deres vegetar burger, og bad dem fjerne den, fik vi lov at betale for den alligevel, den var tør og smagsløs, ikke varm og uden salat, trods at det stod i menu kortet. En helt igennem dårlig oplevelse, som ikke kan anbefales.

 2. Mette G.
  Mette G.
  • 3 anmeldelser
  6/10

  Da vi ankom stod vi og ventede på at tjener blev færdig med at sludre og kramme. Det virkede useriøst betjeningen. Han havde taget fejl, så der manglede en ret ved bordet, som tog 20 min at lave. Maden smager rigtig godt men virkelig ringe betjening. Afstanden bliver ikke overholdt og mangler sprit ved toilet.

 3. Helle F.
  Helle F.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig god og velsmagende middag i meget hyggelige omgivelser. En helt igennem hyggelig aften. Betjeningen helt i top. Ja vi ventede noget tid på serveringen men helt klart ventetiden værd. Kommer helt sikkert igen.

 4. Annette G.
  Annette G.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Vi ventede en god halv time fra vi kom og indtil en tjener kom for at tage imod bestilling og en god hel time inden vores drikkevarer kom. Det trækker ned.

 5. Louise N.
  Louise N.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Så hyggelig et sted med rigtig god stemning ???? vi var to der fik oksemørbrad og den smagte ikke af noget, så det var ret ærgerligt. Men ellers var resten godt

 6. Hanne Bech C.
  Hanne Bech C.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  Et hyggeligt sted. Maden var gid, men der var alt for lang ventetid på først betjening og derefter maden. Der var også lang tid imellem forret og hovedret. Det virkede som om der var for travlt

 7. Nina W.
  Nina W.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Dejlig mad, men dårlig og ufleksibel betjening. Gik lang tid før vi overhovedet fik kontakt til en tjener. Men maden smagte virkelig godt. Så kommer gerne igen og håber vores tjener ikke er på arbejde den dag.

 8. Dianne S.
  Dianne S.
  • 1 anmeldelse
  4,5/10

  Branket mad og dårlig belysning.

 9. Camilla J.
  Camilla J.
  • 1 anmeldelse
  5/10

  Vi blev ikke tilbudt dessert og måtte selv gå op og betale. Maden var ikke fantastisk. Vi fik laksesalat med alt for meget salat og nachos uden yderligere konsistens og smag. Hyggelig atmosfære, men lidt skuffende læseoplevelse.

 10. Carina D.
  Carina D.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Pizzaen var fremragende, men betjeningen var for sløv (igen). Bl.a. glemte tjeneren at komme med vores menukort til desserten - desværre er det ikke første gang, betjeningen har været mangelfuld. OBS: Pizzaen er helt klart værd at komme igen efter, på trods af betjeningen.

 11. Dan M.
  Dan M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super tournedos Rossini anbefalet vin var fremragende til prisen, betjeningen (Maja) var super forstående og sød/dygtig, kan anbefales, har spist der flere gange og aldrig været skuffet. PS. jeg er hverken ansat eller i familie, bare en super tilfreds kunde????????

 12. Pia J.
  Pia J.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Restauranten har en dejlig atmosfære, godt menukort, hvor alle kan finde noget de kan synes om. Citronskiver til danskvanden blev glemt - kom først efter maden, da vi spurgte igen-igen. Desværre er det for lidt med én tjener til 7 personer, når retterne serveres på indtil flere tallerkener/skåle. Bøfferne blev serveret først (i 2 omgange), derefter sauce (i 2 omgange), så kartofler/grønt (i 2 omgange) - og så manglede der endda 2 portioner kartofler, så det varede pænt længe, førend alle havde fået al deres mad. Da maden først var på bordet, var den glimrende og vi storhyggede i restauranten fredag aften den 13.12.19!

 13. Alice R.
  Alice R.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Et pænt og hyggeligt sted, god betjening!

 14. Henning S.
  Henning S.
  • 2 anmeldelser
  9/10

  Fantastisk mad og vin til prisen. Personale søde, smilende, hjælpsomme og imødekommende. Maden bestod af 3 retter, alle flot tilberedte og kød så mørt og godt som sjældent opleves, og de blev serveret med passende intervaller. Kommer 100 % igen, og igen

 15. Lars N.
  Lars N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vi træner med vores heste i Odense. Vores træner anbefalede stedet og jeg må sige at "det var godt anbefalet". Alt var i orden fra velkomst, mad, vin samt betjening - godt gået. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en god oplevelse.

 16. Thomas C.
  Thomas C.
  • 25 anmeldelser
  10/10

  Meget hyggeligt - godt sted at tage en dated, kæreste eller god ven med hen. God mad og behagelig afdæmpet musik. Kommer gerne igen.

 17. Lene S.
  Lene S.
  • 1 anmeldelse
  7,5/10

  Der var meget lang tid mellem retterne. En af os fik ikke forret og han kom til at vente over en time på at få mad. Og han fik oven i købet hans ret 10 min efter os andre. Til kompensation fik vi kaffen gratis.

 18. Allan R.
  Allan R.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Manglende fleksibilitet fra køkkenets side vedrørende ændring af menu trods uændret pris på ønsket ændring.

 19. Heidi F.
  Heidi F.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Der var en rigtig god stemning, vi havde booket bord som vi hurtigt fik anvist så der var en rigtig god betjening, og så var det virklig lækker burger vi fik.????

 20. Gitte H.
  Gitte H.
  • 1 anmeldelse
  5,5/10

  Da vi havde valgt hvad vi hver især ville have at spise nogen pizza og nogen steak, fik vi at vide af tjeneren at vi ikke kunne få maden samtidig, da pizzaen ville tage 12-13 min og lave og steaken 30 min i medium stegt, så vi måtte vælge samme slags mad hvis vi ville spise sammen!!! Meget skuffende da jeg som havde valgt og glædet mig rib eye da måtte vælge om til pizza. Og det værste var at der gik 25 min før vores pizzaer så kom. Så kunne jeg jo have fået min steak. Prikken på igen kom da jeg konfronterede tjeneren med dette og sagde at jeg synes han skulle forklare problematikken til køkkenet så de var klar over hvordan det virker for gæsterne. Mine 2 venner ville gerne have ventet med at få deres pizza til min steak var klar men det var heller ikke en mulighed. Han ville så til igen at diskutere det med mig DA vi skulle betale, men jeg sagde det hjalp jo ikke blive ved at snakke om det, jeg havde givet min mening da vi fik maden og det var mit forslag at han tog det videre til køkkenet så der ikke kom flere skuffede gæster, men det var ikke muligt efter hans udsagn. Så skal man fortælle det til gæsterne når de får menu kortet og inden de vælger mener jeg. Og så manglede der toiletpapir på dame toilettet det skubbende nok til den sidste oplevelse. Gav personalet besked. Tja så har man prøver UBN

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Mandag – Torsdag 17.00 – 22.00

Fredag 11.30 – 22.00

Lørdag 11.30 – 22.00

Søndag 11.30 – 22.00

Sådan finder du restauranten

Asylgade 3, 5000, Odense, Danmark

Offentlig transport

Fisketorvet - Bus (Linje 110-111-112)

Om restauranten

FORNEM RESTAURANT I ODENSE - UBN One er en fin restaurant i centrum af Odense. Restauranten er i flere etager og er kendt for glimrende madlavning, gode drikkevarer og et imødekommende personale.

LAV DIN EGEN MENU - Restauranten har et flot menukort, hvor gæster kan sammensætte deres egen menu med to eller tre retter. Gæster kan blandt andet stille sulten med lammeskank, stegt pighvar, perlehøne, indbagt hummersuppe og andre lækkerier. Derudover byder restauranten også på brunch, frokost, burgere, snacks og steaks.

FLOT INTERIØR - Restauranten har en elegant indretning, hvor gæster blandt andet kan nyde en cocktail, en kop kaffe eller en øl på en høj barstol i stedets fine bar. Derudover har man også mulighed for at nyde en middag for to eller flere ved et af de hyggelige borde.

Funktioner

Servicer

, , ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 180 personer)

, , Middag med underholdning

Restauranter i nærheden af UBN

 • Insider

Steakhouse

Insider

Odense

Gennemsnitspris: 400 kr.

Europæisk

Lalou Vinbar

Karakter:9.7

Odense

Gennemsnitspris: 200 kr.

Japansk

Hama Sushi

Karakter:8.1

Odense

Gennemsnitspris: 219 kr.

Fra Abruzzo

HoPot Odense

Karakter:9

Odense

Gennemsnitspris: 200 kr.

Internationalt

Restaurant ARO

Karakter:9.7

Odense

Gennemsnitspris: 350 kr.

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Fuldt booket på TheFork
Find lignende restauranter med kapacitet.

Søg