Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Vester Vedsted Vingaard

9,5/10
148
Vester Vedsted Vej 64, 6760 RibeVis kort

Gennemsnitlig pris 450 kr.

Brunch den første søndag i hver måned 7/3, 4/4, 2/5, 6/6, 4/7, 1/8, 5/9, 3/10, 7/11 DKK230.00

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

TheFork-tilbud

MENU Brunch den første søndag i hver måned 7/3, 4/4, 2/5, 6/6, 4/7, 1/8, 5/9, 3/10, 7/11 DKK230.00

Denne faste menu er tilgængelig fra 07/03/21 til 07/11/21 på Søndag til Morgenmad Denne faste menu er tilgængelig fra 07/03/21 til 07/11/21 til Frokost Bemærk: Der er ikke mulighed for at vælge fra à la carte-menuen, når du er på restauranten

MENU Frokost ved Vingårdens Bord - Årstidernes 3 retter DKK300.00

Den faste menu inkluderer: forret + hovedret + dessert

MENU En Kortere Aften på Vingården DKK700.00

Denne faste menu er tilgængelig på Lørdag til Middag Bemærk: Der er ikke mulighed for at vælge fra à la carte-menuen, når du er på restauranten

MENU Hel Aften på Vingården DKK1,000.00

Denne faste menu er tilgængelig på Lørdag til Middag Bemærk: Der er ikke mulighed for at vælge fra à la carte-menuen, når du er på restauranten

Restaurantens menukort

Xavier Malletier, kok
 • Gennemsnitlig pris 450 kr.
  Særlige ønsker
Menuen offentliggøres ikke, før den præsenteres ved bordet - ligesom når du er gæst hos gode venner.
Alle vore retter serveres med egenproducerede drikkevarer - oplys blot, om der ønskes med eller uden alkohol. Det er også muligt at bestille en vinmenu med halve glas - vi ved godt, at vi bor langt ude på landet, og at nogle jo skal køre hjem.
En aften på Vingården - hele oplevelsen
1.000 kr.
Mousserende vin og amuse bouche · 4 retters menu med vine · kaffe/te, hjemmelavet fransk nougat og en avec fra destilleriet
En aften på Vingården - hele oplevelsen med mindre alkohol
800 kr.
Kombucha og amuse bouche · 4 retters menu med halve glas vinmenu eller alkoholfri drikke varer · kaffe/te, hjemmelavet fransk nougat
Brunch den første søndag i hver måned 7/3, 4/4, 2/5, 6/6, 4/7, 1/8, 5/9, 3/10, 7/11 DKK230.00

Kostmuligheder

, , , ,

Brugerbilleder

Stegt sild

+3

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Helt exceptionelt lækkert

9,5/10
baseret på 148 anmeldelser
Kun brugere, der har bestilt på platformene eller gennem et reservationsmodul i TheFork Group, og som har spist på denne restaurant, kan afgive en vurdering med eller uden anmeldelse. Den globale vurdering er baseret på alle vurderinger og anmeldelser, men kun dem, der er skrevet på Dansk, vises.
Madens kvalitet :9,4/10
Betjening :9,7/10
Omgivelser :9,5/10
 1. Maj-Britt A.
  Maj-Britt A.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Skøn restaurant med gennemført lækker mad - som stedets indehavere klart kan stå inde for. Som gæster føler man sig feteret og får fuld opmærksomhed af det søde værtspar.

 2. Rasmus C.
  Rasmus C.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En alt i alt skøn aften med hyggelige omgivelser, fremragende mad og skønne ejere som var med til at gøre vores oplevelse ekstra speciel. Tak for det

 3. Kristian T.
  Kristian T.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Dejligt imødekommende personale, lækker lokalt mad, med fokus på egne råvarer! God dansk vin til fornuftig pris. Et besøg kan bestemt anbefales!

 4. Jakob S.
  Jakob S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Skal prøves! Dejlig og lækker mad, hyggeligt og servicen er fantastisk. Omgivelserne er rolige og idyllisk. Tag’ en hel aften få en smagsoplevelse!

 5. Frederik W.
  Frederik W.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super hyggeligt og imødekommende - kvalitet, grundighed og hyggen er i højsædet. Til trods for Corona nåede vi en rigtig hyggelig forestilling hvor man følte sig hjemme. De største anbefalinger herfra!

 6. Rasmus A.
  Rasmus A.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Intim atmosfære og meget velbalanceret menu. Fik 6-retters gourmet menu, som bød på spændende retter og tilmed en sjov æblesmagning fra lokal æbleavler. Alle retter var fremragende, med meget smagfulde råvarer.

 7. Per N.
  Per N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Velsmagende mad, der var tilberedt til perfektion. Smageskeen var godt brugt. Smukt arrangeret. Stedets egen vin (hvid og rosé) havde interessante smage og noter. Betjeningen var imødekommende, kvalificeret og ærlig.

 8. Henrik B.
  Henrik B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vester Vedsted Vingård er sådan et spisessted hvor man går derfra med en fornemmelse af at have gjort et scoop i at opdage denne lille perle. Drevet af oprigtige mennesker som laver hvad de laver fordi de brænder for det og simpelthen ikke kan lade være. Deres mad er ret fantastisk, autentiske lokale produkter tilberedt med respekt og kærlighed , det kan både ses og smages. Vi smagte deres kun ganske lidt af deres egen vin og spiritus, hvilket er en skam. Hvad vi fik matchede i udtryk og smag fint resten af det høje niveau på betjening og gastronomi. Hilsen de 3 fra Vejle.

 9. Merete N.
  Merete N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En Michelin stjerne værdig. Elsker deres fokus på gode lokale råvarer og minimal madspild. Betjeningen er meget venlig og familiær. En helt igennem fremragende oplevelse. Kommer bestemt igen!

 10. Hanne C.
  Hanne C.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk mad, lækre vine og hjemmelavet snaps. Dejligt miljø... meget imødekommende personale som også kan fortælle en historie om maden og vinen. Dejligt sted som vi til enhver tid vil anbefale

 11. Jesper H.
  Jesper H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En oase med skarpe smage i hele registret med god tid til at dvæle ved de enkle og fra grunden selvlavede råvarer i et bredt register af retter, smage og tilstande. Virkelig gode og ærlige kager udi nødder, mandler og chokolade som afsæt. Stor afveksling i sublimt gode øl og vin - også hjemmegjorte. Afslappet og hyggeligt atmosfære, hengivne værtsfolk og højt til loftet - her er kræs for foodies udi terroir og for folk som bare kan lide god mad uden dikkedarer eller molekylære abstraktioner.. Alle typer af mennesker så vi og det gir mening for værtsparret har alene håndværket fra jord til bord som fokus og det har vi alle en smag for eller idé om.

 12. Morten N.
  Morten N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Helt fantastisk sted. Dejligt familieforetagende, hvor kvalitet og hygge er i højsædet. Vi endte med at bruge hele dagen her. Jeg kan ikke anbefale det nok. Vi fik frokost, vin, kaffe og avec - og øl i haven bagefter. Alt var spot on. Merci!

 13. Ellen M.
  Ellen M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Pragtfuld uhøjtidelig, familiedrevet restaurant med masser af travl nærmest sydeuropæisk aktivitet, og som følge af det en sjov familiær stemning blandt gæsterne, i hvert fald under vores frokost. Vores varmeste anbefalinger!

 14. Jytte W.
  Jytte W.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Vi havde fået stedet anbefalet at prøve - vi kendte ikke til stedet og ved ikke hvad vi forventede. Det var en fuldt ud fantastisk oplevelse både betjening, mad og vin oplevelse - masser af smag og dufte.

 15. Lasse I.
  Lasse I.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig god oplevelse med lokale råvarer og vin dyrket på stedet. Kan varmt anbefales. Stedet emmer af hygger og charme. Personalet er søde og hjælpsomme.

 16. Anita Gunder S.
  Anita Gunder S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Det var en helt vidunderlig oplevelse. Marie var en super værtinde og hendes dygtige mand tryllede nogle fortrinlige retter frem til os. Den medfølgende vin komplementerede maden fortræffeligt. Vi kommer bestemt igen.

 17. Louise W.
  Louise W.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En sand perle. Maden var udsøgt, gennemtænkt og delikat - serveret med vin, som supplerede smagsoplevelsen. Betjeningen var i top. En dejlig oplevelse.

 18. Ulla P.
  Ulla P.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super lækker mad skøn afslappet atmosfære - vi fik også alt opmærksomhed da vi var de eneste i restauranten på grund af corona virus - men alt i alt en fantastisk oplevelse.

 19. Kirsten L.
  Kirsten L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk gourmet mad - høj standard i uhøjtidelig og hyggelig atmosfære

 20. Bente B.
  Bente B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk oplevelse fra start til slut. Gæsteoplevelsen var afslappet og hyggelig, men meget personlig betjening af værtsparret. Utrolig flot kulinarisk oplevelse, beriget med informationer om madvarerernes oprindelse og tilberedelse. Lækker kombination med egne vine, alt i alt en dejlig aften, og helt klart værdi for pengene.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Frokost

Fra 12.00 til 14.00 Lørdag

Fra 12.00 til 15.00 Søndag

Middag

Fra 17.30 til 18.30 Lørdag

Sådan finder du restauranten

Vester Vedsted Vej 64, 6760, Ribe, Danmark

Sådan finder du restauranten

Parkering ved restauranten

Funktioner

,

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 20 personer)

, , , , ,

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Download vores app

 • Hent den i App Store
 • Find den i Google Play
 • Om
 • Loyalitetsprogram
 • Kontakt
 • Brugsbetingelser
 • Har du en restaurant?
 • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Accept af cookies
 • Vi søger medarbejdere
 • MICHELIN Guide Partnership

© 2021 La Fourchette SAS – Alle rettigheder forbeholdes

Kampagnetilbud er underlagt de betingelser, der vises på restaurantens side. Tilbud på alkoholiske drikke er forbeholdt voksne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation