Registrer min restaurant
Hjælp
Hvad
Hvor

Vester Vedsted Vingaard

9,6/10
123

Gennemsnitlig pris 450 kr.

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

Xavier Malletier, kok
 • Gennemsnitlig pris 450 kr. Særlige ønsker
Menuen offentliggøres ikke, før den præsenteres ved bordet - ligesom når du er gæst hos gode venner.
En aften på Vingården - hele oplevelsen
1.000 kr.
En aften på Vingården - hele oplevelsen med mindre alkohol
800 kr.

Kostmuligheder

, , , ,
Se a la carte- og faste menuer

Brugerbilleder

Stegt sild

+2

billeder

Vurderinger og anmeldelser

Helt exceptionelt lækkert

9,6/10
baseret på 123 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9,6/10
Betjening :9,6/10
Omgivelser :9,6/10
 1. Per N.
  Per N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Velsmagende mad, der var tilberedt til perfektion. Smageskeen var godt brugt. Smukt arrangeret. Stedets egen vin (hvid og rosé) havde interessante smage og noter. Betjeningen var imødekommende, kvalificeret og ærlig.

 2. Henrik B.
  Henrik B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vester Vedsted Vingård er sådan et spisessted hvor man går derfra med en fornemmelse af at have gjort et scoop i at opdage denne lille perle. Drevet af oprigtige mennesker som laver hvad de laver fordi de brænder for det og simpelthen ikke kan lade være. Deres mad er ret fantastisk, autentiske lokale produkter tilberedt med respekt og kærlighed , det kan både ses og smages. Vi smagte deres kun ganske lidt af deres egen vin og spiritus, hvilket er en skam. Hvad vi fik matchede i udtryk og smag fint resten af det høje niveau på betjening og gastronomi. Hilsen de 3 fra Vejle.

 3. Merete N.
  Merete N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En Michelin stjerne værdig. Elsker deres fokus på gode lokale råvarer og minimal madspild. Betjeningen er meget venlig og familiær. En helt igennem fremragende oplevelse. Kommer bestemt igen!

 4. Hanne C.
  Hanne C.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk mad, lækre vine og hjemmelavet snaps. Dejligt miljø... meget imødekommende personale som også kan fortælle en historie om maden og vinen. Dejligt sted som vi til enhver tid vil anbefale

 5. Jesper H.
  Jesper H.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En oase med skarpe smage i hele registret med god tid til at dvæle ved de enkle og fra grunden selvlavede råvarer i et bredt register af retter, smage og tilstande. Virkelig gode og ærlige kager udi nødder, mandler og chokolade som afsæt. Stor afveksling i sublimt gode øl og vin - også hjemmegjorte. Afslappet og hyggeligt atmosfære, hengivne værtsfolk og højt til loftet - her er kræs for foodies udi terroir og for folk som bare kan lide god mad uden dikkedarer eller molekylære abstraktioner.. Alle typer af mennesker så vi og det gir mening for værtsparret har alene håndværket fra jord til bord som fokus og det har vi alle en smag for eller idé om.

 6. Ellen M.
  Ellen M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Pragtfuld uhøjtidelig, familiedrevet restaurant med masser af travl nærmest sydeuropæisk aktivitet, og som følge af det en sjov familiær stemning blandt gæsterne, i hvert fald under vores frokost. Vores varmeste anbefalinger!

 7. Morten N.
  Morten N.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Helt fantastisk sted. Dejligt familieforetagende, hvor kvalitet og hygge er i højsædet. Vi endte med at bruge hele dagen her. Jeg kan ikke anbefale det nok. Vi fik frokost, vin, kaffe og avec - og øl i haven bagefter. Alt var spot on. Merci!

 8. Lasse I.
  Lasse I.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Rigtig god oplevelse med lokale råvarer og vin dyrket på stedet. Kan varmt anbefales. Stedet emmer af hygger og charme. Personalet er søde og hjælpsomme.

 9. Anita Gunder S.
  Anita Gunder S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Det var en helt vidunderlig oplevelse. Marie var en super værtinde og hendes dygtige mand tryllede nogle fortrinlige retter frem til os. Den medfølgende vin komplementerede maden fortræffeligt. Vi kommer bestemt igen.

 10. Louise W.
  Louise W.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  En sand perle. Maden var udsøgt, gennemtænkt og delikat - serveret med vin, som supplerede smagsoplevelsen. Betjeningen var i top. En dejlig oplevelse.

 11. Ulla P.
  Ulla P.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super lækker mad skøn afslappet atmosfære - vi fik også alt opmærksomhed da vi var de eneste i restauranten på grund af corona virus - men alt i alt en fantastisk oplevelse.

 12. Kirsten L.
  Kirsten L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk gourmet mad - høj standard i uhøjtidelig og hyggelig atmosfære

 13. Bente B.
  Bente B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk oplevelse fra start til slut. Gæsteoplevelsen var afslappet og hyggelig, men meget personlig betjening af værtsparret. Utrolig flot kulinarisk oplevelse, beriget med informationer om madvarerernes oprindelse og tilberedelse. Lækker kombination med egne vine, alt i alt en dejlig aften, og helt klart værdi for pengene.

 14. Anita S.
  Anita S.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Oser af hygge og kvalitet, føler sig meget velkommen, personale med stort hjerte til deres koncept. Får helt klart vores varmeste anbefaling - skøn oplevelse

 15. Else P.
  Else P.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Blev mødt med et smil og dejlig velkommen. Vi fik den lækreste 3 retters menu. God information om retterne. God vejledning angående vinen. Maden var SUPER tilberedt og så MEGA FLOT pyntet. Alt ialt en FANTASTISK DEJLIG OPLEVELSE. Som stærkt kan anbefales.

 16. Jette L.
  Jette L.
  • 1 anmeldelse
  8/10

  Trods ovn der var brudt ned og trods forvirring i bestilling ( vi blev glemt) så var det en god oplevelse. Rart personale der trods deres udfordringer virkede rolige.

 17. Jørn Anders h.
  Jørn Anders h.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Kokkerering på højt niveau, smuk og velsmagende mad i passende portioner. Familiær stemning med fine bonusinformationer om maden og de spændende drikkevarer, der passede fint dertil. Fin betjening.

 18. Kirsten L.
  Kirsten L.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Vester Vedsted Vingaard er et fantastisk uformelt og hyggeligt sted. Vi fik den bedste brunch med stedets egne eller lokale produkter, præsenteret på fineste vis. Sjældent har vi mødt et så dedikeret og imødekommende ungt par. Stedet kan på det allernærmeste anbefales.

 19. Lis N.
  Lis N.
  • 1 anmeldelse
  6/10

  Vi havde både skriftligt og telefonisk henvendt os vedr allergi overfor gluten, æg, oksekød. Der var intet glutenfri brød. Saucen var ikke glutenfri og blev fjernet fra tallerkenen. Der kom ikke andet sauce.

 20. Laila M.
  Laila M.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Super skønt sted med en dejlig afslappet stil og atmosfære. Lækker mad og råvarer i det hele taget. Også adgang for handicappede. Mine varmeste anbefalinger ????

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Frokost

Fra 12.00 til 15.00 (Torsdag i Juni, Juli, August & September)

Fra 12.00 til 15.00 (Fredag til Lørdag hele året)

Fra 10.00 til 15.00 (Søndag hele året)

Middag

Fra 18.00 til 20.30 (Fredag i Juni, Juli & August samt Lørdag hele året)

Sådan finder du restauranten

Vester Vedsted Vej 64, 6760, Ribe, Danmark, RestaurantAddress

Sådan finder du restauranten

Parkering ved restauranten

Funktioner

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 20 personer)

, , , , ,

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation