Hvad
Hvor

Zahida

8,7/10
624 anmeldelser

Gennemsnitlig pris 300 kr.

-30% på á la carte!

Gratis serviceØjeblikkelig reservation

Foretag en reservation på TheFork for at optjene Yums, og nyd godt af eksklusive loyalitetsrabatter

Restaurantens menukort

Shane Affridi, kok
 • Gennemsnitlig pris 300 kr. Særlige ønsker
Zahida’s Butter Chicken
175 kr.

Tomato, butter and cream sauce, pilau rice, garlic naan

Butter Chana
145 kr.

Chickpeas, tomato butter and cream sauce, pilau rice, garlic naan

Aloo Masala
145 kr.

Potato curry, tomato sauce, pilau rice and garlic naan

Kostmuligheder

, , ,
Se a la carte- og faste menuer

TheFork-tilbud

-30% -30% på á la carte!

Gælder ikke faste sammensatte menuer og drikkelse. Kan ikke kombineres med andre tilbud! Tilgængeligt på det bookede tidspunkt.
Vis oplysninger om tilbud
Reservér med dette tilbud

Gælder ikke faste sammensatte menuer og drikkelse. Kan ikke kombineres med andre tilbud! Tilgængeligt på det bookede tidspunkt.

Brugerbilleder

Veggie tower

Vurderinger og anmeldelser

Glimrende

8,7/10
baseret på 624 anmeldelser
Det er kun kunder, som har spist i restauranten efter at have reserveret gennem TheFork, der kan skrive anmeldelser.
Madens kvalitet :9/10
Betjening :8,7/10
Omgivelser :8,1/10
 1. Rikke S.
  Rikke S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Eksemplarisk betjening! Forresten var lidt forsinket, fordi olien var dykket i temperatur, og de ville ikke servere bløde samosa’er. Rigtig rart med en forklaring på forkant. I det hele taget var de 2 tjenere meget opmærksomme. Vi sad udenfor, fordi vejret var fantastisk og da det blev lidt køligt, kom der et tæppe uden det var nødvendigt at spørge efter det. Maden var superlækker og der var rigeligt til at forlade restauranten med (over)fyldte maver.

 2. Jesper W.
  Jesper W.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Et tilfældigt valg blev til en fantastisk helhedsoplevelse, ikke mindst pga den humoristiske og glade modtagelse af de tre tjenere. Maden var førsteklasses og betjeningen inspirerende, vedkommende og i øjenhøjde. Om vi kommer igen? Ja mon ikke, hellere idag end i morgen.

 3. Asghar R.
  Asghar R.
  • 4 anmeldelser
  9,5/10

  En super oplevelse, ikke kun pga maden men også betjeningen. Stedet formår at gøre alt personligt, alt fra maden og historien bag og den tid de giver sig til de enkelte gæster. Det er ikke sidste gang jeg kommer der!

 4. Per L.
  Per L.
  • 1 anmeldelse
  7/10

  Maden er fin, men jeg bestilte 2 gange hos 2 forskellige tjenere en ekstra øl til maden, der aldrig kom. Ret begrænset menukort. Og endelig sad vi meget tæt i lokalet.

 5. Fathi B.
  Fathi B.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Er kommet på Zahida siden den åbnede og lå på Frederiksberg. Shane er en mesterkok der formår at skabe smagsoplevelser i din mund aldrig set magen til. Sidst men ikke mindst Bobby! That brother man. Energien, glæden og kærligheden han møder dig med er hele besøget værd. Det et et must at tage forbi Zahida. Autentisk pakistansk mad og verdens bedste atmosfære

 6. Nete K.
  Nete K.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  En pæn og stilfuld restaurant med dejlig mad og fremragende betjening. Børn er velkomne, men det er ikke en familierestaurant, og børnemenuen er relativt krydret for danske børns ganer. Maden i tasting-menuen kom 2 retter ad gangen og tog 1,5 time at komme igennem.

 7. Steen E.
  Steen E.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Vi søgte en restaurant hvor vi kunne få en indisk madoplevelse - for både øjet og maven - og det fandt vi hos Zahida. Super mad og sublim betjening - what’s not to like...

 8. Torben M.
  Torben M.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Dejlig mad med god smag. Tilbuddet til børn var lidt kedeligt. Tjeneren var en smule forvirret - serverede tandoori chicken i stedet for lam. Vi valgte ikke at beklage (forretter og de to andre hovedretter var helt perfekte) og det smagte udmærket, Tjenerne var meget nærværende og gjorde deres bedste for at skabe god stemning. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse.

 9. Christian J.
  Christian J.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Fantastisk service og modtagelse! Meget autentisk smag og lækkert udvalg. Bestemt et besøg værd! Drevet af to brødre der brænder for god service, lækker mad og god servering. Rigtig lækker Pakistansk/Indisk i KBH.

 10. Ena M.
  Ena M.
  • 2 anmeldelser
  10/10

  Denne restaurant er super hyggelig og personalet gør lige det ekstra så man føler sig utrolig velkommen. Vi glæder os til at de finder en mulighed for at åbne i Århus.

 11. Josephine S.
  Josephine S.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Skønt og jordnært personale med god betjening og meget opmærksomme. Lækker lækker mad og rigeligt af den samt et hyggeligt sted. Vi kommer igen!

 12. Dudi D.
  Dudi D.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Super venlig modtagelse. Lækker og hyggelig indretning som gjorde atmosfæren afslappende og rolig. Super søde betjeningspersonale. Vi bestilte "Tasting menu" det smagte FANTASTISK! - Vi kommer helt klart tilbage Super friendly reception. Lovely and cozy decor which made the atmosphere relaxing and calm. Super sweet staff. We ordered the "Tasting menu" it tasted AMAZING! - We will definitely be back

 13. Julie V.
  Julie V.
  • 1 anmeldelse
  9/10

  Varm og personlig modtagelse og betjening. Dejlig mad, spicy uden at brænde, rundhåndet opskænkning af vin. En virkelig god aften, vi kommer helt sikkert igen.

 14. Jeanette D.
  Jeanette D.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Vores selskab havde en fantastisk oplevelse på Zahida. Både mad og betjening var i særklasse. Vi kommer absolut igen, og vil varmt anbefale den pakistanske familierestaurant, hvor begge ejere (to brødre) yder hver deres indsats. Den ene tryller med krydderier og frembringer autentiske retter i køkkenet, og den anden charmer sine gæster, så latteren runger blandt kirsebærgrene og animerede Star Wars portrætter. Vores selskab på otte havde en helt igennem skøn aften. PS. der er masser at vælge imellem, hvis man er veganer, vegetar eller har gluten- /laktoseallergi

 15. Asta G.
  Asta G.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Maden var lækker at se på og smagte fantastik. Staff var imødekommende og service var fremragende. Vil klart anbefale restauranten til familie og venner.

 16. Lone F.
  Lone F.
  • 3 anmeldelser
  9,5/10

  Virkelig lækker mad (fantastisk bitter checken) og god betjening, så vi kommer gerne igen! Restauranten er hyggeligt indrettet, musikken var dog lidt for høj.

 17. Vibe A.
  Vibe A.
  • 1 anmeldelse
  6,5/10

  God indisk mad, men desserten var for tung. Irriterende at skulle betale så meget for vand. Læg lidt på prisen og server vande gratis. Musikken var for høj til at man kan tale ordentlig sammen.

 18. Thomas M.
  Thomas M.
  • 1 anmeldelse
  10/10

  Dejlig service og super lækker mad - Vi fik deres butter chicken, og tror det må være den bedste i københavn :D Det er ikke sidste gang vi kommer her :D Tak for en skøn aften..

 19. Louise S.
  Louise S.
  • 1 anmeldelse
  8,5/10

  Søde og imødekommende tjenere. De havde travlt denne aften, men der var tid til smil og sjove bemærkninger. Maden var lækker. En Butter Chicken, som var meget autentisk. Klart et besøg værd!

 20. Annemette B.
  Annemette B.
  • 1 anmeldelse
  9,5/10

  Vi fik en super fin og personlig modtagelse. Udvalget af retter var ikke særlig stort, men maden var super lækker og smukt anrettet. Vi fik lov til at side og hygge - ikke noget med at få os smidt ud efter to timer som nogle restauranter gør. Dejligt sted, skøn betjening - jeg kommer gerne igen.

Se alle anmeldelser

Flere oplysninger

Åbningstid

Tuesday to Saturday 17:30- 21:30

Sundays and Mondays closed

Sådan finder du restauranten

Rømersgade 20, 1362, København, Danmark

Sådan finder du restauranten

Funktioner

Servicer

, ,

Restauranten kan reserveres til private selskaber (Maks. 80 personer)

, , , , ,

Restauranter i nærheden af Zahida

Japansk

Sushi-Tsukiji

Karakter:8.9

København

Gennemsnitspris: 249 kr.

-20%

 • Insider

Italiensk

Trattoria sud

Karakter:9.2

Insider

København

Gennemsnitspris: 390 kr.

Asiatisk

Keyser Social

Karakter:8.8

København

Gennemsnitspris: 395 kr.

Fusion

Cafe Klimt

Karakter:9.1

Copenhagen

Gennemsnitspris: 390 kr.

MENU

Internationalt

Cafe Feel Good

Karakter:9

København K

Gennemsnitspris: 130 kr.

Gourment

København

Indisk

København

Gennemsnitspris: 182 kr.

Internationalt

Bankeråt

Karakter:8.4

København

Gennemsnitspris: 150 kr.

Japansk

Sushi Nørregade

Karakter:7.9

København

Gennemsnitspris: 245 kr.

-20%

Italiensk

København

Gennemsnitspris: 325 kr.

-20%

Er du restaurantejer?

Registrer din restaurant

Fortæl os lidt mere om dig selv, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt

Se flere oplysninger

Jeg er allerede kunde

Log på TheFork Manager, og kontakt os via chat.

Log på TheFork Manager

Gratis serviceØjeblikkelig reservation