Zi Sushi

Rolighedsvej 10 1958 København Danmark Kort
Gennemsnitlig pris 195 kr

Kort om restauranten Zi Sushi

SUSHIRESTAURANT PÅ FREDERIKSBERG - Zi Sushi er en glimrende sushirestaurant på Frederiksberg i København. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af japansk sushi, der altid serveres på en flot og indbydende måde.

VARIERET MENU - Restauranten har et stort menukort med en bred vifte af japanske specialiteter. Således kan man som gæst vælge imellem mange forskellige slags nigiri, sashimi og futomaki såvel som diverse ruller og delikate tilberedninger med rispapir. Derudover tilbyder restauranten også en række fine menuer!

TÆT PÅ FORUM - Restauranten har hjemme på Rolighedsvej 10 på Frederiksberg. Restauranten ligger tæt på Frederiksberg Station, Copenhagen Business School og Forum, ligesom at indre by kan nås på kort tid på gåben eller via taxa eller offentlig transport.

Restaurantpriser

Gennemsnitspris for à la carte
195 kr
(gennemsnitspris er baseret på en 3-retters menu, drikkevarer ikke inkl.)

Priser for drikkevarer

 • 58 kr
  Et glas vin
 • 298 kr
  En flaske vin
Priser og menu kan ændres. Disse priser tager ikke højde for andre tilbud og moms.

Flere oplysninger Zi Sushi

Sådan kommer man derhen

 • Offentlig transport
  Falkoner Allé - Bus (Linje 2A)

Åbningstider

Middag:
Alle dage: Fra 16.00 til 21.30

Tjenester

 • Visa
 • Vi taler engelsk
TheFork bruger cookies specielt til at optimere din brugeroplevelse, måle udførelsen af websiderne og udføre annonce retargeting. Ved at blive på websiden accepterer du brugen af disse cookies. Flere oplysninger eller ændre dine indstillinger.